Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem dzisiaj samo media.pk2 a pliki poprzednie miałem z servera chyba PantuSRO.. Przy odpalaniu clienta wyskakują mi blędy, że jakiś plików nie ma. Jesli nikt sie nie domysli o co mi chodzi to wstawie kilka przykladowych zdjęc

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem mi wyskakuje Server nie działa, spróbuj podłączyć się ponownie później -.-

Jak zrobiłem nowe konto to się loguje normalnie a na inne nie mogę :D Coś dziwne to jest ;p

Mati

Opublikowano

Jest taka możliwość, że przez zabugowane temple nie mogę sie zalogować ? Bo tam mam postać zostawiłem.

Bo konto loguje jest postać klikam start i error -.-

Jak zrobie nową postać na tym samym koncie to loguje -.-

Mati

Opublikowano

Jest taka możliwość, że przez zabugowane temple nie mogę sie zalogować ? Bo tam mam postać zostawiłem.

Bo konto loguje jest postać klikam start i error -.-

Jak zrobie nową postać na tym samym koncie to loguje -.-

jak temple jest full i tam chara zostawiles to nie zalogujesz sie na postac tak dlugo jak nie bedzie miejsca. xD

musisz pisac do gmow czy cie tepna do miasta.

Opublikowano

kiedy to temple zostanie zwiększone, chodzi mi o ilość miejsc ? Macie jakąś przybliżoną datę ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

"W Temple znajduje się także unikalny BOSS (Kidemonas, u nas Pokemon)" powie mi ktoś gdzie on dokładnie się znajduje ? Biegałem ostatnio po tym temple i go nie spotkałem.. I jeszcze jedno, zabił ktoś tego uniqa w PVP Arena ? :)

Opublikowano

Nawet nie zaczynaj tu grać. Przez takich jak ty normalni gracze uciekają i dobre serwery upadają/schodzą na psy. Rozumiem 1 bot jak ludzie pracują lub chodzą do szkoły, ale 6-8 ? to już chyba jakaś choroba.

Mam nadzieje, że multi-botting będzie zakazany.

Tak w ogóle to ładnie to wygląda. Chętnie pogram.

Potwierdzam, pozniej istnieja guild po 50 osob a graja 3-4 reszta bottig 24/7, Ludzie ogarnijcie sie ! 1 postacia tez sie da!

reflink

Opublikowano

"W Temple znajduje się także unikalny BOSS (Kidemonas, u nas Pokemon)" powie mi ktoś gdzie on dokładnie się znajduje ? Biegałem ostatnio po tym temple i go nie spotkałem.. I jeszcze jedno, zabił ktoś tego uniqa w PVP Arena ? :)

Na forum servera napisane jest, że jest narazie niedostępny - nie spawnuje się

deneuve22.png

Opublikowano

Na forum servera napisane jest, że jest narazie niedostępny - nie spawnuje się

wiem, bo sam o to zapytałem... dla mnie najgorsze jest to, że niby miało byc sporo rodzajów dostania coinsów, a tak naprawdę jest teraz tylko jeden ? Uniq 100 lv ze spawnem gig w PVP arena, jak jest inny to mi powiedzcie.

Opublikowano

w swoich odczuciach powiem Ci, że grałem na demonie. Serwer początkowo był fajny, grałem tam całym party (8 charów) lvl spoko, drop spoko, ludzi spotkałem niesamowitych, starych znajomych i również nowych się spotkało w guild NOT4U jako dobrze pamiętam.. ale całą grę zniszczyło wprowadzenie do IM jakiegoś KUPONU za 500 silków co dostawałeś suna 14d lepszego niż 14d sun z dropu... sporo znajomych w ten czas zrezygnowało z gry.. tak więc teraz tego serwa nie polecam, a zapraszam na pingwina :D

Opublikowano

strasznie duze raty exp itd sa na nim co o tym sadzisz na pingwinie sa o wiele mniejsze a wiadome ze wbijanie lvla tez cieszy hehe

Opublikowano

takie małe ps, dalej FACKi mają FTress ? bo aż logować mi się nie chce :)

Opublikowano

tak maja , i to 50/50 100 lvl :] podobno jakas korupcja jest , pisali globale.

server bez sensu jesli chodzi o FW.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

30x 100 maja.

w tym kilka osób z multikontami, więc nie jest tak kolorowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...