Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ALL,

po pierwsze marcin0409,wielkie gratulacje i poziękowania za bardzo dobry i szczegółowy opis jak używać boota.

Ja jako nie doświadczony użytkownik pierwszy raz bootuje nie mialem żadnego problemu z odpaleniem programu...

Wykupilem klucz oryginalny i szukałem poradnika jak co i do czego... ale i tak wracałem na te forum bo wszystko najlepiej opisane jest tutaj.

Korzystam z twoich ustawień + BIGRed i jestem bardzo zadowolony i oczywiście troche wniosków z przeczytanych 17 stron wątku aby wiedzieć co do czego aby nie zadawać głupich pytań na forum,także jeszcze raz podzięowania dla twórcy tematu i całej reszty,która się przyczyniła do rozwoju.

Mam pytanie i prośbę dla zaawansowanych monków 60(50+) którzy robią BIGRed czy możecie wystawić swoje build (itemy + skille i ustawienia boota)?

Był bym bardzo wdzięczny bo testuje różne ustawienia ale z chęcią bym spróbował ustawienia innych monków,którzy prentują sobą wysoki poziom...

Pozdrawiam Łukasz

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

brak skana

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

U mnie niestety crash w nocy ... ale i tak wbił 1 paragon i zebrał nieco ponad 1kk, do tego 3 legendy i 1 żółty (amu wart 50-60kk).

Nie jest źle nawet.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A u mnie tzw piz....., położyłem się o 1.00, a mój windows zechciał zainstalować sobie update (ustawione na auto) , o 3.00 zrestartował mi kompa ....wrrrrrrrrrrrrrrr

hehe u mnie to samo, ale i tak od dwoch dni cos slabo z legendami :/

Opublikowano

Ja wiem czy lipa ... w ciągu dnia (24h) zawsze leci te 10 minimum, z czego przeważnie crap ale czasem trafi się coś lepszego.

Opublikowano

czy bot wam zbiera 1 reczne zolte tzn odklada do skrzynki jak sa dobre? i jakie wam sie trafiaja ze odklada bo mi na 3 kontach od poczatu ani jeden nie odlozyc[ z 50legend ogolnie mialem] a ani jeden takiej?

pytanie czy wam odklada i jesli tak to jakie sie wam trafily?

Opublikowano

sam folder z patchem zajmuje około 1,42 mb , w paczce z botem jest wszystko co potrzeba do uruchomienia , patchera odpalasz z pliku BuddyPatch2

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Albo tak jak kolega pisał wyżej , antywir wywalił Ci pliki , abo rozpakowywałeś programem win rar , który ma jakiś problem , należy wypakować programem 7 zip

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Można gdzieś ustawić żeby z broni zbierał tylko jednoręczne a z pancerza np. tylko naramy,karwasze i rękawice ?

Opublikowano

Gość się napracował, tak naprawdę charytatywnie, samo napisanie tej instrukcji instalacji było czasochłonne. Rozumiem, że ktoś sobie to ściągnie i nie zapłaci, w końcu stoi plik za darmo. Natomiast, żeby się jescze mądrzyć na forum jakim to się jest spryciarzem uruchamiająć "zabezpieczonego" .rara to po prostu jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

Gość się napracował, tak naprawdę charytatywnie, samo napisanie tej instrukcji instalacji było czasochłonne. Rozumiem, że ktoś sobie to ściągnie i nie zapłaci, w końcu stoi plik za darmo. Natomiast, żeby się jescze mądrzyć na forum jakim to się jest spryciarzem uruchamiająć "zabezpieczonego" .rara to po prostu jakieś nieporozumienie.

Nie twierdzę, że praca Marcina nie była czasochłonna, wykonał ją. I spoko. Ktoś musiał. To po pierwsze. Po drugie, nie uruchamiałem zabezpieczonego rara, może inaczej, nie odbezpieczałem go. Internet ma to do siebie, że był i jest wolny. Przynajmniej w teorii i przynajmniej w tej części globu. Nie będę płacił, zrobiłem co zrobiłem. Niech mają. Informacja i dane poszły w świat, niechaj zapanuje chaos. Bez odbioru.

Opublikowano

Hmm.. może i zapłace, ale wyjaśnij mi ktoś gdzie i z jakim wyprzedzeniem są inf o aktualizacjach i przerwach tech.

Oraz gry raz zapłace to z każdym pathem bot też będzie pathowany i już za free?

Opublikowano

Myśle, że głównym założeniem Marcina bylo zablokowanie(chociaż czesciowo) pasożytów wystawiajacych bot na allegro <- tez by mnie to irytowalo

a poza tym jesli ktos ma kupic to i tak kupi, a lepiej zeby dostał bota od Marcina wraz z updatami i pomoca/radami (nie kazdy jest ogarniety lub biegle wlada angielskim zeby sledzic forum DB)

P.S Kwota 25 zł dla ludzi ryzykujacych 120/140zł za klucz diablo mysle ze nie jest wygórowana (dodatkowo brak ograniczen czasowych i ilosciowych)

+ zarobienie 30kk jest to kwestia 3-4dni (gdy mam ubrana postac - 20kk)

Odchodzac od tematu.

O 4:00 nastawiłem bota 82p lvl barb 80k unbuffed dps

zamienilem hf na puzzle ring (+dodatkowy na templariuszu) i rubin na topaz

w efekcie 300 mf 31 pickup radius 300golda

Act 3 inferno rrix bez azmo (dzis sprobuje zzz)

Testuje Soft Items Rules (z rare nie podnosi wszystkich i chowa dosyć mało dzisiaj mniej niz legendarnych głównie bronie 1h z soc i loh/cdmg 700+dmg)

W sobote planuje przejrzec logi (archiwizuje wszystkie sprzedane, odłożone rzecz)

Oto statystyki moze komuś sie przydadza

===== Misc Statistics =====

Total tracking time: 14h 7m 32s

Total deaths: 5 [0,35 per hour]

Total games (approx): 16 [1,13 per hour]

Total XP gained: 252,35 million [17,86 million per hour]

===== Item DROP Statistics =====

Items:

Total items dropped: 10103 [715,23 per hour]

+15 legendarnych

w tym Ice climbers (moje pierwsze) i off hand tala

gold 500+

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

Myśle, że głównym założeniem Marcina bylo zablokowanie(chociaż czesciowo) pasożytów wystawiajacych bot na allegro <- tez by mnie to irytowalo

a poza tym jesli ktos ma kupic to i tak kupi, a lepiej zeby dostał bota od Marcina wraz z updatami i pomoca/radami (nie kazdy jest ogarniety lub biegle wlada angielskim zeby sledzic forum DB)

P.S Kwota 25 zł dla ludzi ryzykujacych 120/140zł za klucz diablo mysle ze nie jest wygórowana (dodatkowo brak ograniczen czasowych i ilosciowych)

+ zarobienie 30kk jest to kwestia 3-4dni (gdy mam ubrana postac - 20kk)

Odchodzac od tematu.

O 4:00 nastawiłem bota 82p lvl barb 80k unbuffed dps

zamienilem hf na puzzle ring (+dodatkowy na templariuszu) i rubin na topaz

w efekcie 300 mf 31 pickup radius 300golda

Act 3 inferno rrix bez azmo (dzis sprobuje zzz)

Testuje Soft Items Rules (z rare nie podnosi wszystkich i chowa dosyć mało dzisiaj mniej niz legendarnych głównie bronie 1h z soc i loh/cdmg 700+dmg)

W sobote planuje przejrzec logi (archiwizuje wszystkie sprzedane, odłożone rzecz)

Oto statystyki moze komuś sie przydadza

===== Misc Statistics =====

Total tracking time: 14h 7m 32s

Total deaths: 5 [0,35 per hour]

Total games (approx): 16 [1,13 per hour]

Total XP gained: 252,35 million [17,86 million per hour]

===== Item DROP Statistics =====

Items:

Total items dropped: 10103 [715,23 per hour]

+15 legendarnych

w tym Ice climbers (moje pierwsze) i off hand tala

gold 500+

Skąd wy bierzecie te wyciągi?

Opublikowano

Jeszcze jedno, bot działa na inferno tylko? Lub jak zmienić np na koszmar?

A na poważnie, było wałkowane milion razy. Poczytaj trochę temat.

Opublikowano

Skąd wy bierzecie te wyciągi?

Folder DemonBuddy - Trinity Logs - Twój BattleTag - Stats - Barbaria

PS Botujecie nadal? Mała fala banów poszła dzis

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

Opublikowano

@d179,sorry ale nie zauważyłem tego nawet , pewnie i by się dało o czym już pisałem wcześniej, do tego posłużyć można się programikiem Loot Rule Creator , w nim można bardzo dokładnie sprecyzować co ma zbierać i zostawiać , nawet podać dokładne atrybuty itemu oraz ich minimalne wartości , tylko nie mam czasu przy tym posiedzieć .....no chyba że ktoś czuje się na siłach i ma czas może luknąć , edytor daje w załączniku ....

Trafiłeś w dychę , nie miałem innej opcji , żeby to rozegrać inaczej ..... na początku myślałem , żeby dawać tylko tym z większym stażem na forum i takim co wnoszą coś do tematu , z tym że to też żadne rozwiązanie , jest tutaj wielu nowych, którym pewnie nawet nie przyszło by tym handlować , a bota pobierają tylko dla siebie , powyższe rozwiązanie by im to uniemożliwiło , dlatego moja decyzja taka , a nie inna........

Loot Rule Creater 1.13.rar

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Przetestowałem tego bot'a od tego drugiego, śmiga fajnie i jak dorobie się 30kk to wezmę od marcina, a może ktoś mi podrzucić profil akt 2 hell?

Opublikowano

Puszczacie bota na mp wyższym niż 1, pytam tak z ciekawości, jeśli tak to widać różnicę w dropie czy wszystko zależy od szczęścia ?

Opublikowano

Puszczacie bota na mp wyższym niż 1, pytam tak z ciekawości, jeśli tak to widać różnicę w dropie czy wszystko zależy od szczęścia ?

Osobiście nie puszczam na wyżej niż mp1 , dlaczego??- za długo by bił a po za tym nie ma żadnej różnicy w dropie . - fart się liczy i tyle

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Witam, wkonczy ten crack jest free czy nie bo wczesniej był teraz niby nie juz sam nie wiem więc?

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...