Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Settigs>Bot>Enable Combat Looting

i w Rads Atom 99/99

ja tak mam i od jakiegos czasu 100% podnoszenia

P.S Otwarty jakis plik z Trinity Logs na stałe (itemsrule.log, fullstats itp itd.) moze powodowac omijanie lootu

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

a jeszcze taka sprawa jak zapuszcze bota na noc to nigdy jak rano patrze to d3 wyłączone jakies błędy wyskakuja :/

z tego co zaobserwowalem przyczyn moze być wiele

- wersja Trinity

- zbedne pluginy, combatroutines

- połaczenie - spadek transferu moze powodowac crash

- zbyt duze wykorzystanie procesora, ram itp

czasem ponowna instalacja i patchowanie pomaga

Opublikowano

@tomisko.

Ma prawo do pytania, i nie nabijaj postow typu "pierwszy post". To forum jest od tego,żeby się pytać.

@artur.

Ale przecie żółtych się nie opłaca prserabiac? Srednia wartość żółtego 1,5-2,5k golda do vendora. Sapvage żółtego 800-1200golda. Niech sprzedaje a Ty kup potem matay na ah.

I jak coś to się w trinity ustawia

1373369406-U138092.png

Opublikowano

@caltoro
Nabijanie postów to ostatnia rzecz jaka jest mi potrzebna do szczęścia. Uważam, że należy być choć odrobinę samodzielnym i uszanować wszystkich użytkowników którzy pomagają w tym wątku i zadać sobie troszkę trudu w przeczytaniu tego tematu. Gdyby każdy to zrobił przed zadaniem pytania, które pojawiało się już X razy, temat byłby z pewnością krótszy o połowę. I to ma sens.
A forum jest przede wszystkim od tego żeby je czytać, dopiero później pisać.

A jak komuś nie pasuje czytanie 39 stron, może ułatwić życie innym i jednak je przeczytać i zrobić FAQ. Marcin na pewno zamieści je w pierwszym poście.

Opublikowano

@caltoro

Nabijanie postów to ostatnia rzecz jaka jest mi potrzebna do szczęścia. Uważam, że należy być choć odrobinę samodzielnym i uszanować wszystkich użytkowników którzy pomagają w tym wątku i zadać sobie troszkę trudu w przeczytaniu tego tematu. Gdyby każdy to zrobił przed zadaniem pytania, które pojawiało się już X razy, temat byłby z pewnością krótszy o połowę. I to ma sens.

A forum jest przede wszystkim od tego żeby je czytać, dopiero później pisać.

A jak komuś nie pasuje czytanie 39 stron, może ułatwić życie innym i jednak je przeczytać i zrobić FAQ. Marcin na pewno zamieści je w pierwszym poście.

Święta racja .... Każdy nowo przybyły na forum zamiast czytać temat /szukać odpowiedzi na swój problem , od razu zasypuje pytaniami , pomimo że dany problem został już opisany 100 razy .... podejmując temat bota ,chcąc nie chcąc trzeba się trochę wysilić, poznać zasady odpalenia , konfigurację ,profili,pluginów itd ,bo bez tego ani rusz .... każdy by chciał być obsłużony indywidualnie , a najlepiej , żeby zrobić wszystko za niego , nie ma tak dobrze .....

Osobiście żadnego FAQ robił nie będę , bo i tak go nikt nie będzie czytał , zresztą to co najważniejsze i niezbędne jest zamieszczone już w 1 poście , gdyby każdy czytał tutorial ze zrozumieniem , zapewne połowa postów by nawet nie powstała , a temat był by o połowę chudszy .....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Święta racja .... Każdy nowo przybyły na forum zamiast czytać temat /szukać odpowiedzi na swój problem , od razu zasypuje pytaniami , pomimo że dany problem został już opisany 100 razy .... podejmując temat bota ,chcąc nie chcąc trzeba się trochę wysilić, poznać zasady odpalenia , konfigurację ,profili,pluginów itd ,bo bez tego ani rusz .... każdy by chciał być obsłużony indywidualnie , a najlepiej , żeby zrobić wszystko za niego , nie ma tak dobrze .....

Osobiście żadnego FAQ robił nie będę , bo i tak go nikt nie będzie czytał , zresztą to co najważniejsze i niezbędne jest zamieszczone już w 1 poście , gdyby każdy czytał tutorial ze zrozumieniem , zapewne połowa postów by nawet nie powstała , a temat był by o połowę chudszy .....musicie mieć świadomość tego, że odpowiadanie na pytania

powtarzające się ma sens. Odsyłanie osoby zadającej pytanie do google.pl, co często ma 
miejsce ze strony administracji/weteranów jest jedną z tych rzeczy, które nie powinny mieć
miejsca... gdyż oczywiste jest to, że 90% userów właśnie trafia do nas właśnie z google.Nalegam też, aby dać odpowiadać userom na zadawane pytania, odpowiedź typu spam/ było 
już na forum/ użyj opcji szukaj w gruncie rzeczy nie ma również sensu, bo wyszukując

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Nie mogę napisać kontrargumentu bo uciąłeś tekst w złym miejscu.

Zresztą nikogo do google nie odsyłam, tylko do tego tematu.

Zadałem sobie odrobinę trudu i znalazłem poradnik z którego czerpiesz tę wiedzę.

bo wyszukując interesujący nas temat właśnie znajdujemy pytania z odpowiedziami "szukaj/spam/google.pl".

Dalej twierdzę, że przeczytanie tematu rozwiązuje sprawę i pozwala na znalezienie odpowiedzi na dręczące pytanie. A stworzenie FAQ tym bardziej. Ale skoro wolisz odpowiadać tysiąc razy na to samo pytanie...

Opublikowano

@ caltoro

Nikt tu nikogo do google nie odsyła , w miarę
możliwości wszystkie pytania nie zostają bez odpowiedzi,po to jest ten
temat , żeby czytać, pytać i odpowiadać, ale za przeproszeniem ile
można pieprzyć w kółko jedno i to samo?? ....zwróć uwagę ,ile razy już
były odpowiedzi na pytania typu : dlaczego po uruchomieniu bot mi się
wyłącza , jak spatchować bota itd .- do wyrzygania ....z drugiej strony
nie dziwię sie , że w większości nowo przybyłych osób , nie chce się
czytać wątku , mnie tez by się nie chciało czytać 39 stron , na których
jest praktycznie opisywane w kółko jedno i to samo .... nie to , że nie
chcę tu nikomu pomoc , bo wręcz przeciwnie , sprawia mi radochę jeżeli
uda mi się komuś rozwiązać problem, ale bez przesady

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam. Czemu jak zapelni mi sie ekwipunek przy postaci, postac teleportuje do miasta identyfikuje przedmioty i gdy chce zostawic w miare dobre itemy do skrytki to skrytka robi sie zbugowano, tzn otwiera sie to okienko ale nie ma zadnych slotow, i wyskakuje napis ze nie ma miejsca i bot zaczyna swirowac biegac po miescie. Poradzi cos na to ? relogi itp robilem nie pomoglo

Opublikowano

masz wykupione wszystkie zakladki?

jakich pluginow używasz?

Trinity scoring czy file based scripts?

Opublikowano

musisz miec wykupione wszystkie zakladki, bot wrzuca automatycznie wszystki rzeczy do craftu, kamyki, esencje do 3 zakladki

Opublikowano

GDZIE TO BYŁO W USTAWIENIACH ABY ZAMIAST PRZERABIAŁ ITEMY NA ODZYSK TO ABY SPRZEDAWAŁ?

wylacz caps po pierwsze

w Trinity>Settings>Items>TownRuns all na none

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...