Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up , pomoze ktos? mecze sie z tym juz tydzien

to pomęcz się jeszcze kolejny tydzień z przeglądaniem forum.......podpowiem kilka, może naście stron do tyłu.....nalezy przy patchowaniu odznaczyć update

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/952428-keyrun-plugin-nie-dziala-dla-keywarden-hunt-a1-a3/

idzie na tego wardena z ktorego mamy najmniej kluczy, mi smiga doskonale przy okazji dobry XP leci na A2 kolo 30 mln/h

moglbys jeszcze raz podac ta stronke bo musialem zrobic formata i mi sie wszystko usunelo a teraz jak wbijam na ta stronke to nie ma juz do pobrania :( i co z tym pluginem do legend?

Opublikowano

moglbys jeszcze raz podac ta stronke bo musialem zrobic formata i mi sie wszystko usunelo a teraz jak wbijam na ta stronke to nie ma juz do pobrania :( i co z tym pluginem do legend?

Ktos usunal linki !

Opublikowano

Gdzie znajde najnowsza wersje DemonBuddy??
Pomoze mi ktos? Wiem ze wszystko jest napisane na forum, ale tyle jest stron ze nie wiem gdzie zaczac szukac.
Bede wdzieczny jak ktos da link do programu i strony gdzie wszystko jest pokolei napisane.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, jak ustawić aby bot nie zbierał itemków dla towarzyszy?

Już ktoś zadawał to pytanie kilka stron tematu temu ale nie widziałem odowiedzi a też bym chciał wyłączyć zbieranie itemków dla towarzyszy...

ps.marcin0409 Mogłbyś odpisać na moje pytanie które zadawałem ,dostałem od ciebie odpowiedź po czym dalej miałem niejasności.

Zależy mi aby to wiedzieć i rozumieć.

poniżej wklejam historie ppytań i odpowiedzi abyś nie szukał i nie tracił czasu...

_____________________________________________________________________________________________

Napisano 27 kwiecień 2013 - 13:40

Być może głupie pytanie ale proszę nie gnębić że nie doczytałem gdzie indziej wątek ma ponad 100 stron...

Do czego służy TrinityRoutine
zauważyłem ze niektóre profile wymagają tego pluginu ale nie wiem jak
go dodać bo po rozpakowaniu jest to jeden plik a w zakładce plugins nie
wyświetla się TrinityRoutine

mimo ze jest skopiowany w pluginach. także prośba o wyjaśnienie o co chodzi z tym pluginem....

Napisano 27 kwiecień 2013 - 17:34

@romek555 -

,TrinityRoutine - to algorytm walki którego używa bot , po za nim
masz do wyboru jeszcze 2 inne takie jak : Belphegor i Generic -
kopiujesz go do folderu Routines a nie plugins

Napisano 27 kwiecień 2013 - 19:53

rozumiem ze jak skopiuje do katalogu routines katolog TrinityRoutine
to będę mogł wybrać algorytm wedle którego bot będzie postępował.

Jak wybrać któryś z tych trzech algorytmów ? czym one się między sobą różnią jak to wpływa na to jak bot robi runy?
na chwile teraźniejszą jak naciskam start w oknie bota to po prostu się uruchamia i nie pyta który algorytm wybrać.

Dodam ze w katalogu routines mam teraz trzy katalogi ''Belphegor , Generic , TrinityRoutine-v1.1

Napisano 29 kwiecień 2013 - 17:32

Ponaglam pytanie:

rozumiem ze jak skopiuje do katalogu routines katolog TrinityRoutine

to będę mogł wybrać algorytm wedle którego bot będzie postępował.

Jak wybrać któryś z tych trzech algorytmów ? czym one się między sobą różnią jak to wpływa na to jak bot robi runy?

na chwile teraźniejszą jak naciskam start w oknie bota to po prostu się uruchamia i nie pyta który algorytm wybrać.

Dodam ze w katalogu routines mam teraz trzy katalogi ''Belphegor , Generic , TrinityRoutine-v1.1

__________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli zakręciłem to sory ale poważn dalej nie rozumiem zagadnienia w 100%

Opublikowano

po kilku turach wywala mi bład w grze, jakiś kod podaje, też ktoś tak ma?? wiecie jak to rozwjązać ??

tak, po prostu przy patchowaniu na starcie, odznacz opcję o updatach :) żeby pozwalało na update (przy samej instalacji bota, tam, gdzie prosi o sciezke)

Moze mi ktos powiedziec, czy mozna podczas botowania korzystac z innych programow? Jakakolwiek inna gra wylacza mi wszystko, po prostu bot sie stopuje :/

Opublikowano

tak, po prostu przy patchowaniu na starcie, odznacz opcję o updatach :) żeby pozwalało na update (przy samej instalacji bota, tam, gdzie prosi o sciezke)

Moze mi ktos powiedziec, czy mozna podczas botowania korzystac z innych programow? Jakakolwiek inna gra wylacza mi wszystko, po prostu bot sie stopuje :/

Musisz odpalić gre w oknie. Jeśli odpalisz na full screenie, to bot stopuje

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

no to ladnie :) ciekawe czy to profilaktyczne działania bli$$a czy będzie to grubsza sprawa jak pół roku temu.

Opublikowano

Witam mam 2 Pytania:

1.Czy idzie zrobic zeby bot dzialal gdy gra jest zminimalizowana na pasek ? czy musi byc w okienku caly czas??

2.Jak zrobic zeby zbieral wszystkie zolte itemy, lepsze chowal do skrzyni a reszte sprzedawał.

Opublikowano

mogł by ktoś wrzucić działającą wresje ???

tak żeby nie wywalało po kilku minutach.. ?

bo cisza sie zrobiłą nie ma z kąd pobrać..

Opublikowano

mogł by ktoś wrzucić działającą wresje ???

tak żeby nie wywalało po kilku minutach.. ?

bo cisza sie zrobiłą nie ma z kąd pobrać..

przyłączam sie do prośby nawet jednego run'u nie robi tylko wywala...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...