Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

specjalnie wyłączyli serwa :) to wszystko dla was, abyście ten czas spędzili wspólnie z rodziną, a nie przed komputerem ;d Życzę smacznego i wesołych świąt !

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

specjalnie wyłączyli serwa :) to wszystko dla was, abyście ten czas spędzili wspólnie z rodziną, a nie przed komputerem ;d Życzę smacznego i wesołych świąt !

A no włąśnie jak załączą serva to szybciej bd czas dla rodziny :D Puszcze bota w pt i afk :)

hm... Znowu miałem przed chwilą server On :D

Dobra ide Zapalić jak wróce to server ma śmigać Możecie przekazać to GM`owi :P

Pierdole te czekanie jak bd serv to niech ktoś napisze :)

@down

Nie można powiedzieć że PL sie wszyscy kłócą bo kłotnie zaczynają się jak ktoś wbije 100lv Wtedy wszyscy myślą , że są "Pro" I mogą robić co chcą Powiedz mi czy widziałeś kiedyś aby kłóciły się low lvle tak do 75lv? Bo ja chyba nie . Tak samo jak zawsze wszyscy wyzywają Najlepsze osoby na serverze , że wydają kase na gre albo jakoś oszukują i dlatego są tacy przejebani .

Opublikowano

Tak tylko do uni z F_U_C_K ida all najlepsze guild bo maja fortece bo mysla ze beda koksami jak beda miec unie z F_U_C_K. Najlepiej zeby polacy zrobili swoja wlasna unie i ogarneli ten server . Taka prawda ze tu bardzo duzo jest polakow i spokojnie damy rade ogarnac tego serva.

wez przestan juz bo zal cie "czytac" mieliscie unie z FUCK ale ja straciliscie przez noobostwo a teraz placzecie ze nie mozna ogarnac FW poprostu wszyscy kogo pytam o total mowia ze to nooby itp daje sb łape uciac ze gdybyscie mieli tylko z nimu unie to byscie mowili ze jest dobrze nic nie zmieniac itp

po 2 polskia unia nigdy nie wypala bo polacy nie umieja grac razem (procz np grupy kumpli do 10 osob max ) takie jest moje zdanie gralem na Csro (chinskie) i tam gdzie gralo pelno chinoli i 2 guild PL to nawet nie bylo zgody tylko bili sie na PK i jedni na 2 jechali jak tylko sie dalo . Tak wiec jak widze propozycje PL uni to az mi sie płakac ze smiechu chce

PS: wesołych swiat :P

Edge-1.png
Opublikowano

wez przestan juz bo zal cie "czytac" mieliscie unie z FUCK ale ja straciliscie przez noobostwo a teraz placzecie ze nie mozna ogarnac FW poprostu wszyscy kogo pytam o total mowia ze to nooby itp daje sb łape uciac ze gdybyscie mieli tylko z nimu unie to byscie mowili ze jest dobrze nic nie zmieniac itp

po 2 polskia unia nigdy nie wypala bo polacy nie umieja grac razem (procz np grupy kumpli do 10 osob max ) takie jest moje zdanie gralem na Csro (chinskie) i tam gdzie gralo pelno chinoli i 2 guild PL to nawet nie bylo zgody tylko bili sie na PK i jedni na 2 jechali jak tylko sie dalo . Tak wiec jak widze propozycje PL uni to az mi sie płakac ze smiechu chce

PS: wesołych swiat :P

Gowno wiesz w dupie byles gralem na csro i tak sie akurat zdazylo ze polska gildia ogarnela (sama) bandit fortece . Wiec sie nie udzielaj lepiej bo tyle wiesz co sobie zjesz
Opublikowano

@up

i wysra

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

nie chce mi sie waszych postow czytac.

server jest podczas ddosu, jezeli ktos tam z was jakims cudem w co watpie wie kto to moze ddosowac to piszcie do niego na skype : skypemaggo

pozdrawiam xD

Opublikowano

Widzę jakiś "pro hakier" zrobił dobry uczynek na Święta i wyłączył serwer, żebyście ruszyli dupy na Wigilię :*. Co do serwera, bocenia itd. Z tego co mi wiadomo na razie bocić można ile się chce, ale ma wejść ograniczenie( nie powiem jakie), które wasz multi botting ograniczy :). Co do tego, że Jessie ma 8 postaci na bocie, malutko :). Znam kilka osób z BrotherHood mających po 2-3 party full euro, ale kogo to obchodzi. Wesołych Świąt Magic Wam Życzy ;*..

PS. Mój filmik na promocje serwera :

/gif

Opublikowano

Gowno wiesz w dupie byles gralem na csro i tak sie akurat zdazylo ze polska gildia ogarnela (sama) bandit fortece . Wiec sie nie udzielaj lepiej bo tyle wiesz co sobie zjesz

tak sie sklada ze gralem tam 2 lata , moze na innym servie ale gralem i wiem dobrze jak bylo a kontakt z ludzmi mam do dzis z tamtej guild wiec wez niepierd*l a twoje teksty sa niczym z podstawowki
Edge-1.png
Opublikowano

Widzę jakiś "pro hakier" zrobił dobry uczynek na Święta i wyłączył serwer, żebyście ruszyli dupy na Wigilię :*. Co do serwera, bocenia itd. Z tego co mi wiadomo na razie bocić można ile się chce, ale ma wejść ograniczenie( nie powiem jakie), które wasz multi botting ograniczy :). Co do tego, że Jessie ma 8 postaci na bocie, malutko :). Znam kilka osób z BrotherHood mających po 2-3 party full euro, ale kogo to obchodzi. Wesołych Świąt Magic Wam Życzy ;*..

Powiedz mi ale kogo to obchodzi , że ktoś ma tam po 3x full pt (boty) ? Każdy gra po swojemu nie którzy ( tak jak ja ) na przykład gram jedną postacią , bo po co więcej , że by Soxy wydropić ? pfff leje na takie coś :) ... Wesołych Świąt :)
Opublikowano

no chyba Ty masz te pt...xD

Opublikowano

Powiedz mi ale kogo to obchodzi , że ktoś ma tam po 3x full pt (boty) ? Każdy gra po swojemu nie którzy ( tak jak ja ) na przykład gram jedną postacią , bo po co więcej , że by Soxy wydropić ? pfff leje na takie coś :) ... Wesołych Świąt :)

Przeczytaj jeszcze raz jak to sformułowałem "Znam kilka osób z BrotherHood mających po 2-3 party full euro, ale kogo to obchodzi." - więc najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem i do końca, a potem staraj się odpowiedzieć na wiadomość :).

Co do serwera, Maggo nie może zrobić nic tylko czekać aż przestaną, bo z serwerownią się nie skontaktuje, dziś Święto :).

/gif

Opublikowano

Kurcze cały czas mi pokazuje że server off jest wogle do gry nie moge wejsc czy ktos też miał takie problemy?POMOCY

Ty czytasz wgl posty powyżej? Napisali chyba nie raz, że serwer off z powodu DoS'u...

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...