Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, lize dupe bo jestem kotem. a koty liza maslo, a my dupe. heeeeeh, tak bardzo mnie interesuje to co masz w gildi a nie. Powiedzialem co chcialem, takze bez hejtow plis.

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie czy działa jakiś bot tutaj ? Pobrałem mbota 1.12b oraz cracka do niego i nie moge się zalogować, wpisuje pasy i nie loguje.

Opublikowano

chyba nie napisza ze bedzie open za 10 mi skoro sami nie wiedza za ile bo np koles spi ... zastanow sie co piszesz a potem napisz cos z sensem ... juz mnie denerwója polaczki ktore wiecznie placza ze cos nie tak ( nie nie ciesze sie ze jest off ale nie bede plakal z tego powodu)

Edge-1.png
Rekrut
Opublikowano

Don Kichot

Nie liż dupy temu pajacowi bo sam nie jesteś lepszy , powiedziałem gówno wiecie o mnie i mojej guildi. A LifeSro to przeszłosć. :)

Widać że sobię liżecie dupe nawzajem , w każym topicu ;] jeden lepszy od drugiego :) haa

Skończ już tą gadkę, pierdolisz jak jakiś dzieciak chociaż wiem, że nim nie jesteś(tak mam go na FB). Znałem Ciebię z eSRO i nie przypuszczałem, że potrafisz się tak zachować no cóż... szkoda słów.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Zalosne co oni robia wiecznie few hour

jakie lagi i ciagle off? koles co ty pierdolisz teraz za sciemy.

jak jest off, to albo przez update albo tak jak byl przewczoraj przez zmiane hosta.

server scrashowal im przez cos i wroci online jak maggo bedzie online.

Opublikowano

@up widac juz nie 1 post koles jedzie po servie bo pewno mu cos nie wyszlo jak myslal , pozatym koles jest znany z noobostwa jakie prezentuje zwoja osoba ( mowa o wojtek9pl )

Edge-1.png
Opublikowano

Jak serv padnie to padnie, na ch.. drążyć temat :D

Tak btw jest na tym servie jakaś w miare ogarnieta aktywna polska Gildia?

Bo startuje tutaj ale nie wiem jeszcze czy Wizzem czy Warkiem, namyślę się jeszcze jak server będzie On ;]

Opublikowano

@up xcoom2

Ale tak szczerze aktywni jeście itp?

Widze w top guilds że u Was 44 osoby;]

Opublikowano

Nie jest full juz :P jestesmy aktywni, oraz banujemy ludzi ktorzy nie sa online przez 3 dni bez podania powodu. :)

zapraszam takze na tsa.

Opublikowano

Serio? A nie znajdzie się u Was ktoś do odrzutu? Jakiś nieaktywny dość albo z multicharami??

Ja jak się biore za server to jestem prawie 24.7 On ;] Jeśli server na to pozwoli ;P

@Up

No to jak Macie Tsa to jak najbardziej się piszę;]

Opublikowano

ja również zapraszam do naszej guild Existence !. Bardzo aktywna, na tę chwilę nie posiada uni, 8/50, średnia lvla 100 :D wspaniała atmosfera (tzn nikt tam nie pisze) zapewniamy broń,set,acc na 10d. FTW ! <3

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...