Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie lagi i ciagle off? koles co ty pierdolisz teraz za sciemy.

jak jest off, to albo przez update albo tak jak byl przewczoraj przez zmiane hosta.

server scrashowal im przez cos i wroci online jak maggo bedzie online.

xcoom jakie lagi ?? caly czas byly lagi przez 2 dni wiec jesli nie wiesz co sie dzialo to sie nie udzielaj
Opublikowano

@Spartan

jak bedzie online to pisz do mnie, xcoom. :>

xcoom jakie lagi ?? caly czas byly lagi przez 2 dni wiec jesli nie wiesz co sie dzialo to sie nie udzielaj

przez 2 dni lagow nie bylo, nie byly one przez 24 godzinu w dniu tylko raz na 2-4h ?

Wiec dobieraj slowa dokladnie niz mowiac ze server laguje 24/7 bo to jest roznica. Pozatym host jest zmieniony wiec lagow juz nie ma.

Opublikowano

@Spartan

jak bedzie online to pisz do mnie, xcoom. :>

przez 2 dni lagow nie bylo, nie byly one przez 24 godzinu w dniu tylko raz na 2-4h ?

Wiec dobieraj slowa dokladnie niz mowiac ze server laguje 24/7 bo to jest roznica. Pozatym host jest zmieniony wiec lagow juz nie ma.

Juz nie ma a pisalem ze byly . Naucz sie czytac ze zrozumieniem
Opublikowano

@RYDVAN x3

Dzięki za propozycję ale decyduję się na gildię kolegi xcoom2 :)

jakoś mnie to nie dziwi :) zapomniałem dodać, że rekrutujemy od 100 lvl :P

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@RYDVAN x3

Dzięki za propozycję ale decyduję się na gildię kolegi xcoom2 :)

Gildia kolegi xcoom2 przyjmuje od 64lvl

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Gildia kolegi xcoom2 przyjmuje od 64lvl

Wbić 64 lvl przy takich ratach to nie problem..

Opublikowano

Przy obecnych ratach wbicie 64 to nie jest problem ;).

Zawsze można zrobić jakiś wyjątek, ja także zapraszam do Brotherhood, ogarnięci gracze, ts i dobra atmosfera :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Właśnie, przy 50x - banał.

A jeszcze gdzieś tu czytałem że exp ma być 100x jakiś czas, chyba że źle przeczytałem ;]

Opublikowano

no jest x100. Tylko ze to nie sa takie raty jak zapewne grales na innych serverach. bo na innych raty x50=x500. :P

tutaj jest serio ciezko, wiec zeby nie bylo zdziwienia ze to nie jest x50.

Opublikowano

Ciężko xD Oj widze ,ze nie grywaliście długo na globalach przynajmniej kilka postaci max lv. Na takich ratach ciężko nie jest. Bo Ciezko to expilo sie na Globalu starym bez bota.

Opublikowano

nie, wbicie 99 lv chinolem mi zajelo ponad tydzien bedac online 24/7. (od 96 lv siedze w temple w party, czyli jakos 10h wczoraj na spokojnie)

wiec mi nie mow ze to jest dosc latwo.

Opublikowano

I tak bot będzie expił;] Mi ręczne expienie się znudziło jakieś 5 lat temu na isro ;D

Btw isro schodzi na psy. Ostatnio się zalogowałem na mojego starego chara. Bow/Fire/Force

Reset skilli zwrot sp( w marnej ilości) i skille z sro R. Już nie mogłem zrobić mojego buildu tylko Pacheon/Force lub Pacheon/fire/cold/light ^

Rekompensata - premium plus.

Wywaliłem wszystkie soxy pety i kase xD

Isro sux ;]

Opublikowano

Rozumiem ,ze tydzień by wbic praktycznie max lv to naprawdę kupe czasu : )

Dla mnie w tyg max lv to jest szybko nawet bardzo szybko ale to przez to ,ze zawsze grałem na niskich ratach :D Więc sam widzisz ,ze to tylko nasza decyzja czy ciężko czy nie :D

Opublikowano

Dla mnie w tyg max lv to jest szybko nawet bardzo szybko ale to przez to ,ze zawsze grałem na niskich ratach :D Więc sam widzisz ,ze to tylko nasza decyzja czy ciężko czy nie :D

I tak lepiej niż na Elite Sro czy Eroad od elite;]|

Poza tym low rates servery nie nudzą się tak szybko jak high rates ;]

Opublikowano

no watpie jezeli ktos bedzie expil 24/7 chinolem:p wiec jezeli ktos bedzie gral np te 10h dziennie teraz przez swieta to moze sie wyrobi do stycznia z max lv xD

Opublikowano

teraz przy duble expie lvl leci jak strzały Robin Hood'a. 7h pt na 99-97 i jeden staff 98 :P

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

teraz przy duble expie lvl leci jak strzały Robin Hood'a. 7h pt na 99-97 i jeden staff 98 :P

to malo i tak :P

ja wczoraj droplem 4. xD

jak maggo bedzie online, przestac pytac o to bo juz odpowiedz dostales..

i nie pytaj kiedy bedzie maggo bo tego nie wiem.

Opublikowano

Air

Sprawdź kto 1szy zaczął tą szopkę , kto się czepia bez powodu od początku, drąży temat nie istniejacego już LifeSro

Fakt zachowałem się jak dzieciak przez ostatnie kilka postów, doszedłem do wniosku że na każdym serverze są Hejterzy i nie zmienie tego.

Niestety śmie stwierdzić że nie zapanowałem nad emocjami no i zamiast zostawić gówno żeby nie śmierdziało to je ruszyłem...:/

Dobra od teraz tych panów zaczynam unikać na poważnie , nie ze wzgledu na to że wymiękam, tylko prawda jest taka że każdy ma swoje zdanie

,a forum jest po to żeby tym zdaniem się podzielić.

Tylko mam wielką prośbę :] jeśli chcecie mnie oceniać? ok oceniajcie mnie... a nie moją Guildie , bo Ludzie w niej są naprawdę w porządku co gwarantuję swoją głową. Total Control zawsze było chętnie odwiedzaną Guildią , i jest w niej sporo stałego składu

Ze względu na zbliżające się święta , powinniśmy się szanować, "kochać" , a nie wyzywać i czuć do siebie Nienawiść takie moje zdanie.

Ja osobiście zachęcam do odwiedzenia Servera , sprawdzenia go bo naprawdę jest fajny :)

no i polecam też Moją guildie Total Control , która istnieje i ma się dobrze. Niestety ostatnio nie mam czasu wejść na silka , a tym bardziej na kompa

ponieważ zbliżają się święta , wielkie zakupy, pomoc w kuchni i kobieta co niestety ma wpływ na moją nie obecność.

Także postaram się dzisiaj wejść , napisać notke i przekazać mastera komuś aktywnemu przez jakiś czas.

Jeszcze raz , Wesołych i spokojnych świąt dla wszystkich tu zgromadzonych , i Zajebistego sylwestra :)

Piss

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

nie zapomnijcie sie zarejestrowac na fw, mowie serio bez zartow.

bo nie wiem czy reg byl do wczoraj czy tez do dzisiaj :P takze sprawdzcie :>

Opublikowano

Panowie rozumiem ,ze server jest normalnie online a mi wyskakuje rzekoma inspekcja ? Bo aż zgłupiałem. wcześniej smigał bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...