Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzilo mi bardziej o czat, bo tutaj pisac to znowu dostane 5% za 'spam' xD

um, tak ten stary xcoom. Nie mam hasla do tamtego konta, a administracja ma wyjebane.

Ty doba wyjebka też mam 1/100prozent. A jak to Ty to siemanko pogrywasz na pingwinie? Kopsnij nick na PM to zagadam jak będzie open.

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Open to raczej nie bedzie;0 Server juz padl bo kolesiowi szkoda kasy na hyperfiltra ... zarobil co mial zarobic i po sprawie;)

Jak bedzie On to po chwili pewnie bedzie off bo znow zaczna ddosowac:)

farah.png

Opublikowano

ok, wyjdz. xD

@edit

fresh:

Pan ktory ddosowal powiedzial ze skonczyl, wiec niedlugo server powinien byc znowu online bez zadnych problemow. Buzka hejterĄ :*

Opublikowano

w temacie na epvp przegaduja sie gm 2 serverow 1 z nich jest gm penguina z jakims innym z tego co wyczytalem ddosuja sie nawzajem i tak bedzie dopuki 1 niezalatwi 2 lub zabezpieczy sie tak ze server nie padnie podczas ddosu

Edge-1.png
Opublikowano

Na obecną chwilę czytając wasze posty jest srsly wesoło ;) Nawet nie wiecie kim jest ten cały penguin a tak się składa że ja wiem... nasz ulubiony Developer zmienił nick :) pewnie ten serwer już się nie podniesie... :D

Wesołych Świąt

Opublikowano

Chyba tym nie wiesz kim ten caly penguin jest, skoro gadam z maggo a on to prowadzi. A sugerujesz sie pewnie tym ze to Robert zmienil nick a on tego nie prowadzi, heh. :*

hejtuj dalej. no chyba ze nawet nie wiesz kto to Robert xD

Opublikowano

rofdzio to lamus a o lamusach dupa cicho, piszac Rober nie mial tego lamusa na myśli, chyba że Robertów jest więcej niż myślimy.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Margas ten server sie nie wzbije w gore:) Do jutra moze nie pociagnac-.- Co do lyssa to byla inna sprawa ale i tak duzo osob na nim nie gralo z tego co pamietam to 80-100 w godzinach szczytu

farah.png

Opublikowano

Margas ten server sie nie wzbije w gore:) Do jutra moze nie pociagnac-.- Co do lyssa to byla inna sprawa ale i tak duzo osob na nim nie gralo z tego co pamietam to 80-100 w godzinach szczytu

- Mi się jednak wydaje, że w godzinach szczytu dochodziło do 170-200 graczy. Jeżeli przychodzisz tutaj na forum z takim nastawieniem do serwera i jak Ty byś zajebiście ogarnął cały z anty ddosem, nie wiedząc nawet czy Ci się to zwróci ;). Sam narzekasz na serwer teraz i zniechęcasz nowych graczy, a potem będzie płacz, że graczy mało.

/gif

Opublikowano

To zle pamietasz, tyle gralo przewaznie wiczorkami. Jako GM sprawdzalem obecnosc graczy kilka razy dziennie, w godzinach szczytu bylo od 190-230 osob... W zaleznosci od dnia tygodnia. Serwer ma szanse sie wybic, duze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...