Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patchujemy Media.pk2 na ip 178.238.235.144 Jeśli nie wiesz jak to zrobić: FXgQe.png

IPInput - http://penguinonline.net/Downloads/IPInput.rar

Media z patchowanymi Ikonami & IP: http://penguinonline.net/Downloads/PenguinMedia2012.rar

[Pełny client będzie dostępny poźniej, tak samo jest ze stronką. Muszą teraz wszystko poprawić :).

Event z podwójnym expem rozpoczęty ;).

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały problem z botem poniewaz podczas wchodzenie wogole w gre zanika mi obraz i nic sie nie dzieje to oznacza ze musze czekac na full client czy po prostu mam jakis blad prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Isseu

Dla mnie to ty jesteś , byłeś i będziesz jebanym lamusem.

Zdenerwowałeś mnie naprawdę.. co ty możesz wiedzieć dziewczynko o mojej Guildi.

Zrobiłem lepszą Guildie niż ty loda swojemu chłopakowi :]

Od tej chwili mam wyjebane w to co mówisz. Jesteś cipką która tylko szuka dziury w całym.

A jeśli nie rozróżniasz co to jest płacz to dawaj się ustawimy. będziesz płakał jak dziewczynka , jak już tego nie robisz.

Reprezentujesz sobą wiedzę znikomą , znajdź dziewczynę zajmij się nią , potem pograj w silka w wolnym czasie i opowiedz mi jak było. czy się czegoś nauczyłeś.

Serio , co ty możesz wiedzieć dziewico, o silku , albo o guildi mojej , gówno wiesz. w dupie byłeś gówno widziałeś.

i jeszcze ten twój zjebany nick. nikt cie tu nie lubi. Do mnie przynajmniej ktoś chce dojść, ty noobie z Globala możesz jedynie liczyć na najsłabszą Guildie na Serverze. Młody... jak ci jajka obrosną to się dopiero wypowiadaj bo jak narazie to ty możesz kozy z nosa wyciągać, albo podawać ręczniki grzybie.

Sorry wszystkich że musicie to czytać ale poprostu nie wytrzymuję , na tym forum nie którzy są tacy zjebani że to ludzkie pojęcie przechodzi...

dobrze że jutro jest koniec świata , mam nadzieje że cię jakaś kometa pierdolnie albo fala zaleje :) i będzie święty spokój. o jednego nooba mniej

pozdrawiam , i wesołych świąt Baranie.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Rekrut
Opublikowano

Isseu

Od tej chwili mam wyjebane w to co mówisz. Jesteś cipką która tylko szuka dziury w całym.

A jeśli nie rozróżniasz co to jest płacz to dawaj się ustawimy. będziesz płakał jak dziewczynka , jak już tego nie robisz.

Reprezentujesz sobą wiedzę znikomą , znajdź dziewczynę zajmij się nią , potem pograj w silka w wolnym czasie i opowiedz mi jak było. czy się czegoś nauczyłeś.

Serio , co ty możesz wiedzieć dziewico, o silku , albo o guildi mojej , gówno wiesz. w dupie byłeś gówno widziałeś.

i jeszcze ten twój zjebany nick. nikt cie tu nie lubi. Do mnie przynajmniej ktoś chce dojść, ty noobie z Globala możesz jedynie liczyć na najsłabszą Guildie na Serverze. Młody... jak ci jajka obrosną to się dopiero wypowiadaj bo jak narazie to ty możesz kozy z nosa wyciągać, albo podawać ręczniki grzybie.

Sorry wszystkich że musicie to czytać ale poprostu nie wytrzymuję , na tym forum nie którzy są tacy zjebani że to ludzkie pojęcie przechodzi...

dobrze że jutro jest koniec świata , mam nadzieje że cię jakaś kometa pierdolnie albo fala zaleje :) i będzie święty spokój. o jednego nooba mniej

Popiszcie sobie dalej, chętnie się pośmiejemy z tych dziecinnych kłótni!

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Isseu

I co, serio byś komuś najebał, bo źle sie wypowiada o twojej gildii ? Spójrz ile osób lubi mój poprzedni post, co za tym idzie-nie tylko ja tak myślę.I kto tu wychodzi na dzieciaka, pierdoląc kocopoły o lodach...przykro mi.Wpierw piszesz,że FUCK to najlepsza gildia, teraz najsłabsza, nie wiem, może masz jakieś zaniki pamięci, podwójną tożsamość, udaj się do psychologa, może psychiatry.

I te chore kompleksy "nikt cię tu nie lubi", może to ciebie nikt nie lubi ? Po mnie to spływa, bo kto jest ogarnięty wie, że jestem ponad opinią forumiantów i daje to odczuć na każdym kroku.

Jesteś mentalnym dzieckiem, i choćbym miał teraz 10lat i nieobrośnięte jajka, to ty mentalnie i tak jesteś duuuuuużo młodszy. Idź komuś wpierdol (mniemam, że tego nie zrobisz bo jesteś zakompleksionym dzieciaczkiem), bo obraził twoją gildie. :D

I teraz na dokładke, kto tu powinien pomyśleć nad zmianami...byłem w twojej gildii i kiedy bym nie sprawdził chata, to ty byłeś, znajdz pracę gównioku, naucz się poprawnie pisać, gramatyka mnie pierdoli, ale ortografia-beka.

Jebnie cię kometa, albo jakaś fala zaleje-po przeczytaniu tego, pomyślałem, że masz może jakieś porażenie mózgowe.

EOT

supremeLogo1.gif

Opublikowano
I co, serio byś komuś najebał, bo źle sie wypowiada o twojej gildii ? Spójrz ile osób lubi mój poprzedni post, co za tym idzie-nie tylko ja tak myślę.I kto tu wychodzi na dzieciaka, pierdoląc kocopoły o lodach...przykro mi.Wpierw piszesz,że FUCK to najlepsza gildia, teraz najsłabsza, nie wiem, może masz jakieś zaniki pamięci, podwójną tożsamość, udaj się do psychologa, może psychiatry.

I te chore kompleksy "nikt cię tu nie lubi", może to ciebie nikt nie lubi ? Po mnie to spływa, bo kto jest ogarnięty wie, że jestem ponad opinią forumiantów i daje to odczuć na każdym kroku.

Jesteś mentalnym dzieckiem, i choćbym miał teraz 10lat i nieobrośnięte jajka, to ty mentalnie i tak jesteś duuuuuużo młodszy. Idź komuś wpierdol (mniemam, że tego nie zrobisz bo jesteś zakompleksionym dzieciaczkiem), bo obraził twoją gildie. :D

I teraz na dokładke, kto tu powinien pomyśleć nad zmianami...byłem w twojej gildii i kiedy bym nie sprawdził chata, to ty byłeś, znajdz pracę gównioku, naucz się poprawnie pisać, gramatyka mnie pierdoli, ale ortografia-beka.

Jebnie cię kometa, albo jakaś fala zaleje-po przeczytaniu tego, pomyślałem, że masz może jakieś porażenie mózgowe.

EOT

nigdzie nie napisałem że guildia fuck jest najsłabsza... to ty naucz się czytać

niee. nie najebał bym ci dlatego zę źle się wypowiadasz o mojej guildi. tylko dlatego że pieprzysz głupoty.

Każdy z mojej Guildi ci powie jaki jestem naprawdę :) spytaj się kogoś najpierw bo widzę że serio mnie nie znasz :)

druga sprawa.. Jeśli uważasz że siedzę cały czas przy kompie no to jesteś ...... .. ... .. . .... ... ..... . Tak jak mówię , spytaj się innych , którzy mnie znają.

dzieciakiem to ty jesteś , skoro się czepiasz szczegółów , o których nie masz pojęcia.

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

nigdzie nie napisałem że guildia fuck jest najsłabsza... to ty naucz się czytać

niee. nie najebał bym ci dlatego zę źle się wypowiadasz o mojej guildi. tylko dlatego że pieprzysz głupoty.

Każdy z mojej Guildi ci powie jaki jestem naprawdę :) spytaj się kogoś najpierw bo widzę że serio mnie nie znasz :)

druga sprawa.. Jeśli uważasz że siedzę cały czas przy kompie no to jesteś ...... .. ... .. . .... ... ..... . Tak jak mówię , spytaj się innych , którzy mnie znają.

dzieciakiem to ty jesteś , skoro się czepiasz szczegółów , o których nie masz pojęcia.

Skończ się już ośmieszać i te riposty " to Ty jesteś dzieciakiem, nie to Ty nim jesteś!". Pogrążasz się, bo nikt Cię nie lubi i każdy tępi. Na Life było tak samo, widocznie przycupnąłeś w rozwoju. Przestań już udawać dorosłego i zacznij się zachowywać adekwatnie do swojego wieku, bez względu, jaki on jest. Mogę dać sobie łapę uciąć, że ludzie z Twojej gildi mają głęboką wyjebkę na to, kim jesteś, bo Twoje pisanie w stylu pokemona wkurwia każdego. "Najebał bym ci" - tutaj już nie mogłem wytrzymać, niezła beka, nawet tego nie skomentuję, bo chyba sam zwątpiłeś, gdy to napisałeś.

Opublikowano

Napewno wbije :)

Jak sie nie da pobrac clienta to mozna zrobic ten myk ze pobiore innego silka i pozniej wgram tylko media pk2. z tego ? Na innych sie tak dalo testowal moze ktos juz to na tej?

Opublikowano

Wiecie co ja chyba podziękuje gry na takim servie nie po to się przenosiłem z innego żeby tutaj mieć to samo -.- jak dzisiaj nie bedzie on to nie gram.

Mati

Opublikowano

serwer jest online od wczoraj, kolego...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

server jest online od wczoraj,

https://www.wetransferbeta.com/downloads/206c4254da9518aba4a058a1135529e620121220201011/46dfd64bb2bd9ace4a8d85d1112e7da120121220201011/e9e443

masz tutaj nowe media :)

Opublikowano

Do wszystkich ROZGARNIETYCH osob ktorzy pisza ze server off poczytajcie temat ( wystarczy 1 post tej strony ^6^) zeby sie dowiedziec co trzeba zrobic zeby server dzialal czy to takie trudne posiwecic 5 min na przeczytanie ? czy lepiej miec wyjebane i liczyc ze bedzie wam dane ....

server dziala od w czoraj 0 lagow ... i jeszcze 1 male pytanie od jakiego lv zaczynaja sie moby w temple ?

Edge-1.png
Opublikowano

Don Kichot

Nie liż dupy temu pajacowi bo sam nie jesteś lepszy , powiedziałem gówno wiecie o mnie i mojej guildi. A LifeSro to przeszłosć. :)

Widać że sobię liżecie dupe nawzajem , w każym topicu ;] jeden lepszy od drugiego :) haa

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...