Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wkonczy ten crack jest free czy nie bo wczesniej był teraz niby nie juz sam nie wiem więc?

Dzięki życzliwości kolegi @ndcore , obecnie jest w wersji free , koleś udostępnił go w drugim wątku , z tym że zapewne dalej go nie będzie aktualizował bo nie ma o tym zielonego pojęcia , zrobił to po prostu , żeby mi zrobić na złość .....osobiście byłem przeciwny nakładaniu jakichkolwiek przymusowych dotacji , miały być tylko dobrowolne , lecz niestety są na świecie ludzie , którzy zarabiali tą wstawka na allegro podpisując , że to pliki ich autorstwa , stąd moja decyzja o nałożeniu minimalnej opłaty.....

1377863814-U611928.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

minimalnej to znaczy? i co ile tą minimalna opłatę trzeba uiścić

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

minimalnej to znaczy? i co ile tą minimalna opłatę trzeba uiścić

Wszystko jest podane w dokumencie txt w paczce z botem... pierwsze archiwum jest normalnie do wypakowania ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ja was nie rozumiem, ja uzywalem bota jak byl u marcina "za free" przez 2 dni, po wprowadzeniu dotacji zaplacilem odrazu, po 1 za jego prace za to ze byl za darmo i mogliscie napie***** za fryc za docenienie pracy ktora w cało kształcie zrobil .pozdro hejterzy i chytrusy

Opublikowano

ogólnie to szczerze wątpię, że marcin wykonał jakąś robotę pomijając dodatnie pliku txt do folderu, sry ale taki sam folder z botem widziałem na innym forum ze wcześniejszą datą, może 1/10000 rzeczy na tym forum nie jest podpierdolone z innych for.

Opublikowano

nie wazne, ale z poczatku jakis czas[z 17 stron tematu] byl za fryc,

Od 1-60lvl jakie skrypty? najlepiej zeby jak najmniej robic?

Ksiaze154 nigdy nie wiesz czy dostaniesz bana? jedni "niby" miesiac cisna na paru kontach i nic, inni pare dni i ban. musisz za zdecydowac

Opublikowano

ogólnie to szczerze wątpię, że marcin wykonał jakąś robotę pomijając dodatnie pliku txt do folderu, sry ale taki sam folder z botem widziałem na innym forum ze wcześniejszą datą, może 1/10000 rzeczy na tym forum nie jest podpierdolone z innych for.

Powiedz , czemu kłamiesz ??Identycznego folderu nie mogłeś widzieć gdzie indziej, gdyż pluginy, profile skompletowałem sam i nie ma możliwości , żeby były na innych forach takie same .....po drugie , jeśli to jest takie ogólnodostępne , to co robisz na tym forum??,czemu korzystasz z mojego tutka i porad zarówno moich jaki innych użytkowników??

W związku z bardzo dużym niezadowoleniem użytkowników tego forum , w obecnej chwili zaprzestaje dalszej aktualizacji bota ....Ci co wpłacili mi donate maja do mnie kontakt i w razie w dalszych update będę wysyłał im pliki ....

Dziękuję wszystkim za dyskusję i powodzenia ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nasze społeczeństwo nie dorosło do czegoś takiego jak "dobro wspólne", o które trzeba dbać (tj. płacić donate, reportować bugi i pomagać w rozwoju tego projektu ). Większość chce urwać jak największy kawał dla siebie i się na*piedalać w kącie. Brawo ludzie, brawo.

Opublikowano

Dzieci nie doceniają wkładu innych ludzi ... cóż tępić takich, tak samo jak leniów, którym nawet nie chce się poszukać odpowiedzi na swoje pytania w temacie, w którym 10x była poruszana dana sprawa.

Osobiście doceniam prace Marcina.

A po aktualizacji bota - lata już ponad 24h bez crasha - SUPER !

Poleciało mi około 10 dobrych itemków + jakieś 15 legendów (3 dobre setowe i niezły Skorn).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

ja wydropilem ponad 100 leg,3 acc dochodzi 4 :} welcome,

jeb.ac hejterow je.banych..... szkoda ale ja juz dalem donata wiec lajcik :]

odpowie ktos w sprawie na jakich skryptach najlepiej wbijac lvl od 1 do 60? zeby najmniej sie bawic

oraz

jakie skille uzywacie na dh na inferno i z jakim dps dajecie rade.. bo ja mam min 110k-200 i pada co chwila nie wiem jakie skille.

z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Ten skrypt od rrrix jest boski....

===== Misc Statistics =====

Total tracking time: 13h 17m 39s

Total deaths: 7 [0,53 per hour]

Total games (approx): 20 [1,5 per hour]

Total XP gained: 394,84 million [29,7 million per hour]

Wczoraj całą kase wydałem na godzine wiedźm ale jutro leci do Ciebie donate marcin ! thx

pozdrawiam,

Łukasz

Opublikowano

Zamiast Huraganu ognia nie lepiej Czakram ? Obszarowy atak, porównywalne obrażenia.

Zabiera 10 dyscypliny, a Huragan 20 (w Twoim przypadku -5) i do tego jak już to lepiej ten spowalniający "Pętająca sieć" wg. mnie bardziej przydatny szczególnie do elite.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Wczoraj Bocik mi dropnął fajniutkie bryczesiki. Wystawiłem na AH za XX kk . Dziś wchodzę, a w Ah ani bryczesów ani kasy, a był to jeden z lepszych moich itów..

Pisać do Blizz?

Opublikowano

Wczoraj Bocik mi dropnął fajniutkie bryczesiki. Wystawiłem na AH za XX kk . Dziś wchodzę, a w Ah ani bryczesów ani kasy, a był to jeden z lepszych moich itów..

Pisać do Blizz?

Lepiej nie, dużo osób ma tego typu problemu, ale zazwyczaj kasa albo item wracają.

Opublikowano

@ eheem123

Poczekaj 2-3dni.

Mi ostatni zniknęły fajne dłonie warte ok. 60-65 baniek i dziwnym trafem po 3 dniach miałem je w "zakończonych - sprzedane".

Niektórym całkowicie znika ... uroki bugów AH.

W przypadku używania bota nie polecam pisać do Supportu Blizza bo jak sprawdzą konto to Bye Bye.

Opublikowano

Mam 4 problemy :

1.czasami tak szybko zabije i poleci bic moby dalej i nie wezmie dropu z elit.

2.zostaje 1 kratka w inventory i nie cofnie sie zabije elity nie wezmie dropu i do jakiegos czasu,po jakims czasie sie cofa,

3.czy idzie zrobic zeby uzywal odskoku przy walce z elitami a nie zeby szybciej isc?.

4,DH po zabiciu elit lubi sie ladowac pod wybuchy w celu wziecia dropa, da sie to wyeliminowac?

z gory dzieki za pomoc

5.i jakby ktos mial skrypty na questy 1-60 bo byly linki ale znikly.

mam cos takiego http://eu.battle.net...gdVj!YTe!aaYcbc i na mp0 inferno z 56k hp res 500-550 80k-170kdps [strzelec] i padam co pare elitow, na calego rana hoho, w czym lezy problem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...