Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem tylko nie wiem jak go rozwiązać czytałem wcześniejsze posty ktoś już pisał na ten temat ale pozostał bez odzewu ...

Problem jest następujący a zaczął sie od aktualizacji 1.0.7 , oczywiście ściągnąłem nowego bota DeamonBuddy odpaliłem i wszystko chodziło , zmieniła sie szata graficzna na lepsze , ustawiłem go jak w pierwszym poście jak polecał Marcin0409 i wszystko byłoby ok gdyby nie ze gra wraz z botem wyłancza sie < nie odrazu > i znika z paska zadań Windows i pozostaje komunikat o NIEOCZEKIWANYCH BŁĘDACH ! ten błąd nie tworzy sie regularnie czasami pochodzi gra 1 czasami 2 lub 4 godziny nie ma zależności i sie wyłącza i pozostaje ten komunikat ... na laptopie na którym gram w D3 nie dokonywałem żadnych zmian systemowych itp , nie wiem czym możne być to spowodowane podejrzewam ze możne coś źle robię dlatego już pytałem sie znajomego któremu bot chodzi bez problemu i zawsze mi pomagał w jego ustawianiu i tez nie wie jak rozwiązać ten problem . Sprawdzaliśmy rożne opcje typu ponowne zainstalowanie Gry D3 oraz bota DB i nic ... proszę o pomoc bo jest to denerwujące dla mnie gdy stawiam rano bota ide do pracy a jak wracam to okazuje sie ze biegał bot 2 godz i sie wyłączył ... < przed aktualizacja nie była ani razu takiego problemu bot biegał po 24 godz, wyłączało mnie tylko z braku internetu lub prądu a teraz nie wiem co morze być przyczyną >

Dołączam zdjęcie tego błędu

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1361691119-U857412.png

zapomniałem dodać nie wiem czy to istotne ale zawsze gdy loguje sie do gry D3 po tym błędzie mam pełny ekwipunek przedmiotów zidentyfikowanych przygotowanych do sprzedaży kamienie tez są ...jak by zidentyfikował przedmioty i wtedy wyskoczył błąd

dodam też plik z działania bota tzn z folderu bota DB -> LOGS -> dokumenty tekstowe z zapisem działania bota <chyba >

http://speedy.sh/krnVD/13608-2013-02-24-05.27.txt
Opublikowano

@up

Crash jest dość częsty po aktualizacji 1.07, moim zdaniem jest on zwiazany z wersja Trinity która ma pare błędów i niedociagnieć jesli chodzi o town runy(za szybko sprzedaje przedmioty, zmienia zakładke w depo ale nie przełacza jej tz na pasku nadal aktywna jest pierwsza zakładka ale przedmioty widoczne sa z 3) jest juz nowa wersja trinity ale narazie BETA mam nadzieje, ze cos zmieni

P.S Crash pojawia sie tez w przypadku zanacznego spadku transferu oraz skoku wykorzystania procesora, ram itp

Mozesz sprobowac usunac zbedne Routines ale nie wiem czy to cos zmieni

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

A jednak powrót na mp0. Niby dawała radę na mp1, 2dph, ok 400gph, ale iph jednak mam większe na mp0.

Panowie jak ustawić żeby bot naprawiał sobie uszkodzone przedmioty?

jak nic nie zmieniałeś w ustawieniach bota to naprawia od 10%

Opublikowano

Powiem Ci że nie zmieniałam nic ale kurde nie naprawia po zrobieniu pacha tylko ustawiłem tylko tą przerwę nawet w zakładce dotyczącą podnoszenia itemów nie zmieniłem nic. A nie wiesz może gdzie można to ustawić?

Opublikowano

Nie działa wpisuje w Logine 1234 i pisze mi Authentication failied Invalid i key i tyle mam pograne.

przeczytaj pierwszy post

nie spatchowales wogole bota

Opublikowano

Spatchowałem, login wszedł ale takie coś mi wyskoczyło:

Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'fasmdll_managed, Version=1.0.1361.302, Culture=neutral, PublicKeyToken=f20f8f99ca0718ca' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)
File name: 'fasmdll_managed, Version=1.0.1361.302, Culture=neutral, PublicKeyToken=f20f8f99ca0718ca'
at Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)
at Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

WRN: Assembly binding logging is turned OFF.
To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.
Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.
To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Opublikowano

jak uruchomisz program to w zakładce "main" masz settings > wybierz bot > to czego szukasz nazywa się "repair durability". Ja ma to ustawione na 10% tak jak było domyślnie :)

No powiem Ci że też miałem na 10% ustawione ale dziwnym trafem nie chodził i nie naprawiał mi nic. Zmieniłem teraz na 6% może coś ruszy.

Opublikowano

@Snake

ustaw lepiej 15%, jak do tego spadnie to pójdzie naprawić.

Przerwę mam od 7 do 13min (losowo), raz na jeden run (trwa ok. 30min).

Opublikowano

Ktoś pomoże w konfiguracji najnowszej wersji? Pobrałem ją zarówno stąd jak i bezpośrednio ze strony źródłowej, ale problem ten sam - po rozpakowaniu nigdzie nie ma opisanego w 1 poście pliku BuddyPatch2, i nie wiem jak mam spatchować, w związku z czym ciągle mam Authentication failied.... Sprawdzałem każdy folder.

Opublikowano

Ktoś pomoże w konfiguracji najnowszej wersji? Pobrałem ją zarówno stąd jak i bezpośrednio ze strony źródłowej, ale problem ten sam - po rozpakowaniu nigdzie nie ma opisanego w 1 poście pliku BuddyPatch2, i nie wiem jak mam spatchować, w związku z czym ciągle mam Authentication failied.... Sprawdzałem każdy folder.

Witam BuddyPatch2 można pobrać z internetu stąd http://filebeam.com/f0f3aee2c51760b16db07af8ec0476df

Opublikowano

jak się loguje na konto diabełka jest jakieś najnowsze wieści po hiszpańsku bądź włosku ?? robimy przerwę? czy można puszczać gryzonia na 2-4 h dziś??

Uploaded with ImageShack.usprzechwytywaniewwb.jpg

Opublikowano

Szkoda że nikt z Blizzard Polska nie podchodzi konkretnie do swoich obowiązków, brak tłumaczenia lub jak zwykle w ostatniej chwili. Same tępe ... tam pracują? Pewno muszą korzystać z Google translatora lub pomocy biura tłumaczeń ^^ trolololo

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Myślę, że większość banów jest spowodowana donosami/raportami innych graczy. Ostatnio jeden gn**ek na mnie donósł ale akurat byłem przy kompie i w odpowiedzi na PW od obsługi Blizza zweryfikowałem swoją tożsamość na wymaganej stronie. Oczywiście zrewanżowałem mu się tym samy, czyli zaraportowaniem botowania. Ciekawe czy zdążył się zweryfikować :)

Opublikowano

Dobrze ze nie mam znajomych, wszystkich usunąłem jeszcze przed wprowadzeniem uciążliwej opcji w profilach ^^ Jedynie kilka osób z ostatniej gry mam widocznych ale prawdopodobnie oni już dawno stracili mnie z pola widzenia.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Error attaching to Diablo III,
Reason:System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly
'fasmdll_managed, Version=1.0.1361.302, Culture=neutral,
PublicKeyToken=f20f8f99ca0718ca' or one of its dependencies. The located
assembly's manifest definition does not match the assembly reference.
(Exception from HRESULT: 0x80131040)

File name: 'fasmdll_managed, Version=1.0.1361.302, Culture=neutral, PublicKeyToken=f20f8f99ca0718ca'

To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1.

Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging.

To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Wie ktoś jak to naprawić???

Opublikowano

Mam problem jak wpisuje "1234" i klikam login to pisze mi ze failed i ze zly klucz, prosze o pomoc

nie spatchowales bota, albo zrobiles to zle

Opublikowano

Error attaching to Diablo III,

Reason:System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly

'fasmdll_managed, Version=1.0.1361.302, Culture=neutral,

PublicKeyToken=f20f8f99ca0718ca' or one of its dependencies. The located

assembly's manifest definition does not match the assembly reference.

(Exception from HRESULT: 0x80131040)

Wie ktoś jak to naprawić???

Wgraj nowy czysty program, dodaj niezbędne pluginy, i przeprowadź poprawne paczowanie (wszystko masz w pierwszym poście)

odpal grę a następnie program, jak dalej nie działa to wejdź w folder help i kliknij instalera (zainstaluje on wymagane dodatkowe oprogramowanie)

powinno śmigać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...