Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

update chyba nie zmieni premii do mf w zaleznosci od mp tylko ilość expa

poprawcie mnie jesli sie myle

jesli narzekacie na crapy sprobujcie zmienic na Soft Items Rules w Trinity

zbiera bronie 1h ilvl62+

rekawice,bizuterie, klaty od ilvl 58+

reszta chyba 61+

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

wczoraj widocznie byl dzien na paly mi wpadly 3 skorny i 2 rezonujace furie ale rano przywital mnie pulpit i okno z komunikatem bledu z mozliwoscia wyslania do bliza celem analizy

Opublikowano

duzo nie stracilem o 3 w nocy jeszcze dzialal a o 5 zjarzylem ze sie wysypal ale swoja droga to pewnie nie ma reguly ale na rrix wpadaja mi najczesciej skorny rezonujace furie i sila wiatru mam juz na ah po 6-7 z kazdego z tych itemow na big redzie wpadaly mi za to mempa godziny wiedzm i mantykory profil niema znaczenia ale..... jest to zastanawiajace zauwazyliscie cos podobnego moze?

Opublikowano

U mnie słabo, nocka z crashem, o 6 włączyłem z powrotem ale bot nie podnosił itemów bo jak zaczynał run miał tylko miejsce w placaku na jeden item.. Irytujący błąd. Właśnie szukam sposobu jak mu zaradzić. Używam Trinity .14

Opublikowano

@pitbull1979

Coś w tym jest ... w zeszłym tygodniu 4 Skorny mi poleciały (do wczoraj) i 1 dosyć dobra Furia ale też 1 Mempo (słabe).

Mantykory i Godziny na RRIX nie dropnąłem jeszcze.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie boisz się, że legala Ci zbanują?

Zastanawiam się nad 1 bocikiem na początek i jedynie co mnie zastanawia to kwestia przerzucania przedmiotów/kasy. Wg. mnie najlepiej przerzucać przedmioty na ziemie i sprzedawać z legala niż przekazywać kase z konta na konto (w tym przypadku zostaje ślad?)

Z tego co czytałem muły rzadko bana dostają, ale ja rzeczy przerzycałbym też na legala a tam mam wbity juz prawie 100 paragon więc dobrze byłoby zminimalizować ryzyko.

Jak wy robicie?

Myśle ze, mało prawdopodobny jest ban w sytuacji gdy masz wysokolevelowego mula, z tego co czytalem na froum db banuja konta powiazane na ktorych sa 1 lvl postacie (wiadomo ze to farma), pozatym chyba nie jest zakazane kupowanie golda np za fg, albo na allegro - wtedy tez masz kontakt z botem (szczególnie jesli kupujesz kilka razy od tego samego sprzedawcy

Ja uzywam innego ip i innego pc

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

nie ma szans zeby ci zbanowali legala toz w mysl idei tworcow "dziel sie bogactwem, upuszczaj przedmioty na ziemie i inne takie" ty wlasnie tak robisz ;-)

Opublikowano

Nie mogą zbanować Ci konta skoro na nim nie botujesz.

Pomyśl logicznie - ty grasz lega, brat na bocie z tym samym IP ... to co - masz dostać bana tak samo jak on ?

Za przerzucanie kasy też nie mogą dać bana bo niby za co ? Nie mogę dać kasy kumplowi ? Ogar.

Multi konta / Multi logowania - nigdzie nie ma tego zabronionego, bo byliby debilami żeby pozbawiać się kasy za kolejne sprzedane kopie gier.

Irytują mnie już takie "teorie spiskowe".

Botujesz na 1 z 50 kont ? Dostaniesz co najwyżej bana na to 1 konto.

Tyle w tym temacie.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tak jak to ująłeś - teorii spiskowych jest na pęczki, a podpytać i porozmawiać zawsze można. Zawsze wychodzę z założenia - najpierw pomyśleć, później zrobić.

Niemniej, dzięki za odp.

Opublikowano

a ban idzie na konto czy np na Diablo 3?? czy jak np gram na bocie w Diablo 3 to wowa też mi banują czy jak?;] bo niby to jest osobne "konto" a jedno konto Battle.net ;ddd

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ciągle pada mi postać na "reflect dmg" ;[ ;[ da sie jakoś ustawić żeby Odskok używał tylko przeciwko elitą?? mam w Bot Settings tak , ale nadal skacze przy poruszaniu się ;[

1373369406-U138092.png

Opublikowano

mój znajomy w pracy miał do herba/miningu(honorbuddy) w vahsjir odpalonego 24/7 ;D prawie 0crashy a jak miał to next day włączał znów ;D

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Zamiast wspierać jakiegoś frajera z Allegro, który żąda za udostępnienie nie swojej pracy 30zł to lepiej pogadać z Marcinem i za dobrowolną opłatą, którą i tak można negocjować itp., a nawet za golda w grze - udostępni cracka.

Po za tym ta aukcja niedługo zniknie, gdyż zostało zgłoszone naruszenie zasad sprzedaży Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...