Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie które już było ale odpowiedz jak widzę nie pomogła, na stonce:

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/

są tam do pobrania plugiiny po których załadowaniu Bot będzie śmigał ale nie wiem który pobrać jak on wygląda strona sjest cała po angielsku którego niestety nie rozumiem czy ktoś bardziej rozeznany z tematem mógłby wrzucić bezpośredni link do tych plików pewnie nie tylko ja byłbym zadowolony.

Dzięki.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie to głupio zabrzmi ale sam nie wiem czego potrzebuje na pewno złota jak wszystkim.

Może ktoś by to opisał np:

ten plik: najlepszy dla np czarodzieja akt 1 poziom inferno na farmienie złota

ten plik: najlepszy dla DH akt 3 poziom normalny itd.

prawdę mówiąc nie wiem czy tak się da bo się po prostu nie znam i potrzebuję pomocy.

Jeśli chodzi o mnie to gram czarodziejem i przeszedłem 1 poziom inferno.

Opublikowano

Z tego co zobaczyłem dzis przy wlanczeniu bota to jakas przerwa dziasiaj jest !!!

ale nie wiem w jakich godzinach bo pisalo od 1 do 13 taka długa??

nie dziś tylko jutro 20/2 , a co mozna robic przez 12 h = fala banów jak sie patrzy, wszedl 1.07 , trzeba wykosic kilka tys kont aby kasa wpadla za nowe :-/ proste

Opublikowano

Co wy tak sięatresujecie tymi przerwami. Ban może polecieć zawsze... 12h co robić?? weszedl patch trzeba poprawiać... A w Wowie co.... Też były takie przerwy...

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Dlaczego nie czytasz , albo czytasz ale bez zrozumienia ....przecież napisałem wyżej , że offsets 13644 -TO JUŻ STARY OFFSETS , obecnie jest nowy za pomocą to właśnie jego TRZEBA patchować bota (Demonbuddy_14633)....

W związku z problemami aktualizowałem bota w 1 poście ..paczka zawiera wszystko niezbędne do odpalenia bota -WYSTARCZY SPATCHOWAĆ...po odpowiedniej konfiguracji pluginów możesz startować , jako combat wybierasz "Trinity"

Jeśli bot ma biegać na act 1 musisz mieć do niego profil

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-profiles/act-1/

@ luke.m

Musisz edytować DBRun , Twój błąd dodyczy dokładnie tej linijki

set CombatRoutine=GilesPlugin -tak masz

set CombatRoutine=Trinity -a tak powinieneś mieć

@Menovix

Masz w 1 poście

Dzieki, po usilnych próbach odpalilem. O co chodzi z tym, że jak jest przerwa techniczna to nie wolno zapuszczać bota,?

Opublikowano

mozna "zapuszczac" bota, ale jest ryzyko fali banów, osatnie kilka fal bylo zwiazanych z przerwami,

wiec wole wylaczyc o 20-22 i poswiecic kilka godzin

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Z teg oco widze crafty wyprą amulety karwasze rekawice i naramienniki...

STRATY STRATY STRATY STRATY

Myślicie ze siarka pujdzie w góre?? tylko do amuletu jest potrzebna jednak trzeba ze 50 sztuk przerobic aby trafic na cos dorego..

Opublikowano

Myślicie ze siarka pujdzie w góre?? tylko do amuletu jest potrzebna jednak trzeba ze 50 sztuk przerobic aby trafic na cos dorego..

Wczoraj patrzyłem ceny siary to spadły do 19k, a przed patchem sięgnęły 50k, więc raczej cena nie pójdzie w górę. Tym bardziej, że esencji jest jednym ze składników i nie można jej kupić i trzeba ją farmić, a przy tym zawsze poleci jakaś siara.

Opublikowano

pójdzie*

Nie, nie pójdzie. Spadnie. Ci co farmili necki z craftu, już mają OP. Duża część graczy zrobiła zapasy, i teraz mają nadmiar.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

@numerki

Actu 1ssie nie opłaca tylko actu 2.

A pluginy

To trinyty i atom reszta zależy od profilu

jak mam załadować te pluginy i gdzie je znaleźć rozumiem że z tej strony:

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/

ale gdzie dokładnie tu?:

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/trinity/107029-trinity-1-7-2-2-a.html

to: Download Trinity 1.7.2.2

Panowie bardziej obeznani z tematem proszę wklejcie link bezpośredni do tych pluginy trinyty i atom i powiedzcie jeszcze raz jak je załadować do bota.

I błagam nie piszcie że wszystko jest w 1 poście i trzeba czytać ze zrozumieniem. Jeśli widzę że nie tylko ja nie rozumiem tego i potrzebuje dodatkowej pomocy.

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Nowy Patcher z offsetem !! Jeżeli ktoś ma problem z botem niech spatchuje go raz jeszcze offsetem z tego archiwum z tego co znalazłem jest to jakaś inna wersja patchera jak dla mnie bot działa już parę H bez problemu !

xxxx
Opublikowano

@up ustawiłeś dobry profil ?

@edit, mam pytanko, czym rozpakować bota? bo zipem i win rarem jak rozpakowuję to nie mam pluginów i profili...

WinRar'em.

Opublikowano

Nowy Patcher z offsetem !! Jeżeli ktoś ma problem z botem niech spatchuje go raz jeszcze offsetem z tego archiwum z tego co znalazłem jest to jakaś inna wersja patchera jak dla mnie bot działa już parę H bez problemu !

xxxx

Masz 1h na dodanie skanu.

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...