Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, próbowałem teraz db na innym profilu act 3 rrrix, ale napotkałem pewne problemy. Tak jak db działało od 1lv na profilu quest_complete (ustawiłęm wg. zaleceń z forum db, nabił mi 12lv), to zmieniając profil na act 3 rrrix i wybierając postać 60lv, nic się nie działo. Tzn. biegała sobie po mieście i ewentulanie jak ją gdzie teleportowałem to wtedy biła mobki, ale tylko te które były w zasięgu. Nie chodziła po mapie tak jak to było na profilu quest_complete tylko kręciła się w kółko.

btw czekam na odpowiedz, na pytania zadanie w poprzednim poście

Witam wszystkich. Jestem świeży w tych sprawach Korzystam z db 1.0.1241.295. Ze strony db pobrałem i zamontowałem najnowszy GilesEquipper, TrinityPlugin, oraz questing_complete. Założyłem konto tym czasowe i testuje od wczoraj. Biegała 4h, kilka razy się przycięła i padła, ale sama expi, skille dodaje i itemy zakłada. Odrazu napiszę że mam normalne konto, postać 60lv, ale zanim tam znaczne używać tego programu chciałbym się trochę więcej o nim dowiedzieć. Kilka pytań:

1. Jakich pluginów używacie?

2. Czy pluginy mogą kolidować ze sobą i powodować błędy, skutkujące niepoprawną pracą programu?

3. Czy i jeśli tak to co, zmieniliście w ustawieniach bot?

4. Jakiego combat routin używacie?

5. Czy korzystacie z db na głównym koncie, czy lepiej sobie kupić drugi klucz?

I ostanie pytanie, zobaczyłem dziś, że wyszedł nowy db beta, pobrałem go, próbowałem podmieniać pliki (ze starej wersji) ale nie udało mi się go uruchomić, gdyż nie mogłem przejść procesu logowania :/ i pytanie brzmi czy wersja db wpływa na bezpieczeństwo? im jest nowsza tym bezpieczniejsza?

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niestety jest jakiś problem z "tym forum powyżej"

nie przychodzą linki aktywacyjne

JEST PROBLEM TEŻ SPRAWDZAŁEM I CHYBA JAKIŚ WAŁEK JEST TAM...

frqedas

pojechałeś twórcę tematu żę kopiuje etc... ale tamte forum nie działa nie można nawet dostać linku aktywacyjnego.

Do tego jeden użytkownik tego forum zauważył to co poniżej:

rysiorex

Napisano dziś, 08:47

hahahahaha chlopaki z blizzhackers zalozyli topic z downloadem bota 15 stycznia ... szkoda komentowac poporstu ladnie ukryta reklama swojego forum jakich tu pojawia sie duzo ....

Jak się ustosunkujesz do tego co napiał rysiorex??? Czy on sobie to wymyślił?

Jeśli nie masz odpowiedzi to idź na to swoje zarąbiste niedziałąjące forum i nie obrażaj więcej twórcy tematu.

pomagaj graczom na tamtym forum...

ps.jestem gotów zwrócić honor jeśli się myle.

Opublikowano

Trinity 1.7.1.16 już dostępne

no to wrzucaj w zalaczniku zgodnie z idea "dziel sie"

dopiero teraz zwrocilem uwage .16 ???? to .15 juz tez bylo ???

Opublikowano

A gdzie skan ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

A gdzie skan ?

nie mam teraz czasu zapoznawać się z tym jak zrobić i umieścić skan na 4rum

jeśli nie chcesz to nie ściągaj.

ewentualnie mogę usunąć jeśli to nie zgodne z zasadami forum...

Wieczorem mogę się z tym zapoznać co do tego skanu to może dodam

Opublikowano

Nie ma zbytnio różnicy (przynajmniej ja nie odczuwam).

Oczywiście oni coś tam zmieniają ... ale żadnych większych nowości nie ma.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Testował ktoś build WD pod summon dogs ?

Zauważyłem, że bot za każdym razem gdy ma możliwość użycia psów i monstrum to odpala skill. Robiąc zerowy cd ciekaw jestem czy ogarnąłby kombinację z sacrafice.

9941935.jpg
Opublikowano

Bot pod WD nie jest zbytnio ogarnięty ... najlepiej Barb DH Wizz.

Stracone ostatnie 24h, kilka siarek, 2 paragony i nic ciekawego z rare. Porażka.

Opublikowano

Eh już drugi dzień czekam na odpowiedź na zadane pytania. Już z niektórymi sprawami sam sobie poradziłem. Ale w dalszym ciągu mam kilka może ktoś udzieli mi informacji?

Mam 4 combat rutin do wyboru:

1. Który jest najlepszy? Czym się różnią?

2. Którego wy używacie?

Pluginy:

1. Jakie pluginy wykorzystujecie?

Ja korzystam z: Trinity, Questtools, unid legenda rys, unstuckme, destroybarricades.

2. Czy zalecacie dodać lub wyłączyć któryś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...