Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy - Zrób to sam (poradnik dla średnio zaawansowanych)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam do was ogromną prośbe. Trzeba mi zmontować pliczki z itemami do moda z serwera Azmal.pl

To co musi być w tych pliczkach

-peleryny

-wlocznia+9/miecz+9

-malz

-azmalskie skrzynie

-sztabki 500k/1kk/2kk

-grot strzal.

Edit: udało mi się chyba ale nadal na ziemi widze takie puste itemy które niestety autopickup podnosi.Co z tym zrobić?

Dobra już wszystko ładnie działa dzięki za tuta

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Mam prośbe czy ktoś może podac link do gotowego pliku item_list na Azmal bo nie ogarniam tego;p,żeby podnosił sztabki 500k,1kk,2kk i azmalskie skrzynie oraz,żeby było widać miecz,włócznie.Był bym wdzięczny

Edit:Jakos mi się udało to zrobić.Tylko teraz mam problem z Microsoft Virtual c++ i po jakiś 10 min wywala błąd.Instalowanie nowych wersji nic nie daje.Ktoś ogarnął ten problem

Edit:Problem z Microsoft Virtual c++ rozwiązany wystarczy po wpisaniu /mobber w timer wpisać 6.0 a distance 3000 i nie bedzie błędu

Opublikowano

Ja tez bardzo prosze o pliki na azmal :)

sztabki 500k 1kk 2kk potki 2kk i azmalskie skrzynie oraz,żeby było widać miecz,włócznie.Był bym wdzięczny :)

Opublikowano

Macie na tego Azmala, bo widze, że ciężko samemu coś zrobić..

Widać: sztabki, azmalskie skrzynki, miecz+9 włócznie +9 i riba+9

DL:

http://www73.zippyshare.com/d/38112712/806667/Pulpit.zip
https://www.virustotal.com/url/9d376f313b96a4f4aa80fa62be1bb6af14213bf4ddbd08c46f2817404a06900b/analysis/1356303436/
Hasło do paki: www.istvanpl.tk

Opublikowano

Witam Potrzebuje takiego czegoś na PandoraMT2 aby podnosiło tylko i wyłącznie

1. Sztaby 2mil.5mil.10mil.500 mil
  2. Diamenty (diaxy) Niebieski Diament
  3. Sakwy Szczęścia
  4. Przywołanie Królowej Pająków
  5. aby było widać Trute i Żal'a , pierścień teleportacji

1hhlL.png
Opublikowano

Potrzebuje na Tavia.

Osoba która zrobi, dobrze daje doładowanie za 10 zł dowolnej sieci.

Potrzebuje na Tavie zbieranie DODAN/ZMIANEK .

- Wzmocnienie przedmiotu

- Zaczarowanie przedmiotu

Pliki:

http://www.speedyshare.com/8gJC2/Desktop.rar

Kto mi to z edytuje?

Heniek.

Opublikowano

Zabrałem się za robienie programiku,który troszkę ułatwi zrobienie tych pliczków tak jak trzeba:) jestem już na ostatniej prostej, także o ile jakiś bubel po drodze nie wyskoczy to za dzień lub dwa ukaże się pierwsza wersja:)

Opublikowano

istvan zrob na balantie bo mi nie dziala wypakowac da rade ale spakowac nie dam tygodniowy limit like

@

siedze nad tym 3 godziny i nic jestem taki tepy ze tego nie zrobie

pazdzioch.png
Opublikowano

Pisałem już, że nie robię tego na zamówienie.. i proszę o nie spamowanie w tym temacie 10 razy postem zrób na serwer xxx. Napiszcie raz, może ktoś Wam zrobi,a jak nie to trzeba samemu próbować.

Opublikowano

Pisałem już, że nie robię tego na zamówienie.. i proszę o nie spamowanie w tym temacie 10 razy postem zrób na serwer xxx. Napiszcie raz, może ktoś Wam zrobi,a jak nie to trzeba samemu próbować.

Ja napisałem raz z prośbą ponieważ ja jestem w tym ziolony ok wypakowałem item.epk czy tam eix ale nie wiem co dalej.

Nie unoś się jak mi ktoś zrobi to będę wdzięczny i tyle.

Opublikowano

Mógłby ktoś zrobić autopickup na Balantie, żeby podnosił zielone czary, zielone siły(zmianki, dodania) oraz szkaty blasku księżyca.

Opublikowano

zrobiłem tak wziąłem ID itp ale dalej wszystko widac , lol . chyba że ten plik co sie utworzyl : item_bot wkleiłem tam gdzie nie trzeba , wkleiłem go do folderu z modem. pomocy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...