Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie teraz leci na Alkaizer. MP2/3 ? Spoko. Jednak najpierw muszę wyeliminować śmierć mojej postaci na mp0, co dzieje się dosyć często a nie powinno.

I jak dziala ci alkaizer? Na jakiej rutynie grasz? Mi na trinity nic nie idzie, albo idzie w sciane albo chodzi w kolko do tylu i do przodu ;\

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jak dziala ci alkaizer? Na jakiej rutynie grasz? Mi na trinity nic nie idzie, albo idzie w sciane albo chodzi w kolko do tylu i do przodu ;\

Nie zaobserwowałem jakiś większych problemów z tym profilem. Jedyne co mnie denerwuje to to, iż jest on ustawiony w ten sposób, że zamiast najpierw zabić moby biegnie po buffa do kapliczki co często źle się kończy hehe. Wcześniej też mi nie działał prawidłowo. Usunąłem wszystkie pliki bota, pobrałem wszystko jeszcze raz, czyli:

- najnowsza wersja bota (1 post na samej górze)

- patch, który dawał użytkownik bodajże o nazwie Witek na stronie 82 tego tematu

- następnie Trinity najnowsza wersja

- Quest Tools również najnowsza wersja

- no i profil Alkaizera

Jeżeli chodzi o plugin o nazwie Atom, to używam jakiejś starszej wersji właśnie z tego patcha który był zamieszczony w poście tego użytkownika. Po prostu skopiowałem i wkleiłem do folderu Plugins. Z nowszą wersją miałem jakieś problemy. Spróbuj, może i u Ciebie zadziała prawidłowo.

Opublikowano

Czy starsze wersje bota są jakoś bardziej podatne na wykrycie co wiąże się ze zbanowaniem konta ?

DemonBuddy ingeruje w kod gry ?

Czy jeżeli odpaliłem bota np dzisiaj i nigdy więcej go nie włącze to jest prawdopodobieństwo, że mógłbym dostać bana np za miesiąc ?

Czy chodzi tutaj bardziej o to, że Blizzard robi wgląd w statystyki graczy i botuje ludzi np na podstawie farmionego golda ?

Gdyż wiadomo, że żaden człowiek nie jest maszyną i nie jest w stanie uzbierać kilkadziesiąt milionów złota w odstępie kilku dni.

Ciężko jest określić to jednoznacznie, pojedyncze przypadki banowania są zazwyczaj spowodowane raportem osoby, którą mamy w znajomych. Spora liczba ludzi dostała bana podczas masowego banowania w połowie grudnia bodajże, większość to osoby mające 10-20 klientów z tego samego adresu IP. Na forum bota możesz w odpowiednim dziale zapoznać się z historią otrzymania bana przed danego delikwenta. Zdarzały się przypadki że osoby używające bota dostały bana a potem blizzard anulował blokadę co może świadczyć ze system wykrywania botów kuleje bądź blizzard dał ciche przyzwolenie.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź Witek. Mam kolejny problem. Chodzi o profil "ACT 3 by rrix". Mianowicie postać przestaje podnosić żółte itemy oraz złoto gdy w plecaku brakuje już miejsca. Zamiast użyć teleportu do miasta i sprzedać/schować przedmioty, postać zabija tylko moby ignorując nawet duże kupki złota. Bot skonfigurowany jest dobrze, ponieważ na innych profilach podnosi wszystko to co ma podnieść.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź Witek. Mam kolejny problem. Chodzi o profil "ACT 3 by rrix". Mianowicie postać przestaje podnosić żółte itemy oraz złoto gdy w plecaku brakuje już miejsca. Zamiast użyć teleportu do miasta i sprzedać/schować przedmioty, postać zabija tylko moby ignorując nawet duże kupki złota. Bot skonfigurowany jest dobrze, ponieważ na innych profilach podnosi wszystko to co ma podnieść.

To dziwne, bo gram na tym profilu i u mnie jest wszystko ok. Gdy ma pełny plecak, tepa sie do miasta, indefikuje i sprzedaje/chowa do skrzyni

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Właśnie zacząłem na tym bocie , od 1 lv. Mam taki problem bo nie wiem co zrobić aby zakładał lepsze itemki i wybierał lepsze runy i skille

Rozumiem że stworzyłeś nową postać i chcesz ją wbić na 60lv.

1. Musisz pobrać questing complete 1.4.3 i wrzucić to do folderu profiels

2. Pobierz autoequipper 1.8.0.4 i wrzuć do folderu plugins

W programie załaduj ten profil co pobrałeś i zaznacz by korzystał z nowego plugina, powinno śmigać

ps. oczywiście pobierz najnowsze trinity, trinityroutine i questtools

Opublikowano

Miałem podobną sytuację kilka razy, wystarczyło uruchomić ponownie bota. Możliwe że to wina starego sofa (pluginy, profil), osobiście nie aktualizuje za każdym razem bota.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Tak, restart bota pomógł, teraz indentyfikuje itemki i sprzedaje / chowa do skrzyni. Zrobiłem dzisiaj kolejny upgrade postaci przez co zwiększył się mój DPS oraz HP, a nadal mam problem z umieraniem na mp0/mp1. Nie mam już na to pomysłów.

Wizzard

230K Unbuffed DPS
298K Buffed DPS
41K HP

590/690 All Res

Opublikowano

Tak, restart bota pomógł, teraz indentyfikuje itemki i sprzedaje / chowa do skrzyni. Zrobiłem dzisiaj kolejny upgrade postaci przez co zwiększył się mój DPS oraz HP, a nadal mam problem z umieraniem na mp0/mp1. Nie mam już na to pomysłów.

Wizzard

230K Unbuffed DPS

298K Buffed DPS

41K HP

590/690 All Res

To dziwne, bo masz duzo hp i resów, a DPS masz strasznie wysoki, ze bot powinien smigać nawet na mp5. Zgaduje, że to wina builda, sprobuj jakis inny, moze zaopatrz sie w bron z life drainem, wtedy nic ci nie zagrozi

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Dzięki @tomisko93. Później będę miał chwile czasu. Wypróbuje i dam znać czy coś pomogło.

To dziwne, bo masz duzo hp i resów, a DPS masz strasznie wysoki, ze bot powinien smigać nawet na mp5. Zgaduje, że to wina builda, sprobuj jakis inny, moze zaopatrz sie w bron z life drainem, wtedy nic ci nie zagrozi

Niestety nie jestem już przy kasie, żeby zmienić broń z drainem. Wypróbuje jakiegoś innego builda. Może ten, o którym pisał @tomisko93 pomoże. Dam znać jak sprawdzę :)

Opublikowano

Skrzynki są generwowane losowo więc nie będzie ich otwierał wszystkich.
Wejścia do jaskiń są zależne od profili, ale raczej takich nie ma bo się nie opłaca (ich lokalizacja zresztą też jest często losowa).

Opublikowano

Ok a więc tomisko93. Dzięki za tego builda. Wypróbowałem go właśnie na MP1 Inferno. Wynik to zero zgonów na 4 runy, gdzie wcześniej było ich z sześć. Fakt, iż po zmianie builda straciłem jakieś ~35k DPS, jednak jest on teraz bardziej defensywny (więcej resów), a dzięki bazowemu skillowi Widmowe Ostrza z runą Uzdrawiające Ostrza, mogę utrzymać swoje HP na wysokim poziomie. Czy na poniższych statystykach mogę atakować mp 3/4/5 na bocie ?

DPS Unbuffed 195K (wcześniej 225K)

DPS Buffed 250K (wcześniej 298K)

HP 40K
All Res ~ 800/900 (wcześniej 590/690)

Opublikowano

Ok a więc tomisko93. Dzięki za tego builda. Wypróbowałem go właśnie na MP1 Inferno. Wynik to zero zgonów na 4 runy, gdzie wcześniej było ich z sześć. Fakt, iż po zmianie builda straciłem jakieś ~35k DPS, jednak jest on teraz bardziej defensywny (więcej resów), a dzięki bazowemu skillowi Widmowe Ostrza z runą Uzdrawiające Ostrza, mogę utrzymać swoje HP na wysokim poziomie. Czy na poniższych statystykach mogę atakować mp 3/4/5 na bocie ?

DPS Unbuffed 195K (wcześniej 225K)

DPS Buffed 250K (wcześniej 298K)

HP 40K

All Res ~ 800/900 (wcześniej 590/690)

Myśle, że tak. Najlepiej jak go wyprobujesz

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Gdzie wmam wrzucić te trinity i wgl co najlepiej sciągnąć żeby to śmigało bez problemów ?

Opublikowano

Miło, że już ogarnąłeś. Co do mp, te wyższe pod botowanie raczej nie mają sensu (za długo bije moby).

Opublikowano

Bot mi smiga wszystko biega az dochodzi do momentu gdy ma full invenotry i biega od skrzynki do kupca i niechce nic zostawic w skrzynce ani sprzedac u kowala

Opublikowano

Bot mi smiga wszystko biega az dochodzi do momentu gdy ma full invenotry i biega od skrzynki do kupca i niechce nic zostawic w skrzynce ani sprzedac u kowala

Miałem podobny problem. Na poprzedniej stronie Witek pisał, że może to być wina nieaktualnego profilu, lub pluginów, albo nieprawidłowego wczytywania danych przez bota. Jeśli masz starsze wersje pobierz nowe. Spróbuj też ponownie uruchomić bota.

Opublikowano

A mógłby mi ktoś wrzucić jakiś profil który mu śmiga bez zarzutów ?

bo pobrałem z 10 i na każdy to samo ;/

ściągłem i wrzuciłem też nowe trynity.

Opublikowano

Link do forum z profilami masz podany na pierwszej stronie. Ja pobierałem wszystkie najnowsze profile i pluginy właśnie stamtąd. Wszystko działa. Może jeszcze raz krok po kroku wszystko ściągnij i skonfiguruj ?

Opublikowano

Mam pytanie co mam ustawic aby bot zbieral zolte itemy i legendy?? Poniewaz zbiera sam gold,potki i ksiazki dla kowala! Prosze o szybka pomoc!

Opublikowano

Mam pytanie co mam ustawic aby bot zbieral zolte itemy i legendy?? Poniewaz zbiera sam gold,potki i ksiazki dla kowala! Prosze o szybka pomoc!

Konfiguracja bota jest na pierwszej stronie, pierwszy post. Wejdź w plugins, i skonfiguruj plugin Trinity. Musisz wejść w zakładkę Items i tam masz wszystko do ustawienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...