Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie bo do tego nie doszedłem co bot robi jeśli bedize mial full eq??Wywala je czy sprzedaje?Bo chcialbym zeby itemy chowal do skrznki i lecial dalej farmic.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bot słabe itemy sprzedaje/topi a te lepsze nie masz się co martwić czasem takie crappy (wszystkie legendy) daje do skyrznki.

Link
do forum z profilami masz podany na pierwszej stronie. Ja pobierałem
wszystkie najnowsze profile i pluginy właśnie stamtąd. Wszystko działa.

Może jeszcze raz krok po kroku wszystko ściągnij i skonfiguruj ?

Taka prośba mógłbyś spakować swoje pluingi i wrzucić na jakiś upload bo robie tak jak mówisz 3 razy ściągłem bota/patcha/trinity/ quest/ i dalej jest to samo ;/

Opublikowano

Szkoda zachodu na grę :P Gold od kilku dni w ogóle nie schodzi z AH, możecie liczyć jedynie na epick rare drop ^^ Bye

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Hej mam pytanie gdzie się ustawia żeby bot latał nam na MP2 lub innym poziomie a nie na MP0

Mam Cię zaprowadzić za rączkę do pierwszego postu?

Opublikowano

Hej mam pytanie gdzie się ustawia żeby bot latał nam na MP2 lub innym poziomie a nie na MP0

W głownej zakladce bota 'main" nacisnij na strzalke obok "settings", wybierz "bot" i w "misc"(prawy dolny rog tego nowego okienka) masz monster level. Przesuwasz suwak w prawo

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

tak wygląda moj problem jak bot podchodzi do skyrznki to nie widzi jej

A masz wykupioną całą skrzynkę? A no nie, a trzeba.

Opublikowano

Jak ustawić i gdzie (domyślam się że w trinity) aby rare przedmioty nie sprzedawał a przerabiał na surowce?

ponawiam pytanie

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Admin Cienia
Opublikowano

Jak z banowalnością i bezpieczeństwem przed kradzieżą kont?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jak z banowalnością i bezpieczeństwem przed kradzieżą kont?

Banów dawno nie było, a kradzież kont tylko jak podasz komuś pasy lub załapiesz syfa z dziwnych źródeł.

Opublikowano

Mi już tam działa , tylko teraz znaleść jakis dobry profil dla barba na ten 3a. Czy da się ustawić , ze gemy,esencje i książki do skrytki chowa jak 100 ma?

Opublikowano

Cześć.

Mam problem, mianowicie robię wszystkie czynności jak należy.

Jak wszystko już zrobię to wyskakuje Mi "program przestał działać".

Ma ktoś pomysł o co może chodzić i jak to naprawić ?

Opublikowano

Cześć.

Mam problem, mianowicie robię wszystkie czynności jak należy.

Jak wszystko już zrobię to wyskakuje Mi "program przestał działać".

Ma ktoś pomysł o co może chodzić i jak to naprawić ?

musisz zainstalować Microsoft .NET Framework

Microsoft Visual C++ 2010

znajdziesz je albo w google albo w folderze HELP w demonbuddy

Jeszcze jedno pytanie dla tych co już tego trochę używają a dokładnie gdzie się ustawia które itemy do skrzynki chowa?

hmmm Plugins>>>Trinity>>>Config>>>Items i tam ustawiasz według swojego upodobania

Opublikowano

Jest możliwość ( plugin ) jednak jak go użyłem to mi zapchał mega skrzynkę bo nie identyfikował też itemów rarowych 63lvl ... więc zrezygnowałem.

Opublikowano

jaki key do tego bo 1234 nie działa

Key "do tego" to wybierz sobie jakąś stronę z tego tematu i przeczytaj, bo co chwilę ktoś zadaje to samo pytanie.

Opublikowano

Działa wam bot bo mi chodził prawidłowo przez ostatnie 2 dni a dzisiaj co chwile wywala go i ten eror zeby cos do bliza wyslac ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...