Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktos moze pomoc odpalic dwie kopie diablo na jednym kompie plissss????!!!!!!!

W pierwszym poscie masz opis jak odpalic 2 okna na jednym kompie lub sciągnij sobie YAR(Yet Another Reloger) z www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a moglbys jeszcze napisac jak uzyc tego programu

sciagasz plik source i wypakowujesz do nowego folderu, pozniej sciagasz wersje 0.1.9.2 i wypakowujesz do tego samego folderu, pozniej odpalasz program klikasz opcje new i konfigurujesz profil 1 dajesz zapisz i konfigurujesz profil 2. nie zapomni skopiowac folderu Diablo 3, to ten z zainstalowana gra, bedzie ci potrzebny do 2 profilu( tylko zmien nazwe np: Diablo 3-2)

Opublikowano

mam problem otóż nie moge skonfigurować pluginu atom wyświetla mi sie jakies zglaszanie błedu macie moze jakies wskazowki dotyczace tego problemu bo bez tego nie moge ustawic botowi perwsz pomiedzy grami ;/

Opublikowano

Mam problem bo gdy postac wejdzie do gry np,do akt 3 do konkretnej lokalizacji podchodzi do stworow i nie bije tylko stoi

Opublikowano

witam,

mam pytanie do korzystających z bota; podajcie jakieś wyniki/efekty jego pracy;

1. ilość zebranego golda/run/hr - może dziennie/tygodniowo?
  2. ilość legend które sprzedaliście z zyskiem - w jakim okresie czasu?

Pytam, bo interesuje mnie tylko i wyłacznie gold, nie exp postaci.

Opublikowano

Hmm tak naprawde jesli chodzi o gold to zalerzy ile masz gf na postaci ja mam u siebie ok 200% i leci mi tak 300k na h na inferno ale ja bardziej pod exp gram

Opublikowano

witam,

• ilość zebranego golda/run/hr - może dziennie/tygodniowo?
  • ilość legend które sprzedaliście z zyskiem - w jakim okresie czasu?

1. ok. 400-500 gph

Jak interesuje Cię tylko gold to musisz zainwestować w gf by mieć go na maks

300% (bez nefów). Ja mam coś ponad 210%.

2. Nic konkretnego nie poleciało, najdroższy przedmiot wart kilka milionów.

Chyba nie mam szczęścia, bo nic nie dropi mimo że mam maks mf.

Ps. gph zależy też od profilu na którym biegasz. Ja latam na rrrix, a są inne lepsze w tym celu.

Opublikowano

witam,

1. ilość zebranego golda/run/hr - może dziennie/tygodniowo?
  2. ilość legend które sprzedaliście z zyskiem - w jakim okresie czasu?

1. Średnio 250-290k run 3-4 runy na 1h ~ 850-900k na godzinę

2. 1-2 legendy tygodniowo które schodzą za 50m + lub ok. 5-8 ojro

profil tinnkaizer bot lata ok 10 h dziennie + najnowsze trinity + dobre pickup rules // ignore trashmobs itp. spersonalizowane pod konkretną postać i umiejętności

mp 1-6 w zależności od widzimisię

postać - barb na ww 280 dps unbuffed

para 100 ubrana całkiem sensownie

Opublikowano

Siema mam pytanie dotyczące bocika. Głównie chodzi mi o wyjaśnienie kilku opcji w pluginach i tym podobnych rzeczach. Jeśli ktoś jest ogarnięty dobrze i może to wytłumaczyć w 5 minut to niech napisze na gg do mnie :) Z góry dziękuję i proszę o nie odsyłanie do 1 posta ponieważ nie o taką pomoc mi chodzi. GG : 45617580

Opublikowano

A ja skończyłem :D z botowaniem bo

1. nie zarobiłem na 3 kopię :D by kupić kolejną ...

2. mam jeszcze jedno konto i raczej nie uruchomie bota....

Opublikowano

Ja skończyłem również... Na 2 dni dzisiaj zniknęło "Breaking News" wiec możemy bocić :D
p.s wie może ktoś gdzie wyłączyć funkcje niszczenia obiektów ? ;d

Opublikowano

A ja skończyłem :D z botowaniem bo

1. nie zarobiłem na 3 kopię :D by kupić kolejną ...

2. mam jeszcze jedno konto i raczej nie uruchomie bota....

A co dostałeś bana?

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

dostałem takie ostrzeżenie whispers w grze czy ktoś się z tym spotkał ?

[blizard001] whispers: [blizzard Game Master]GM: Hello dear players, the system checked aut that you're using an unknown plug-in board.

please visit http://www.diablo-d3gm.com verify your accont information. Otherwise, we will suspend your account.

to pewnie jakas sciema

Opublikowano

ThePassenger - Ta, miałem 2 miesiące temu podobną sytuacje ;)

Akurat mi sie gra zawiesiła o 3 w nocy, wstałem o 7 rano patrze na pulpit a tu zawiecha gry, czytam tą wiadomość i myśle kurde, bana dostałem dlatego gre mi zawiesiło :D

Zwykły fejk(nie wchodź w linka).

Opublikowano

Jak mogę ustawić żeby bot nie identyfikował legendarny itemów tylko je odkładał tak jak to robi po zidentyfikowaniu ich?
Może ktoś wyjaśnić gdzie taką opcje znajdę?

Opublikowano

Jak mogę ustawić żeby bot nie identyfikował legendarny itemów tylko je odkładał tak jak to robi po zidentyfikowaniu ich?

Musisz sciagnac plugin, sa na stronie bota

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Musisz pobrać i dodać plugin Uniddealer do programu.

http://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/106702-plugin-uniddealer-keeps-your-worthy-legendaries-unid.html

[blizard001] whispers: [blizzard Game Master]GM: Hello dear players, the system checked aut that you're using an unknown plug-in board.

please visit http://www.diablo-d3gm.com verify your accont information. Otherwise, we will suspend your account.

to pewnie jakas sciema

Mam nadzieję że się nie nabrałeś, ktoś chciał uzyskać dostęp i oczyścić Ci konto.

Logowanie do battle.net jest szyfrowane (ikona kłódki tak jak tu >> https://us.battle.net/login/pl/?ref=https://us.battle.net/account/management/&app=bam&cr=true)

Opublikowano

to pewnie jakas sciema

no to raczej na strone blizzarda nie wyglada ^^
Opublikowano

panowie poratujcie mam taki problem skopiowalem bota z lapka na pc na lapku wszystko ladnie smiga a na pc nie cche. po skopiowaniu jeszcze raz przeszedlem przez BuddyPatch 2.2 te offsety itp i i chodzi:/ odpalam bota i zaraz wyskakuje program demnbuddy przestał działac szuka cos tam bo pasek se lata i po chwili sie wyłaczy. Co to moze byc??

Opublikowano

1. Gdzie można ustawić moment włączenia się danej umiejętności np u DH

2. Gdzie można ustawić moment w którym ma użyć miksturę życia

Opublikowano

Ma ktos moze link do profilu na farme aktu 1?

Chodzi mi glownie o te lokacje las,posiadlosc,klucznik,sale agoni czyli standardowa farma aktu 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...