Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie wiecie mniej więcej kiedy on bd online ? bo już niec chce mi się siedzieć przed tym kompem i sprawdzać co 5 sec kiedy online ;D

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

unikata zdazylem zabic ;p

haha, ja też :D

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Dobra narodzie kochany. Warto tam grać? Macie jakąś polską guild? Lepiej EU czy CH? Bo mam pobrane no, ale nie wiem czy warto zaczynać.

Opublikowano

Dobra narodzie kochany. Warto tam grać? Macie jakąś polską guild? Lepiej EU czy CH? Bo mam pobrane no, ale nie wiem czy warto zaczynać.

Najlepiej zrób full 8/8 EU party :) wtedy może coś osiągniesz

Opublikowano

nuclear ciec. xD

powiem Ci ze warto, oficialnie server stoi pod ddosem. Byl by dalej on ale ddos zaczal sie wtedy kiedy maggo dodawal zabezpieczenie do firewalla i bylo juz za pozno.

Takze ludzie, serio jezeli macie jakie kolwiek pomysly jaki server moze to ddosowac to piszcie!

Opublikowano

Warto i to nawet bardzo. Na razie problem z ddos, zobaczymy co będzie i co z tym zrobią. Mamy, a nawet na forum już utworzyły się 2 "obozy".. jeden polaczków z TotalControl, master: Ewenement i gildia BrotherHood w Unii mającej fortece, master: xcoom.

/gif

Opublikowano

Tez jestesmy polaczkami, nie obrazaj ich lol.

Nucli, napisz mi na skype to Ci to moge opisac ladnie:p

nie no nie będziesz mi przeklinał moje uszy po wczorajszej pasterce już nie dają rady...

To Ty jesteś ten xcoom? Czy mi sie cos jeblo?

Opublikowano

Chodzilo mi bardziej o czat, bo tutaj pisac to znowu dostane 5% za 'spam' xD

um, tak ten stary xcoom. Nie mam hasla do tamtego konta, a administracja ma wyjebane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...