Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po tej ostatniej aktualizacji nie śmiga bot, wyskakuje żeby najpierw odpalić diablo, no ale użyłem tego patcha 2.2 z pierwszego postu i tego co kolega wyżej dawał i nic, dalej to samo, co jest nie tak?

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega lepperoni...

Mam podmienic te pliki buddypatch czy jak?

Bo zrobilem tak jak trzeba i pisze ze pierw musze odpalic Diablo a nastepnie bota robie tak i chu....

Opublikowano

po tej ostatniej aktualizacji nie śmiga bot, wyskakuje żeby najpierw odpalić diablo, no ale użyłem tego patcha 2.2 z pierwszego postu i tego co kolega wyżej dawał i nic, dalej to samo, co jest nie tak?

Ogólnie to też miałem z tym problem jak widać kilka postów wyżej :)

Str 88 są 2 linki do Bota i patcha.

Ja osobiście namieszałem trochę, ale odpaliłem mianowicie pobierasz bota i patcha.

Wypakowujesz i przerzucasz brakujące pliki/foldery do nowo pobranego bota.

Zrobiłem update i Mi zadziałało i już śmiga ;)

Z tym że nie wiem za bardzo jakie parametry ustawić do chowania rzeczy ;)

Opublikowano

Bocik nie zbiera mi klejnotów, jak to ustawic?

Zakładka "Plugins" > Items > Pickup i na dole masz Gems (wybierasz rodzaj) a zaraz po tym masz Emerald, Topaz, Ametyst, Ruby i to musisz zaznaczyć ;)

Opublikowano

właśnie mam to zrobione ale nie zbiera, a jaki rodzaj wybrać?

Na inferno Mythic+ ;)

Demoniczne i księgi to inna bajka.

Plugins > Trinity > Items > Pickup

Misc Item level: 63+ Archon/Razorspikers/...

Opublikowano

Witam, mam mały problem z botem ponieważ cały czas używałem tego bota którego tutaj ściągnąłem w folderze ,,Moja Kopia" i on ładnie latał na Ultimate SkyHigh Farm tzn nie cofał się co chwilę po pojedyncze moby jak skończył mapę to nie cofał się w nieodkryte miejsca i przez co archont mi nie padal co chwilę. Ale niestety bot który tutaj był zamieszczony przestał mi działać :< I mam nowego z strony demonbudy no i mam pluginy te same i profile też więc mógłby mi ktoś to wytłumaczyć ?

Aha i co chwilę niszczy wszystkie przedmioty w otoczeniu a mam to wszystko poodznaczane mam tylko,,Open chest " zaznaczone.

Jeżeli mi ktoś pomoże byłbym wdzięczny

Opublikowano

macie tu moją kopię , poukładane wszystko jak powinno być ...profil rrrix a3 (gdyż na tym tylko latam) (pluginy: Atom , Trinity , QuestTools) - wszystko najnowsze wersje , działa jak powinno , wystarczy spatchować .... W 1 poście pokazane jak spatchować , a jak nie kumacie to kolega wyżej , ładnie z obrazkami pokazał jak co i z czym się robi , prościej już się nie da .....

http://speedy.sh/GHZGH/Kopia.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/2c994427c1d04121febdb5012c7b81e7e01e4944435e2678449531f30f0c23d5/analysis/1363199227/

Symantec i TrendMicro-HouseCall pokazały trojana ,pewnie chodzi o patchera ( jakieś nadgorliwe antyvirusy) , kto nie chce niech nie pobiera ......

1377863814-U611928.png

Opublikowano

macie tu moją kopię , poukładane wszystko jak powinno być ...profil rrrix a3 (gdyż na tym tylko latam) (pluginy: Atom , Trinity , QuestTools) - wszystko najnowsze wersje , działa jak powinno , wystarczy spatchować .... W 1 poście pokazane jak spatchować , a jak nie kumacie to kolega wyżej , ładnie z obrazkami pokazał jak co i z czym się robi , prościej już się nie da .....

http://speedy.sh/GHZGH/Kopia.rar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/2c994427c1d04121febdb5012c7b81e7e01e4944435e2678449531f30f0c23d5/analysis/1363199227/

Symantec i TrendMicro-HouseCall pokazały trojana ,pewnie chodzi o patchera ( jakieś nadgorliwe antyvirusy) , kto nie chce niech nie pobiera ......

Bardzo dziękuję z patchowaniem problemu nie mam :) tylko chodziło o to zabijanie.

Pozdrawiam ! :-)

Opublikowano

Dobra inny problem - nie przechozi dalej - flashowanie windows - poprzednia wersja nie miala problemów . Jakaś podpowiedź ?

Hahaha - dobra - to moja wina - wszystko działa - ale trza podpiąć pluginy i ustawić setings i zaraz sprawdze czy ruszy. Swoją drogą może ktos podpowie dla monka ustawienia - w Settings - bot - co tam pozmieniać ?

Opublikowano

No i ja też oczywiście muszę mieć problem ;/

Odpalam D3 i bota ustawiam ustawienia według własnych upodobań wczytuje profil " Act 3 Inferno by rrrix " i po wystartowaniu gry ciagle wyskakuje takie cuś :

[20:39:54.615 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:54.615 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:54.759 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.202 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:55.202 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:55.254 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.641 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:55.641 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:55.684 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.960 N] Stopping the bot.
[20:39:56.097 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:56.097 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:56.163 N] Bot Thread Ended. Was this requested?

bardzo proszę o pomoc :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

No nie wiem bot sie wywala - pokazuje sie dziwny komunikat - taki typu Najnowsze wieści - . Nie mam pojecia jak tego uniknąc pokazuje się to od niedzili i nowa wersja nie pomaga - no chyba ze trza uzywac innego rutingu.

Opublikowano

No i ja też oczywiście muszę mieć problem ;/

Odpalam D3 i bota ustawiam ustawienia według własnych upodobań wczytuje profil " Act 3 Inferno by rrrix " i po wystartowaniu gry ciagle wyskakuje takie cuś :

[20:39:54.615 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:54.615 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:54.759 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.202 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:55.202 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:55.254 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.641 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:55.641 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:55.684 N] ProfileOrderManager.OnGameJoined, Reloading profile.
[20:39:55.960 N] Stopping the bot.
[20:39:56.097 N] Loaded profile Load Random Act 3 Area by rrrix
[20:39:56.097 N] Game joined, Resetting profile caches.
[20:39:56.163 N] Bot Thread Ended. Was this requested?

bardzo proszę o pomoc :D

Raz tak miałem, wypakowałem bota od nowa w nowym folderze, spatchowałem, powrzucałem pluginy etc. i działało

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Mam problem, po patchowaniu wyświetla się error "Demonbuddy przestał działać". Wcześniej było wszystko ok. Pobrałem także gotową paczkę wrzuconą wyżej w tym temacie i również to samo.

Admin Cienia
Opublikowano

Jest jakiś vtut żeby nie czytać tego wszystkiego tylko spojrzeć mniej - więcej jak to wygląda?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...