Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak nasza guild była pierwsza jeżeli chodzi o zdobycie poziomu i graczy. Obecnie w BH jest prowadzona staranna selekcja która umożliwia nam utrzymanie guild na wysokim poziomie. Więc jeżeli ktoś z was chce wkroczyć w nasze progi musi przejść przez określony "próg" levelowy a nim na chwile obecną jest level -53 . Dodam iż jest nas 48/50 co świadczy o dużej aktywności osób z naszej guild jak i o poziomie na jakim reprezentujemy się na serwerze.

Znam poszczególne osoby z teamu i nie mam o co się do nich przyczepić! Miałem okazję z paroma z nich współpracować w innych projektach i widzę tam ogarnięte osoby. Tyle odemnie

True love survives all

Opublikowano
Tak nasza guild była pierwsza jeżeli chodzi o zdobycie poziomu i graczy. Obecnie w BH jest prowadzona staranna selekcja która umożliwia nam utrzymanie guild na wysokim poziomie. Więc jeżeli ktoś z was chce wkroczyć w nasze progi musi przejść przez określony "próg" levelowy a nim na chwile obecną jest level -53 . Dodam iż jest nas 48/50 co świadczy o dużej aktywności osób z naszej guild jak i o poziomie na jakim reprezentujemy się na serwerze.

Znam poszczególne osoby z teamu i nie mam o co się do nich przyczepić! Miałem okazję z paroma z nich współpracować w innych projektach i widzę tam ogarnięte osoby. Tyle odemnie

:) nie był bym tak pewny co do 5 lvla guild czy byliście 1si :] .. skąd wiecie kiedy my mieliśmy.

druga sprawa, u nas w guild jest 43 / 50 osób i prób lvlowy sięga już 64 lvla

Więc nie wiem czym się tak chwalicie. Lepiej byśmy się połączyli. i ogarneli server a nie jesteście w Uni która ma 3 najlepsze guildie na serverze jeśli chodzi o poziom graczy. Co to jest za zabawa .. jak kto by nie poszedł na Fortress war to dostanie z waszą unią w dupe.. bez sens , woógle się w takim razie nie opłaca iiść na FW hehe:) ostatnim razem była tylko nasza Guildia Total Control V cała unia.

Też zapraszam do guildi Total Control , przyjmujemy ludzi z klasą , aktywnych i doświadczonych.

Pozdrawiam Ewenement

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

i było was 3

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

:) nie był bym tak pewny co do 5 lvla guild czy byliście 1si :] .. skąd wiecie kiedy my mieliśmy.

druga sprawa, u nas w guild jest 43 / 50 osób i prób lvlowy sięga już 64 lvla

Więc nie wiem czym się tak chwalicie. Lepiej byśmy się połączyli. i ogarneli server a nie jesteście w Uni która ma 3 najlepsze guildie na serverze jeśli chodzi o poziom graczy. Co to jest za zabawa .. jak kto by nie poszedł na Fortress war to dostanie z waszą unią w dupe.. bez sens , woógle się w takim razie nie opłaca iiść na FW hehe:) ostatnim razem była tylko nasza Guildia Total Control V cała unia.

Też zapraszam do guildi Total Control , przyjmujemy ludzi z klasą , aktywnych i doświadczonych.

Pozdrawiam Ewenement

ekekekekekek. beke mam. twierdzisz ze mamy wyjsc z uni, zeby wam pomoc bo nie ma zabawy na fw. Gdzie to wy macie obowiazek szukania dobrych graczy oraz uni. Fw idzie ogarnac z 8/8 pt jezeli gadacie i masz graczy ktorzy serio wiedza co maja robic a nie lataja jak glupi^^

i nie wiem czemu, ale czuje ze poleci jakis rage quit bo nie mozecie sobie poradzic na fw. :> (nie wiem jak jest bo nie bylismy tydzien temu)

Opublikowano
ekekekekekek. beke mam. twierdzisz ze mamy wyjsc z uni, zeby wam pomoc bo nie ma zabawy na fw. Gdzie to wy macie obowiazek szukania dobrych graczy oraz uni. Fw idzie ogarnac z 8/8 pt jezeli gadacie i masz graczy ktorzy serio wiedza co maja robic a nie lataja jak glupi^^

i nie wiem czemu, ale czuje ze poleci jakis rage quit bo nie mozecie sobie poradzic na fw. :> (nie wiem jak jest bo nie bylismy tydzien temu)

nie każe wam wychodzić z unii.

Stwierdzam tylko fakt że w unii gdzie znajduje sie guildia f_U_C_K są najlepsze guildie na serverze..

Więc powiedz mi jaki tu jest sens iść na FW gdzie wiesz że wyjdzie na ciebie 500 osób high lvl gdzie ty i twoja unia masz max 200.

Nie zgadzam się z tobą ze w 8 osób jesteś w stanie ogarnąć całe Fw.

No chyba że jest z 20 osób na FW to może i tak. :]

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

słuchaj , to jest taki sens

Guild F_U_C_K ma pewnie full Guild 90+ lvli.

w tym ma Unie w której są Brootherhoodzi ( wy) którzy też mają zapewne sporo 90+

oprucz was jest pewnie kilka jeszcze innych guildi równie silnych z 90+ lvlami.

no i teraz jaki jest sens wychodzić Guild Moją gdzie , no fakt mam z 15 osób 90+ lvli. Mam też unie w miare ok , niestety mało aktywną.

w tamtym tyg poszła moja Guild na FW sama przeciwko waszej uni.. 1 v 3 no i nie mieliśmy szans, niestety takie życie.

i teraz powiedz mi... bo nie zauważyłem żeby coś się zmieniło , Guild F_U_C_K jest full silks unia ich zapewne też full 90+

jaka Guildia miała by mieć szanse, skoro nikt nie chcę stanąć przeciwko tej unii. ja bym z chęcią poszedł ale co ja mogę sam zrobić z guild?

jak wyjdę , a we mnie wjedzie 100+ osób fuck + unia. wszystko to 90+ gracze z Odpicowanym setem +7 . tak właśnie jest, pytałem kilka osó i każdy mi mówił to samo

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

gdzie full silk, moze 30% z tego ma cos z silkow. w tym ja gdzie sam czekam na swoje 1500 silkow <3 XDD

dobra a tak serio, oganijcie sobie sety +5, jakies stale party 8/8 bez zbednego rycia i jestescie ustawieni. Zapewne macie problemy z party bo cos was malo widac ogolem na spotach :>

pozatym, jesli piszesz na globalach ze szukacie ludzi bo gildia miedzynarodowa to nie pisz po polsku ze szukacie ludzi. A jesli macie ta miedzynarodowa, to na guild chacie gadajcie po angielsku a nie po polsku. Bo wiekszosc tego nie lubi i nie dochodzi do takich gildi. Osobiscie to jest cud ze jestem w polskiej gildi, gdzie mam wszystkich znajomych z ktorymi gram w fuck.:P Pozatym jutro minie tydzien od startu servera, wiec tez trzeba troche poczekac zanim sie ogarnie kazdy z setem itd :)

Opublikowano

napewno więcej niż 30% , widzę ludiz z fu.ck to tam co 2-3 osoba lata w jakimś kosmicznym avatarze.

Aż tak problemu z pt nie mamy. Wiadomo czasem jest lepiej , czasem gorzej.

co do International guild , zrobiłem z swojej international ponieważ wydaję mi się żę tak będzie poprostu lepiej.

Co do Pisania po Polsku , każdego uprzedzam , że pomimo że jest to zrobiona internatinal guildia , to bardzo dużo osób jest z Polski.

Więc z Priv i w notice ostrzegłem że na chacie Guild może być pisane po Polsku i Angielsku, a na unii tylko Ang.

Myślę że to dobre rozwiązanie i nikomu nie przeszkadza do tej pory

uważam że nikomu się nie powinno zabraniać mowy Ojczystej ;)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

płacz w niczym nie pomoże :) F_U_C_K nie jest 90+, pocieszyłem Cię ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie, ewenement aka conamore nie będzie mógł sobie dać rady z ogarnięciem dobrej gildii i uni, bo jedyne co potrafi napisać po angielsku to FUCK NOOBS, ALL UNION VS 1 GUILD ! poszedłem sobie drugim charem do tejże gildii, aby sprawdzić jaki reprezentują tam poziom, beka osiągnęła apogeum, gdy ewenement zobaczył, że mam pt z FUCK, bo tam mam swojego drugiego chara i zaczęło się...ten gość ma naprawdę nasrane pod kopułą, wcześniej troche ironizowałem, ale kurwa nigdy nie widziałem, żeby ktoś miał takiego doła z powodu bycia nikim na servie. Gościu, to nie nie jest lifesro, gdzie grało wtedy 20osob i nikt nie bedzie sie litował nad tobą...

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Dear Players,

because of the current issues(lag,dc) at our current Hoster

we decited to move as soon as possible.

The new Company promised me to setup our Server in few hours and we are trying

our best to get the Server back as soon as possible!

Penguin Online Team

Trzeba czekac

Edge-1.png
Opublikowano

tak jak wyzej napisal host zostaje zmieniony.

firma ta ma lepszy support jak i maszyna bedzie miala lepszy sprzet wiec nie powinno byc problemow :>

@edit

host juz gotowy. teraz tylko go przygotuja i bedzie mozna grac

Opublikowano

wiadomo moze czy jeszcze dzis bedzie open ?

Jbc to prosil bym kogos z BrootherHood o kantakt ze mna w grze , nick PolnaRosa - chodzi o przyjecie do guild bo jakos niemoge zastac mastera

Edge-1.png
Opublikowano

Pożyjemy, zobaczymy ;).

Jak będzie on to ktoś się odezwie tylko jaki masz lvl? Z tego co pamiętam próg teraz wynosi 57lvl.

Miejmy nadzieję, że admin tego serva mi się odezwie z wiadomościami kiedy server będzie on :D.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...