Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeamonBuddy -bot Diablo 3

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetna decyzja. Zrób płatnego bota swojego autorstwa.

Nie potrzeba mi robić bota bo ten jest bardzo dobry to raz , po drugie moja widza jest trochę za mała , żeby zrobić takiego bota , by działał t5ak perfekcyjnie jak ten i do tego nie był aż tak wykrywalny , po trzecie jak wszyscy wiedzą bot ten na stronie autora kosztuje 25 € na rok i tylko na jedno konto , ja udostępniłem pliki dzięki którym można używać go w wersji free na dowolnej liczbie kont , nie narzuciłem tu żadnej ceny , pomimo zadowolenia wszystkich użytkowników , nie zostało mi to w żaden sposób wynagrodzone , wiec dlatego postanowiłem zaprzestać dalszej aktualizacji ......

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@eheem123 , pisałem już , że tu nie ma żadnej nałożonej ceny , każdy dał by według swojego uznania , sam decydujesz na ile oceniasz moją pracę

Nie mogę podawać żadnych namiarów na konta bankowe , bo to jest nie zgodne z regulaminem tego forum , dostałem również zakaz dodania button DONATE , tu na forum , choć regulamin tego nie zabrania ....w związku z tym dodałem w plikach dokument txt z linkiem do PP gdzie można coś wrzucić , lecz jak sądzę większość nawet go nie czytała , a reszta po prostu olała:)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

mam taki problem lataja ladnie ale na jednym wyskoczylo cos takiego

[19:15:38.639 N] [RadsAtom] - Loading next profile: C:\xxxxxxx\xxxxxxx\Desktop\boty\bot3\Profiles\BIGRed\BigRed_FieldsofSlaughter.xml

[19:15:38.639 N] [RadsAtom] - Resetting the deathcounter.

i bot stoi w miescie co jest zle?

ja bardzo chetnie bym kupil, albo zrobc cos takiego ze bedziesz tego uptadowal, a ci ktorzy veda chcieli moga kupic,i co up wysylasz im i cena iles za miech,

Opublikowano

@kileradi

Coś masz źle ze skryptami - polecam pobrać od nowa i podmienić same skrypty.

Załaduj BigRed_START_HERE i powinno być OK.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

a brac skrypty z bota? czy z tego osobnego ze skryptami? to raczej nie ma roznicy, cos samo odpoczelo i sie wlaczylo, bede obserowowac.

A co do tarczy 65% redukcji na barbie, to gdzie zmienic % zycia od ktorego ma rzucać? i czy w ogole idzie?

Opublikowano

juz wszystko dziala ;]

mam pytanie gdzie najlepiej sprawdzac czy bedzie cos robione w grze[tak jak pisal kolega w 1 poscie "jak probowac omijac bany"

tylko na głownej battle.net czy na forum gdzies moze jest temacik? z gory dzieki za info

wielki problem!!

1.bot buguje sie na schodach i nie bije jak ejst zablokowany przez moby co na to poradzic?

2.Jak nazywa sie " co do uciekania" te wubuchy jak elity padna[ bo teraz mam za maly dystans i czasami wzlezie :P]

Opublikowano

Witam,mam problem z botem.Nabyłem go dzisiaj.Gram na poziomie PIEKLO.Jak załaduje plik .xml to bot biegnie do jednego miejsca i stoi,jak juz z kimś walczy to używa cały czas czarów(gram barbarzyńcą);/;/.Jak ustawić żeby walczył wręcz i od czasu do czasu używał czarów? Ma ktoś dobry plik .xml do piekła?Dodam ze od dzisiaj mam styczność z botem wieć proszę o wyrozumiałość.

Pozdrawiam Przemek

Opublikowano

marcin dziekuje, napewno sie przyda ;]

problem z ostatniej chwili:

[06:47:13.519 N] [RadsAtom] - Loading next profile: C:\Users\dzikus\Desktop\zxc\bot94\Profiles\BIGRed\BigRed_DamnedTower.xml

[06:47:13.519 N] [RadsAtom] - Resetting the deathcounter.

a konto juz biegalo zrobilo przerwe jak odpalilem gre recznie i dalem start,

Opublikowano

@kileradi

Kolejny leń.

Na poprzedniej stronie masz odpowiedź jak to naprawić - znajdź sobie (będę tak samo leniwy i nie skopiuję tego tutaj).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

@Lukasz87

Chyba nie ... mam ten sam problem.

On po prostu używa przewrotu w czasie biegu jak ma Dyscyplinę i w ostateczności podczas ataku/ucieczki.

Opublikowano

Witam,mam problem z botem.Nabyłem go dzisiaj.Gram na poziomie PIEKLO.Jak załaduje plik .xml to bot biegnie do jednego miejsca i stoi,jak juz z kimś walczy to używa cały czas czarów(gram barbarzyńcą);/;/.Jak ustawić żeby walczył wręcz i od czasu do czasu używał czarów? Ma ktoś dobry plik .xml do piekła?Dodam ze od dzisiaj mam styczność z botem wieć proszę o wyrozumiałość.

Pozdrawiam Przemek

To że dopiero zacząłeś botować , nie zwalnia Cię od tego żeby poczytać wcześniejsze posty , lenistwem niczego się nie dorobisz .... była już mowa o tym że każdy profil będzie działał niezależnie czy to normal , koszmar ,piekło czy inferno, wystarczy zmienić to w kodzie pliku startowego.xml , proponuję cofnąć się w temacie i odszukać post kolegi Zyga29,który bardzo dokładnie opisał jak należy to zrobić ....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Tak samo jest problem z Nietoperzem u DH on nie ginie i nie potrzebnie uzywa go przed walka często

@Up

No właśnie widziałem, aktualizować??

Opublikowano

Aktualizacja do najnowszej wersji #295, dodałem w pierwszym poście ..............

Enjoy!
[b]Changelog .295[/b][list]
[*]Now temporarily turns off vendoring if you cannot use townportal until you can or are back in town.
[*]API Changes
- Added CanUsePortal function in DiaActivePlayer
- UIElements Added BackgroundScreenPCButtonRecall element.
[/list]

•  

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Czytałem 1 strone ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zadam je tutaj.

Bo zrobił mi się update bota i jak mamy login 1234 to on nie działa mógłby mi ktoś powiedzieć co mogę zrobić?

Opublikowano

Na starej wersji, działał bez problemu...teraz podczas włączania pojawia sie taka informacja:

[19:55:42.552 N] Demonbuddy v1.0.1241.295 started

[19:55:45.036 N] Logging in...

[19:55:45.344 N] Error attaching to Diablo III, Reason:System.IO.FileNotFoundException: Nie można załadować pliku lub zestawu 'RemoteASMNative, Version=1.0.1241.295, Culture=neutral, PublicKeyToken=69e1d2ca*********' lub jednej z jego zależności. Nie można odnaleźć określonego pliku.

Nazwa pliku: 'RemoteASMNative, Version=1.0.1241.295, Culture=neutral, PublicKeyToken=69e1d2ca**********'

w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader.()

w Zeta.MemoryManagement.ExternalProcessReader..ctor(Process proc)

w Zeta.ZetaDia.TryInitialize(Process proc, String& reason)

OSTRZEŻENIE: rejestrowanie informacji o powiązaniach zestawów jest wyłączone.

Aby włączyć rejestrowanie błędów powiązań zestawów, ustaw wartość rejestru [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) równą 1.

Uwaga: z włączeniem rejestrowania błędów powiązań zestawów wiąże się pewien spadek wydajności.

Aby wyłączyć tę funkcję, usuń wartość rejestru [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...