Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie moze banalne pytanie ale prosze o rade , przy probie odpalnie 2 bota nie moze mi wyszukac sciezki do d3 robie juz na kazdy sposob oraz jak opisane w pierwszym poscie przez program DB run .

możesz podać tą linijkę ??? po prostu napisz jak to wpisujesz.....

a ja mam problem ze zgodnascia chyba bo w ogole program nie chce mi sie uruchomic... uruchamiam i wyskakuje napis Program przestał działać i tak cały czas w różnych trybach zgodnosci... jakis pomysl,pomoc?

Netframework 4 się kłania...........

witam po kilka minutach latania bota crashuje gre i pojawia sie taki blad http://img837.imageshack.us/img837/6981/qwertyu.png

wie ktos ocb ? wczesniej nigdy tego nie mialem a boce z 3 miechy

Nieraz sie to zdarza , do końca nie wiadomo co powoduje błąd ..... moze to byc wina neta , ale bradziej samego bota......

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeszcze 1 sprawa juz śmiga wszystko nic nie kraszuje i zbiera legendy jak trza! :D ale problem w tym ze nie chce chodzic w podziemiach twierdzy lvl1 tylko od razu wychodzi i pare razy na run wchodzi do kamiennego fortu i biegnie przez pusta plansze bo juz wczesniej wszytko wybił... nie wiem co jest grane

Opublikowano

Dysponuje może ktoś poradnikiem dotyczącym tworzenia profili dla danego aktu tak np żeby bot chodził i czyscił co ja bym chcial?

Opublikowano

Dysponuje może ktoś poradnikiem dotyczącym tworzenia profili dla danego aktu tak np żeby bot chodził i czyscił co ja bym chcial?

dobre pytanie

Opublikowano

przy patchu buddypatcher 2.2 odznaczyc Disable auto updates powinno pomoc, u mnie działa i sie juz nie pojawia taki komunikat, cała noc barbek wymiata ;p

Opublikowano

Dokładnie to samo u mnie.... Macie jakieś pomysły????

Mam to samo, boce juz od lutego i dopiero od tej nowej wersji bota wyskakuje bład. Odpalałem juz 4131231x, sciagalem an nowo, patchowalem na nowow, multum sposobów i zawsze crashuje po 15-20minutach

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Po pierwsze witam i pozdrawiam forumowiczów.

Wybaczcie początkującemu ale mam pytanie.

Wersja z pierwszego postu jest zwitaminizowana ?

Rozbijam się na samym początku, logowanie, wbijam 1234 i komunikat o nieprawidłowym loginie.

Opublikowano

U mnie jest w tej chwili taki problem że obojętnie jaki profil odpalę,przejdzie go raz tak z 30 min.Potem do menu wchodzi.I zamiast ładować go po raz kolejny to po prostu koniec i już tak zostaje.Ustawiłem na noc i tak właśnie było,przeszedł profil Act 3 Inferno by rrix,i zamiast go powtarzać,to po prostu koniec i do menu gry.Jak zrobić żeby te profile się powtarzały.

Opublikowano

@Forest, reinstal bota i nowo ustaw profile, po prostu cos spier. . . zmieniajac ustawienia :D

@Maczupikczu masz zalogowane konto w oknie diablo ?? :)

Opublikowano

Witam
Mam problem z botem. Chodzi o to że od jakiegoś czasu gdy odpalam boty po około godzinie wyłącza mi się laptop sam z siebie, nie wiem czemu. Sądziłem że to może za duże przeciążenie te 3 boty, ale nawet jak zmniejszyłem do 1 ( obciążenie procka 18 % temperatury w normie koło 50 ) problem ciągle występuje. Dodam że pdoczas normalnego użytkowania takie wyłączanie nie zdarza mi się. Jeśli wie ktoś co można z tym zrobić proszę o pomoc,
Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Witam!

Ma ktos moze profil na 2 akt zeby na klucze chodzil??:)

Z góry dziekuje:)

[23:42:32.893 N] Failed to load profile: Element MoveToActor is not supported. Please check your XML and try again. (<MoveToActor questId="57337" stepId="41" actorId="175467" isPortal="True" destinationWorldId="62776" x="93" y="3" z="11" straightLinePathing="True" />) Line 30

czemu tak sie dzieje?? nie moge zaladowac wiekszosci profilow

Opublikowano

Da potem ci napisze bo ide spać ogolnie wiem ze sa programy do podgladu UNID legend, nie wiem czy to jeszcze dziala a to ze wzgledu ze staty nie sa losowane podczas identyfikacji

Opublikowano

Jak ustawić bot żeby zostawiał przedmioty z konkretnymi właściwościami? (Jak 1 gniazda i 200+ siły, 150 witalności, etc.)

Opublikowano

dziekuje:)

a jeszcze jedno powie mi ktos czy da sie tak ustawic zeby bot nie identyfikował legendarnych przedmiotow??

Prosze o pomoc z gory dziekuje:)

www.thebuddyforum.com/attachments/demonbuddy-forum/plugins/87509d1365157000-plugin-uniddealer-keeps-your-worthy-legendaries-unid-uniddealer-v2.1.zip.html << Plugin

Tych rzeczy nie identyfikuje:

Weapons:

Echoing Fury

Manticore

Skorn

Manajuma's Knife

Chantodo's Will

Shenlong's Fists

Calamity

BK Wep

Armors:

Mempo of Twilight

Witching Hour

Ice Climbers

Lacuni Prowlers

Vile Ward

Depth Diggers

IK Chest

IK Boots

IK Helm

Ik Gloves

IK Belt

Nat's Boots

Inna's Pants

Inna's Chest

Tals Chest

Zuni Chest

Zuni Boots

Blackthornes Pants

Jewelry/Offhands:

Nats Ring

Tals Ammy

Zuni Ring/Compass Rose

Unity

Litany of the Undaunted / The Wailing Host

SOJ

Blackthorne's Ammy

Maras

Chantodo's Force

Dead Man's Legacy

Manajuma's Mojo

Triumvirate

cała bizuteria > itemlvl 61 unid.

Jak ustawić bot żeby zostawiał przedmioty z konkretnymi właściwościami? (Jak 1 gniazda i 200+ siły, 150 witalności, etc.)

Poradnik(na staty): http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-guides/54086-item-rules-quickstart-guide.html

(na wagę punktową przedmiotów) http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/demonbuddy-guides/101728-item-weights-quickstart-guide.html

Opublikowano

a da sie napisac swoj własny profil do bota?? jesli tak to jak to zrobic??

Da ale jak jescze nie wiem ale jest tyle profili ktore mozna sobie skonfigurowac że obejdzie się bez tego powiedz co ci potrzeba?

Opublikowano

na 2 akt zeby szedl najpierw na bezludne piaski a potem cala oaze... na 3 akcie najpierw gorne obwarowanie a potem fort... i pierwszy akt butwiejacy las a potem pola niedoli...

bo te linki co mi podales do tych profili one nie chca mi sie zaladowac nie wiem czemu...:(

Opublikowano

na 2 akt zeby szedl najpierw na bezludne piaski a potem cala oaze... na 3 akcie najpierw gorne obwarowanie a potem fort... i pierwszy akt butwiejacy las a potem pola niedoli...

bo te linki co mi podales do tych profili one nie chca mi sie zaladowac nie wiem czemu... :(

Wrzucasz je do profiles naciskasz Load odpalasz profil, musisz tez sutawic w grze odpowiednia misje najczesciej ostatnia czyli np zabij azmodana dla aktu 3 chyba ze w profilu wymienione jest inaczej

Opublikowano

Witam odezwie sie ktos i pomokze z botem bo robilem z tym patchowaniem i nic nie działa moze ktos by podesłał bota gotowego na poczte bo kolega mi raz tak zrobił:) Bardzo posze o pomoc moje gg 11897939

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...