Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mógłby ktoś tylko sro_client spatchować do rara i wrzucić na speedyshare etc.? bo mam problem z sro_client a "intalka" penguin mi się skasowała przez przypadek ;/

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w tym kilka osób z multikontami, więc nie jest tak kolorowo.

to ze wy sobie nie umiecie ogarnac party i placzecie to nie moja wina.

Ogarnijcie sie i tyle, grajcie. bo wiecej sie spinacie niz was widac na tym serverze..

mógłby ktoś tylko sro_client spatchować do rara i wrzucić na speedyshare etc.? bo mam problem z sro_client a "intalka" penguin mi się skasowała przez przypadek ;/

http://www.speedyshare.com/GhKjU/sro-client.exe

Opublikowano

oj jak by nie było, To prawda jest taka Że Server pod względem FW jest do niczego.

Niestety najlepsze Guildie na serverze połączyły się w unii i teraz mają Fortress którego nikt nawet nie próbuję przejąć , bo poprostu nie ma szans.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

oj jak by nie było, To prawda jest taka Że Server pod względem FW jest do niczego.

Niestety najlepsze Guildie na serverze połączyły się w unii i teraz mają Fortress którego nikt nawet nie próbuję przejąć , bo poprostu nie ma szans.

Z tego co pamietam zawsze chodzilo o to na FW zeby ja utrzymac w swoim posiadaniu do czego potrzebne bylo zgranie i dobra unia ktora w tym pomagala wiec nie wiem dlaczego placzecie o FW skoro nawet nie umiecie zrobic dobrej uni aby szanse sie wyrownaly server ma 2 tym moze a wy juz sie poddaliscie ...

Edge-1.png
Opublikowano

to ze wy sobie nie umiecie ogarnac party i placzecie to nie moja wina.

Ogarnijcie sie i tyle, grajcie. bo wiecej sie spinacie niz was widac na tym serverze..

w ogóle Cię nie rozumiem.. Od początku jestem w FUCK i nie narzekam, aktualnie mogę mieć najlepsze stałe party na serwie więc nie wiem o co Ci chodzi... mówię o multi bo wiem jak sprawa z kontami wygląda w naszej guild.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

z tego co wiem , tylko Jessie ma 8 multi.

Opublikowano

z tego co wiem , tylko Jessie ma 8 multi.

No to troszkę mało wiesz ;q

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

przekazuje tylko pewne informacje. Są ludzie co mają po 3,4,5 kont, ale to nie 8 :)

Opublikowano

Z tego co pamietam zawsze chodzilo o to na FW zeby ja utrzymac w swoim posiadaniu do czego potrzebne bylo zgranie i dobra unia ktora w tym pomagala wiec nie wiem dlaczego placzecie o FW skoro nawet nie umiecie zrobic dobrej uni aby szanse sie wyrownaly server ma 2 tym moze a wy juz sie poddaliscie ...

Tak tylko do uni z F_U_C_K ida all najlepsze guild bo maja fortece bo mysla ze beda koksami jak beda miec unie z F_U_C_K. Najlepiej zeby polacy zrobili swoja wlasna unie i ogarneli ten server . Taka prawda ze tu bardzo duzo jest polakow i spokojnie damy rade ogarnac tego serva.

Opublikowano

Tak tylko do uni z F_U_C_K ida all najlepsze guild bo maja fortece bo mysla ze beda koksami jak beda miec unie z F_U_C_K. Najlepiej zeby polacy zrobili swoja wlasna unie i ogarneli ten server . Taka prawda ze tu bardzo duzo jest polakow i spokojnie damy rade ogarnac tego serva.

A możesz mi wytłumaczyć jaka jest różnica czy będziemy w Polskiej Uni czy zagranicznej?Jak dla mnie "Jeden Chuj" , w tej grze chodzi właśnie o to , aby dołączyć do jak najlepszej Gildi i Uni Oraz zrobić się bardzo silnym nie ma różnicy czy Polska czy zagraniczna gildia/Unia , albo pt

Wesołych Świąt :D

btw. z tej strony TorCida

@Down

Powiem Ci , że przez chwile mi działał i znowu off :)

Opublikowano

Taka prawda ze tu bardzo duzo jest polakow i spokojnie damy rade ogarnac tego serva.

Coooooo? :D Który szanujący się gracz będzie bawił się w jakieś polskie unie, skoro nawet polskiej dobrej gildii nie potraficie zrobić :D

I przestańcie już płakać polaczki, bo nigdy do niczego nie dojdziecie gnidy takim pierdoleniem, że tam jest 50 x 100lvl, korupcja. Od początku każdy miał równe szanse stworzyć dobrą gildie, a to że FUCK od początku przyjmowali ogarniętych graczy to tylko ich zasługa, nikt za nich renomy nie wyrobił, nie wbił 100lvli. DOKŁADNIE TAAAAAAAAAAAK

supremeLogo1.gif

Opublikowano

hm za multibotting ban? o.O

Niby tak , Ale wiesz jak to jest :D Mało kogo banują za multi :P, a nawet obstawiam , że jeszcze nikogo nie zbanowali

Eh... Server OFF Ale nam prezenty na święta robią :/

Opublikowano

SERVER ON

Wbiłem na wybieranie postaci i DC i znowu Off..

@Down

Nie no wbiłem na wybieranie postaci kliknełem na TorCide i nie moglem klinąc start wyłączyłem silka i znowu off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...