Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Rekrut
Opublikowano

Znacie jakiś server z niskimi ratami, dostepnym mbotem i cap 80/90/100?

TmN captivity - cap 80 (only china i low rate'y)

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

TmN captivity - cap 80 (only china i low rate'y)

Server wygląda na fajny, widzę też w teamie jesteś ale server juz ma z 2tygodnie i jak to tam wygląda ... kazdy w full sunach juz z max lvlem?

farah.png

Opublikowano

ja wbilem 100lvl w tydzien a bocilem 24/7, i przez ten sam tydzien 0 soxow ;) musze dodac ze nie jestem FF caly czas na 0gapie lecialem ;)

Opublikowano

ja wbilem 100lvl w tydzien a bocilem 24/7, i przez ten sam tydzien 0 soxow ;) musze dodac ze nie jestem FF caly czas na 0gapie lecialem ;)

Reborn system tam jest?

farah.png

Opublikowano

Polecam TmN-Capitivity cap 80. Dziennie po 500 osób gra. Nie jest on stary, w niedziele dopiero FW bylo pierwsze. Nie każdy lata już z FF. Została wprowadzona ciekawa funkcja na sox seta. Dostępny drop i magic pop pozwalają tylko na sos'a 64lv. Natomiast z Envy i Job exp dropią elementy dzięki którym możemy zdobyć SOM,SUN oraz Legendary set/acc/wep - które nie tak łatwo. Legendary kosztuje 1100 elementów każdego czyli 3,3k a z jednego pilara mamy po 5 elementow :)

Można wrócić do starych czasów ecsro tylko że z Cap 80 :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na elitepvpers to admini chcą kupić hyperfilter do ochrony przeciwko ddsowaniu serwa. Ktoś napisał też niedawno, że może jutro serw będzie online.

Opublikowano

Bo to nie moja wina ze server zostal ponownie zaatakowany. Jak juz powiedzialem, ip zostalo zmienione po czym hyperfiltler zostal juz zakupiony. NIE WIEM KIEDY SERVER BEDZIE DOKLADNIE ONLINE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...