Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak schemat na mempo lol

Ludzie sprzedaja sety na aukcjach szukajac idiotów na których chca zarobic proponujac:

STATYSTYKI SĄ LOSOWE ALE ZAWSZE OTRZYMASZ NAJLEPSZE PRZEDMIOTY ZA DANĄ KWOTĘ.

Jeśli szukasz specjalnych statystyk, mogę je dla Ciebie zdobyć ale przedmiot będzie kilkakrotnie droższy.

LUB

sprzedaja niezidentyfikowane mempa które lootneli, badz kupili na forach za fg/igg

nieistotne w co wierze w aukcji napisal ze mozna podobierac jezelibym to kupil niemialby wyboru musialby mi dostarczyc przedmiot jaki kupilem zgodnie z regulaminem allegro ;-)

tak za dodatkowa opłata co zamiescil w opisie aukcji

Jeśli szukasz specjalnych statystyk, mogę je dla Ciebie zdobyć ale przedmiot będzie kilkakrotnie droższy.

Coming: Zakaz linków zewnętrznych.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

każdy przedmiot na allegro w którym zdjęcie to copy>paste z battle.netu to losowe statystyki które ludzie kupują za grosze.... lepiej samemu kupić za tą cenę złoto i kupić tego itema kilkukrotnie lepszego..;]

w co wy ludzie wierzycie, że ktoś wyjdzie na - bo co jest "św. Mikołajem" nie ma nic za darmo. tyle na ten temat

za ten niby set natali za 160zł to ja bym miał pół end-game setu ... a po drugie po kiego grzyb cały set nataly???...

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Niestety dostałes perm bana, 3 dni to tylko na forum a i tak sie odnawia

U mnie tez narazie 1/2 nowy monk w sobote zrobiony

Leci fala banów

Opublikowano

Jesli ktos dostał bana (nikomu nie zycze i mam nadzieje ze tylko ja oberwałem) to proszę o wysłanie pw(aby nie zasmiecac tematu) z informacjami:

1. Czy używałes antywirusa? Firewall?

2. Czy miałes zrobione wszystkie questy?

3. Jak długo chodził +/-

Opublikowano

A ja farmie książki !! już tylko jedna do 100% achi z kampani !!! ja tam nie botowałem od tygodnia ;p

Edit. Gdzie wy macie takie info o patchu .... =.= zanim wejdzie 1.0.7 to minie ... 5dni ptr'a i od razu live?...

1373369406-U138092.png

Opublikowano

E no kurcze taka dygresja na Blizzhacker`s jest patcher od prawdziwego autora. A więc czemu trol (autor postu) domag sie pieniedzy na dotacje za copy&past.

Dwa ściagnijcie czystego DB z officjalnej strony użyjcie patcher od prawdziwego autro a nie od pijawy

http://67.207.140.4/viewtopic.php?f=237&t=493618&sid=c3ed1154c31ccbd647794cce766a3d45

po wgraniu Aktualizacji na oficjalnym DB użyjcie jeszcze raz patchera macie najnowsza w pełni czystą wersję bota pozdrawiam.

A ten pseudo autro co tak walczy z botem na allegro jest taki sam jak ci co sprzedaja tego bota !!

Opublikowano

E no kurcze taka dygresja na Blizzkacker`s jest patcher od prawdziwego autora. A więc czemu trol (autor postu) domag sie pieniedzy na dotacje za copy&past.

Dwa ściagnijcie czystego DB z officjalnej strony użyjcie patcher od prawdziwego autro a nie od pijawy

http://67.207.140.4/viewtopic.php?f=237&t=493618&sid=c3ed1154c31ccbd647794cce766a3d45

po wgraniu Aktualizacji na oficjalnym DB użyjcie jeszcze raz patchera macie najnowsza w pełni czystą wersję bota pozdrawiam.

A ten pseudo autro co tak walczy z botem na allegro jest taki sam jak ci co sprzedaja tego bota !!

Po pierwsze nigdzie nie napisałem , że jestem autorem patcha czy też bota to raz , dwa bota wrzucam za free za , po trzy jak Ci się coś nie widzi to ciągnij się stąd na forum cba.pl....bo wszyscy wiedzą , że to Ty:D

Nowe update w pierwszym poście

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Cieciu tylko to w twoich plikach jest plik czytaj a tam takie informacje "

W związku z zerową dotacją za moje aktualizacje nakładam opłatę za bota,którą należy dokonać na poniższy adres Pay Pal...
Zeby nie było , że jedni dadzą a drudzy będą żerować, nakładam minimalną wpłatę 20 zł ,
jeśli ktoś wycenia moją pracę na wyżej , może dać więcej:)
Jeżeli nie masz możliwości dokonania wpłaty za pomocą konta PayPal , wpłaty można dokonywać w postaci golda w grze Diablo3(30kk-30mln) ( dotyczy tylko użytkowników forum mpc z większym stażem )
W tym przypadku proszę o kontakt na PW o uzyskanie mojego battletag-a...
Po dokonaniu wpłaty PayPal , proszę pisać na PW (mpcforum) lub gg: 12289910

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_donations&business=HDHDNSC34YBQ4&lc=FR&currency_code=PLN&bn=PP%2dDonationsBF%3abtn_donateCC_LG%2egif%3aNonHosted

" Lamusie nawet nie wiesz co to za forum pod numerkami ip;) Synku więć ciągnać to się możesz z odkurzaczem jak nikt nie widzi. Jesteś trolem i tyle.

Opublikowano

łosiu, masz jakies stare pliczki , które były wrzucone przez 2 dni a ten doc txt juz dawno usunąłem z plików , opłata była za pomoc w aktualizacji i uruchomieniu bota . podejrzewam że pliki z blizzhackers znałeś juz dawno , tylko taki z Ciebie matoł że nie wiedziałeś jak to wszystko poskładać do kupy , przeczytałeś mój tutorial i teraz jesteś kozak ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Kuzwa. Po co wy robicie spam.... Ją znalzlem go z 2tyg temu 5min szukając w google a może nawet nie tyle.... A widzę w tym temaci same kłótnie. Są ludzie i parapety... Parapet nie znajdzie. Ale parapetami jesteście przez takis coś... Nosz kuzwa zalatwiajcie tę sprawy na pw. Bo nie wszyscy chcą tutaj spam wasza klotnio... No kuzwa zrozumieć to jest tak trudno... Parapety..

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Pewnie dostanę zaraz ostrzeżenie za spam...ale.... KUZWA ZAMKNIj JADACZKE JEDEN A DRUGI NIE REAGUJ NA JEGO PROWOKACJE!! Pw/gg INIE boli więc WYPAD TAM#!!!!#

1373369406-U138092.png

Opublikowano

@stasiek wpisz w google demonbuddy i na oficialne forum. Tam znajdziesz wszystko i.może więcej skrypty, pluginy etc.

@marcin napisałem żebyś nie reagował bo to sensu nie ma

Dobra, panowie, panie i parapety. Ją lecę spać bo i tak bateria mi pada.i trzeb Podlaczyc fona. Ddobranoc.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Jesli ktos dostał bana (nikomu nie zycze i mam nadzieje ze tylko ja oberwałem) to proszę o wysłanie pw(aby nie zasmiecac tematu) z informacjami:

1. Czy używałes antywirusa? Firewall?

2. Czy miałes zrobione wszystkie questy?

3. Jak długo chodził +/-

A co do tego ma antywirus i firewall?

btw Ile godziny botowaliście zanim dostaliście bana?/(nie dostaliście i biegacie dalej)?

Ja tak z 20h wybiegałem i jak na razie jest ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...