Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmmm nie pamietam dokladnie ale biegam od wersji .294 non stop pauzowalem tylko przerwy techniczne wbilem 70 paragonow i latam dalej jak na razie

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak już jest po kłótniach - to zadam pytanko skąd można pobrać aktualnego pacza - by zadziałał z nową wersją

Opublikowano

ok- pobrałęm go - ale to wersja czysta a pacza do niej nie mam. Próbowałem buddyPatch 2.1 - niby paczowanie powiodło się ale przy starcie jak klikne logowanie "1234" od razu wywala

Opublikowano

ja rmah nie uzywam ah tez nie, itemy w miare przerzucam na legal konto i tam sprzedaje a crapy przerabiam na siarke i przerzucam siarke na legal

2500h to jakies 3 miechy marcin lata 5 kontami ponad pol roku ;-) bana dostal na jednym koncie przez ten czas

Opublikowano

Wow oO to naprawdę długo

ja rmah nie uzywam ah tez nie, itemy w miare przerzucam na legal konto i tam sprzedaje a crapy przerabiam na siarke i przerzucam siarke na legal

Aha, to w takim razie jak wygląda przerzucanie złota i itemów.

1. Otwierasz mutlboxa i przenosisz wszystko?

2. Robisz to na jednym PC? Ip?

3. Konta masz zarejestrowane na jednego użytkowania?

Opublikowano

ja spaczowalem tym wlasnie 2.1 i dziala

Wczoraj mi wszystko działało - pobrałem nową wersje z pierwszego postu - spaczowałem .. i klapa

pojawia się okienko ogowania z 1234 klikam i wszystko znika. programik się wyłącza ;-/

Opublikowano

Przerzuca przez handel lub na ziemie.

Co za roznica czy robi na jednym komputerze czy na dwóch. Xdd odpalasz dwa diablo i jedziesz.

A co do jednego uzytkownika to Ci powiem tak zalezy od Ciebie, ją w wowie bot-konto mialem na takie same tylko dodalem 2 przy nazeisku n koncu

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Wow oO to naprawdę długo

Aha, to w takim razie jak wygląda przerzucanie złota i itemów.

1. Otwierasz mutlboxa i przenosisz wszystko?

2. Robisz to na jednym PC? Ip?

3. Konta masz zarejestrowane na jednego użytkowania?

1. tak multibox 2 okna dwa konta gleba botem i zbieram legalem zloto poprzez handel

2. tak

3. nie 2 roznych

Wczoraj mi wszystko działało - pobrałem nową wersje z pierwszego postu - spaczowałem .. i klapa

pojawia się okienko ogowania z 1234 klikam i wszystko znika. programik się wyłącza ;-/

sprawdz czy masz pluginy i profile bo marcin wrzucil .298 bez tych rzeczy dodaj je ze starej wersji

uwazaj tez przy patchowaniu bo jak patchujesz nowego .298 sugeruje automatem patcha z poprzedniej wersji

proponuje:

1. usun wszystkie wersje db jakie masz

2. pobierz jeszcze raz .298

3. wrzuc profile i pluginy

4. spatchuj

Opublikowano

Będę strzelał , na 99 % zrobiłes tak : pobrałes nowego bota , odpaliłeś patchera , wskazałeś plik 13644 kliknąłes patchuj , wyskoczyło Ci okno żebyś wskazał plik Db.exe , zamiast wskazać plik db . exe #298 , pokazałes plik do starej wersji #294 .... miałem już 3 przypadki na gg , że ludzie tak robili i mówili że nie działa....stąd moje podejrzenie , zanim wrzucam update najpierw sam sprawdzam czy działa , więc nie ma opcji żeby nie chodziło ....Paczka jest czysta , bez pluginów i profili , gdyż każdy ma swoje i skopiuje sobie tylko te , które mu pasują....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

1. multiboxing nie jest zabroniony blizzard przeszedl juz to na wowie swego czasu posypaly sie bany a pozniej sciagali

na forum diablo jak poczytasz dokladnie byl watek w ktorym ktorys niebieski sie wypowiadal ze nie banuja za multiboxing

2. oflagowanie to moim zdaniem lipa jest, gdyby bliz oznaczal ip to ludzie wpadali by od razu z wszystkimi kontami ktorymi boca na jednym kompie

a nie jak to ma miejsce ze dostaja bana na jedno z pieciu jak marcin np

Opublikowano

Ale tylko ten folder jest w paczce podpiętej do pierwszego posta:

http://speedy.sh/GAFdU/Demonbuddy-1.0.1309.298.zip

Ktoś zapomniał czegoś dorzucić?

Opublikowano

Hmm, pytanko do ''weteranów''. Czy opłaca się bocić i czy szansa na bana przy rozsądnym boceniu jest wysoka ? Oraz które lokacje polecacie na bota ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...