Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy - Zrób to sam (poradnik dla średnio zaawansowanych)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobiłem tak wziąłem ID itp ale dalej wszystko widac , lol . chyba że ten plik co sie utworzyl : item_bot wkleiłem tam gdzie nie trzeba , wkleiłem go do folderu z modem. pomocy !

masz go wkleić do folderu "mod", a ten folder znajduje się w folderze z klientem.
Opublikowano

Okej w piątek albo w poniedziałek ew sobotę pojawi się wideo tut opisując i pokazujący wszystko krok pro kroku pokaże to na przykładzie Pandory

Opublikowano

Widać panowie mają smykałkę. Ale jak utworzyć gildię na niskim lvl-rze? Na pandorze komenda /cguild nic już nie daje. A połączenie tego z waszym pomysłem było by idealnym dropkiem yang.

Jeśli wiecie jak to zrobić, lub znacie powod niedziałania proszę o odpowiedź.

Opublikowano
A jak sciągłem tego gotowca to gdzie , to gdzie mam wklejić te 2 pliki ???

Do folderu mod w folderze z metinem i zainstalowanym kamer modem. Jesli chodzi o pliki item_"..." . Serverinfo do glownego folderu.

Opublikowano

Widać panowie mają smykałkę. Ale jak utworzyć gildię na niskim lvl-rze? Na pandorze komenda /cguild nic już nie daje. A połączenie tego z waszym pomysłem było by idealnym dropkiem yang.

Jeśli wiecie jak to zrobić, lub znacie powod niedziałania proszę o odpowiedź.

Ta komenda dalej działa ale musisz mieć 2kk yang w eq :)

Opublikowano

Tutaj macie pod GladorS2

Widać :

Miecz +8

Potki

Pelerynki

Szkate

Dodanie bonu

Zmianę bonu

http://speedy.sh/qRZCe/Desktop.rar
https://www.virustotal.com/file/7f5ac8ba41272ab1c146839a6d6b95b8da70104e531787e98a9a32429217ae9e/analysis/1357682297/

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, o co chodzi z tym item_proto itp. Ponieważ nie mam pojęcia gdzie to znaleźć lub jak to zrobić z góry dzięki

23876_3.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo proszę o zrobienie tego pickupa, żeby było widać zmianki/dodania/miecz+6. Serwer bal*ora.pl - dropienie zmianek w m1.

Polecą lajki i 5 na profilu, bardzo proszę potrzebne!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...