Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Penguin Online # CAP 100 # Low Rates # Nowy!

Delma™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś mnie poszukuje to zawsze może napisać do mnie - Ace

Przy okazji, ten server przypomina mi bardzo Lysse :P. Czyżby na nas się wzorowano :P?

1334497071-U17330.png

• Odpowiedzi 594
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm chyba czas powrócić do silka ^ ^

Enjoy Tball

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Jak sie wam podoba na tym serwerze??

Mi się osobiście bardzo podoba mimo że gram clerem :D i szukam wiecznie party ostatnio heh. Widzę dużo znajomych mordek z czasów Lyssy i fajnie że sporo osób wraca i to w nasze szeregi!

True love survives all

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich chetnych, ogarnietych graczy do guild "TotalControl" ...guild wylacznie skladajaca sie z samych Polakow , pierwsza posiadajaca 5lvl na serverze , pare mocnych guildi w Uni . W miare czesta selekcja majaca na celu wzmocnienie guildi...Wiecej informacji bezposrednio od MASTERA

W SPRAWIE GUILDI PISAC DO : Ewenement

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich chetnych, ogarnietych graczy do guild "TotalControl" ...guild wylacznie skladajaca sie z samych Polakow , pierwsza posiadajaca 5lvl na serverze , pare mocnych guildi w Uni . W miare czesta selekcja majaca na celu wzmocnienie guildi...Wiecej informacji bezposrednio od MASTERA

W SPRAWIE GUILDI PISAC DO : Ewenement

Z tego co mi wiadomo, wasza nie była pierwsza. Dlaczego śmiem tak sądzić? Bo jednak testowy avatar gildijny przyznany w późniejszym czasie gry miała gildia "BrotherHood". Więc następnym razem radzę się upewnić ;).

-Magic

/gif

Opublikowano

czy ten serwer w ogóle oferuje coś nowego poza przerobieniem SM na bezużyteczną arene (bo organizacja eventów to żaden powód do tworzenia takiego czegoś) oraz systemem coinów?

kolejną sprawą są raty....na tą cap powinny być o jakieś 50% mniejsze tak aby był jakiś wysiłek przy wbijaniu tego 100lv (nawet na bocie <24h online>)

następna rzecz to "nic za darmo" tj. żadnych itemów z IM itp. za gold ew. inne przedmioty (typu coin itd)

również suny w NPC są raczej spalonym pomysłem (biorąc pod uwage serwery takie jak Temple)

inne;

-brak nowych questów

-stronka to ruina

-przy tej ilości graczy FGW raczej zbędne

-"Bardzo dużo metod kupienia silków" w tym przypadku ogranicza się tylko do paypal'a

-"Dojrzały i doświadczony team osobiście nikogo nie znam ale wątpię w ich doświadczenie oraz profesjonalizm....

(patrząc na sam wygląd tematu) <jest zwykły - przęciętny> doświadczone teamy mają grafików itd.

-osobiście odnoszę wrażenie że serwer nie jest kopią Lyssy (jak to wszyscy o tym trąbią) lecz Temple...

TaI6c.jpg

Rekrut
Opublikowano

czy ten serwer w ogóle oferuje coś nowego poza przerobieniem SM na bezużyteczną arene (bo organizacja eventów to żaden powód do tworzenia takiego czegoś) oraz systemem coinów?

kolejną sprawą są raty....na tą cap powinny być o jakieś 50% mniejsze tak aby był jakiś wysiłek przy wbijaniu tego 100lv (nawet na bocie <24h online>)

następna rzecz to "nic za darmo" tj. żadnych itemów z IM itp. za gold ew. inne przedmioty (typu coin itd)

również suny w NPC są raczej spalonym pomysłem (biorąc pod uwage serwery takie jak Temple)

inne;

-brak nowych questów

-stronka to ruina

-przy tej ilości graczy FGW raczej zbędne

-"Bardzo dużo metod kupienia silków"

w tym przypadku ogranicza się tylko do paypal'a

-"Dojrzały i doświadczony team,"

osobiście nikogo nie znam ale wątpię w ich doświadczenie oraz profesjonalizm....

(patrząc na sam wygląd tematu) <jest zwykły - przęciętny> doświadczone teamy mają grafików itd.

-osobiście odnoszę wrażenie że serwer nie jest kopią Lyssy (jak to wszyscy o tym trąbią) lecz Temple...

Jak nie znasz nikogo z ich teamu to nie komentuj ich działań. Serwer rozwinął się bardzo dobrze (300 os. w 2dni to jest coś) więc nie piernicz, że server jest lipny. Może po prostu wolisz servery jak Devias, że nawet Silkroada nie przypomina...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Jak nie znasz nikogo z ich teamu to nie komentuj ich działań. Serwer rozwinął się bardzo dobrze (300 os. w 2dni to jest coś) więc nie piernicz, że server jest lipny. Może po prostu wolisz servery jak Devias, że nawet Silkroada nie przypomina...

nie o to chodzi.....nie płacze tylko wydaje mi się że jeśli powstanie kolejny polski serwer to już tak dobrze z graczami nie będzie

poza tym nie zaprzeczysz że jest się do czego doczepić :X

(swoją drogą nie gram już w silka...)

TaI6c.jpg

Opublikowano

Nie które serwery maja wypasione strony a albo maja lagi albo ciągle atakują je lub maja inne problemy.ten stoi i jest ok mi się tam fajnie pogrywa jak na razie.

A z tego co pisali stawiają za priorytet przebudowę strony

Opublikowano

@beloved_bunny

kto powiedzial ze to polski server..

po co Ci lepsza stronka? masz wszystko dokladnie co potrzebujesz, zostanie jeszcze wprowadzony zapewne inny wyglad gdy dodadza vote4silk i change pw.

Co do donate, mmomat byl wprowadzany caly czas, byly male problemy ale zostal juz dodany i jest ich naprawde duzo. :)

co do expa:

hhhtu.jpg

glavier z 76 na 80 przy solo expie, na gapie z 72 do 80 na -8. I mi powiedz ze to jest szybko.(+ expie bez farmy ok 1h, a usunieta ona zostala na 8%)

to sa prawdziwe raty x50. Nauczony jestes ze to za duzo, poniewaz servery ktore pisze ze maja x50 jest to x500 poniewaz nie znaja dokladnie systemu expa na vsro. Taka jest prawda, tak samo masz na myth. Malo ludzi gra bo od czasu wyjscia plikow raty zamiast np x100 byly x1000 i kazdy przyjal ze to tak szybko powinno leciec.

Czemu myslisz ze fgw przy tej liczbie graczy jest zbedny? wlasnie potrzebny, zeby sie wybic i zdobyc suna d10 weap :)

questy jak questy, nie wiem po co Ci one..i tak bys ich nie robil. A jesli Ci chodzi o quest typu zabij 10 demon shaitanow to jest kompletne gowno a nie quest.

Opublikowano

"glavier z 76 na 80 przy solo expie, na gapie z 72 do 80 na -8."

nie żebyś po dwóch dniach miał 76 czy tam 80lv .... :-)

poza tym nie wmawiaj mi że gram na ratach 500 i myśle że to są raty 50 (no bez jaj)

co do questów to jeżeli są przemyślane i przewidują np ff po ukończeniu wszystkich to nie wiem czy bym ich nie robił :P

TaI6c.jpg

Opublikowano

glavierem gram od piatku, od startu servera. :>

a offline jedynie bylem w piatek po starcie servera od 21 do rana. reszta to jest full 24/7 xD

yyy..moze nie na kazdym, ale serio tak jest :> siedze w tym syfie od wyjscia plikow i serio wiem to i tamto na ten temat..

Opublikowano

Serwer godny uwagi, na prawdę polecam, cały czas coś się dzieje i nie ma monotonnośći ;).

/gif

Rekrut
Opublikowano

xcoom ma rację. Te raty są takie jakie powinny być ale i tak znawcy będą się wywyższać...

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Hmm ostatnio zainteresowałem sie własnie tym serwerem. W Sro nie gralem chyba ponad rok :D Mozecie mi powiedzieć jak wyglada sprawa bota na tym serwerze? Czy banuja i czy jest jakis darmowy dostepny ( jesli tak to ktory :D) bylbym wdzieczny <3

@edit

Widze ze boty smigaja tylko nie wiem ktory konkretnie bedzie chodzil bez problemu tutaj a nie chce mi sie zbytnio ogarniac kazdego pokolei.

@edit2

k juz sobie poradziłem.

Opublikowano

Jest inspekcja, o 14 będzie chyba on

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...