Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem świeży w tych sprawach Korzystam z db 1.0.1241.295. Ze strony db pobrałem i zamontowałem najnowszy GilesEquipper, TrinityPlugin, oraz questing_complete. Założyłem konto tym czasowe i testuje od wczoraj. Biegała 4h, kilka razy się przycięła i padła, ale sama expi, skille dodaje i itemy zakłada. Odrazu napiszę że mam normalne konto, postać 60lv, ale zanim tam znaczne używać tego programu chciałbym się trochę więcej o nim dowiedzieć. Kilka pytań:

1. Jakich pluginów używacie?

2. Czy pluginy mogą kolidować ze sobą i powodować błędy, skutkujące niepoprawną pracą programu?

3. Czy i jeśli tak to co, zmieniliście w ustawieniach bot?

4. Jakiego combat routin używacie?

5. Czy korzystacie z db na głównym koncie, czy lepiej sobie kupić drugi klucz?

I ostanie pytanie, zobaczyłem dziś, że wyszedł nowy db beta, pobrałem go, próbowałem podmieniać pliki (ze starej wersji) ale nie udało mi się go uruchomić, gdyż nie mogłem przejść procesu logowania :/ i pytanie brzmi czy wersja db wpływa na bezpieczeństwo? im jest nowsza tym bezpieczniejsza?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

człowieku ,,marcin'' nic tam nie jest twojego na forum, blizzhackers.cba.pl powstal owiele wczesniej od twojego forum, znajdz mi tam cos z twojego prostego forum co wyglada jak by robilo go dziecko 5 l3tnie, pozatym wolasz zaplate za bota ktorego nie stworzyles, smieszny jestes, a na blizzhackers.cba.pl chlopaki wstawili bota za free i nikt ci nie bedzie napychal kasy w kieszenie

duzo osob potwierdzalo w tym watku ze jestes zachlanny i dlatego zrobili forum by mozna bylo pobierac za free!!!!

Opublikowano

mądrze napisałeś , zarabiam na allegro a ktos zrobil forum i daje bota za free, niezle, w gacie sam mozesz narobic bo udostepniasz bota czyjegos autorstwa za pieniadze cfaniaku, nikt ci nie bedzie placil za twoje forum i dostep do bota jak ma za free na blizzhackers, koniec tematu,

Opublikowano

ale pieniadze trzepiesz za bota ktory nie jest twojego autorstwa czlowieku, i nikt tu na allegro nie sprzedaje bo udostepnia go za free na innym forum, wiec nie osmieszaj sie juz i zamknij forum zanim zrobi to ekipa z deamonbuddy jak dowiedza sie ze dobrowolnie pobierasz oplate za ich bota ;D

oczywiscie email na ich support poszedl z informacja o takich jak ty

Opublikowano

haha matołek sie wystraszyl i zmienil zasady a tak przed 10 minutami jeszcze pobieral sam kase, to tak jak na allegro bys sprzedawal czlowieku zal.pl

Opublikowano

Nie róbcie offtopu. A ta stronka Blizzhacker czy jakoś tak to niby kiedy powstała? Pewnie po tym jak Marcin tu wstawił. I ciekawi mnie czy aktualizowane są pluginy etc.

Opublikowano

hahahahaha chlopaki z blizzhackers zalozyli topic z downloadem bota 15 stycznia ... szkoda komentowac poporstu ladnie ukryta reklama swojego forum jakich tu pojawia sie duzo ....

Opublikowano

siemano

jestem nowym posiadaczem demonbuddy z oficjalnej stronki sciagnalem bota na stestowanie zainstalowalem

odpalam go wgrywam profil z forum orginalnego full afk 1act wygryam loguje sie do gry i NIC

nie biega nie rozmawia z npc jedynie sam atakuje moby jak je zobaczy na ekranie..

czy ktos moze mi powiedziec czym to jest spowodowane co musze jeszcze ustawic

albo ktos posiada link do jakiegos poradnika

byl bym bardzo wzieczny i czekam na odp

pozdro

edit

cos takiego w logu mi wyskakuje

[09:11:07.640 N] Loaded profile Full Questing - All Acts Relogger Resume

[09:11:14.437 N] Loaded profile Full Questing - All Acts Relogger Resume

[09:11:14.500 N] Waiting 14.5 seconds before next game...

[09:11:29.015 N] Creating new game, Params: <Act:A1 Difficulty:Normal Quest:87700 QuestStep:-1 ResumeFromSave:True IsPrivate:True Handicap:0>

[09:11:33.750 N] GameChanged. Clearing actors

Opublikowano

1234 login nie pasuje?

odpalasz plik buddypatch2 , offset wybierasz demonbuddyy_13644 - znajdziesz go w folderze LatestOffsets potem klikasz na otworz i patch, otworzy ci sie okno wybierasz plik deamonbuddy.exe dajesz otworz i bedzie szlo patchowanie ok 2 sekund

zreszta od tego jest forum na blizzhackers, tutaj nie bede kazdemu osobno udzielal pomocy, napisz na forum post w odpowiednim temacie a napewno Ci pomoze pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...