Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2. Ja używam tylko Trinity i UnstuckMe. Czasem RedsAtom na nocki.

To kwestia indywidualnych upodobań ... jedni chcą aby robił przerwy między runami, a inni nie.

Destroy Barricades wg. mnie zbędny bo bot sam rozwala wszystkie przeszkody (przynajmniej mój DH).

1. Nie wiem.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bot pod WD nie jest zbytnio ogarnięty ... najlepiej Barb DH Wizz.

Stracone ostatnie 24h, kilka siarek, 2 paragony i nic ciekawego z rare. Porażka.

Dokładnie, wczoraj puściłem na 5h, a3 i miał 300k złota/h plus za sprzedaż śmieci, padła jakaś legenda ale kiepska. Przez te 5 godzin postać padła kilkanaście razy. Zalecam wyłączenie spirit walk w ustawieniach by nie był on wykorzystywany do przemieszczania się (umieralność spadła) tylko w trakcie walki.

2. Ja używam tylko Trinity i UnstuckMe. Czasem RedsAtom na nocki.

To kwestia indywidualnych upodobań ... jedni chcą aby robił przerwy między runami, a inni nie.

Destroy Barricades wg. mnie zbędny bo bot sam rozwala wszystkie przeszkody (przynajmniej mój DH).

1. Nie wiem.

Dzieki, ale to pluginy, a czego uzyważ w combat rutin (wybiera się to na końcu jak się start wciska wyskakuje takie małe okno)??

Jest do wyboru:

- Belphegor

- Generic

- GilesBlankCombatRoutine

- TrinityRoutine

Opublikowano

Wiecie skąd mogę pobrać aktualną wersje Bota, przerobioną oczywiście.

Jeśli mógłby ktoś zapodać linkiem tutaj czy na pw byłbym wdzięczny.

Dołączam się do pytana kolegi.

Opublikowano

Zbanowany bot numer 1 (i z resztą jedyny), legal nie zbanowany ale sprzedałem już konto bo nie mam ochoty grać w D3 (znudziło się).

2013_01_18_21_41_19_Diablo_III_Battle_net.png

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

witam

gram wd i mam problem z botem.

pobralem wszystko wlaczylem profil a3 ten najnowszy wlaczam ,postac loguje sie do miasta i nic.

telepnalem sie na most korsika i zaczal bic t mobki co byly w zasiegu,nie zbieral kasy ani itemkow .

co robic?

Opublikowano

w fife 13 już nie da rady na piracie przez "lan-multi" typu gameranger itp grać co nie??;d

przedwczoraj właśnie kupiłem pada za 180zł ;p xbox'owego bezprzewodowego do kompa ;D i ciskam w pesa 13 ;d

moha 2010 nie mam ale mam warfightera ;d

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Wg. mnie nie ma znaczenia.

Grałem na starej było OK - zmieniłem na nową i ban na następny dzień.

Opublikowano

Nowa czy stara wersja co za różnica?? to nie są dwa osobne boty, żeby taka różnica była . tak jak @Up powiedział nie ma tu proroków. Boisz się - nie botuj .

1373369406-U138092.png

Opublikowano

wszystko super chodzi dzieki ale czy mozecie mi poweidziec na jakich kryteriach sprzedaje itemy. czy napewno mi nie sprzeda jakiegos dobrego zolciaka lub legendy?

pozdrawiam

Opublikowano

wszystko super chodzi dzieki ale czy mozecie mi poweidziec na jakich kryteriach sprzedaje itemy. czy napewno mi nie sprzeda jakiegos dobrego zolciaka lub legendy?

pozdrawiam

To ustaw sobie score w jakim ma zostawiać w tabach>> w ustawieniach trinity

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Wszystko czego szukacie zawiera post pierwszy nie potrzeba rejestrować się nigdzie indziej , jeśli ktoś ma ochotę przejść do mojej strony wystarczy kliknąć w mój profil , nie reklamuję forum , bo nie zależy mi na jego rozgłosie , jeśli ktoś ma ochotę się tam zarejestrować to zapraszam , lecz nie jest to konieczne , równie tam jak i tu będę aktualizował bota ..........

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Szczerze powinien już iść tam ban xddd bo podaje nie swoje komentarże a nie pisze nigdzie że now konto etc. I wgl to napisał 45e xdd czy niektórzy to są przyjebAni jak paczka gwoździ czy udaja

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...