Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopickup na wybrane itemy - Zrób to sam (poradnik dla średnio zaawansowanych)

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli ktoś będzie dawał na forum jakieś gotowce pod serwery to proszę o dopisanie w temacie linka do tego tematu tak jak to zrobił kolega wyżej :)

Opublikowano

Oto gotowiec na balantie by me

http://www.mpcforum.pl/topic/786238-dlgotowy-autopickup-na-balantie/#entry5755998

a zrobilbys gotowca na balmore ? zmianki wzmocnienia bodzie fasolki sunzi itp ? :) bede wdzieczny

Chyba wcale nie czytałeś mojego poradnika ;]

no to w takim razie moze wytlumaczyc jasniej albo nagrasz wideotutka :D bo nie zajmowalem sie tym :)

Opublikowano

kuzwa... i gowno co to daje...

nie mozna tego rozpakowac...

nie no ja juz na to nie mam sily...

wez zrob jakiegos tutka albo cos bo mnie kur*ica z tymi plikami bierze...

to co podales to nic nie dziala lub jakies znaczki sa typu

dÄíŐŢ*““W8éŢv_o­

ř’ ·Ą¦VZU¤yö&®˛sz®{@4oúוDÖWň&íP»®¬0­TN|š€|•nN.iŤÍőşáLÄ tb᳨Cن¬,§ĚS˘{Ĺű„Bnű×xňđzś¤Őó6Żn7U ‹ňV¤Ü0*nîĎ-Í'©_łVZU¤yö&ň

prosze o wieksze wytlumaczenie bo wiekszosc tez tego nie czai jak bys nie zauwazyl. nie jestem sam :) tylko kahan zrobil...

Opublikowano

Użyj tego Item_proto

http://www.mpcforum.pl/topic/771494-dlbalantia-kamermod-widocznosc-wszystkich-itemow-wh-na-wszystkie-postacie/

na 100%dziala

kuzwa... i gowno co to daje...

nie mozna tego rozpakowac...

nie no ja juz na to nie mam sily...

wez zrob jakiegos tutka albo cos bo mnie kur*ica z tymi plikami bierze...

to co podales to nic nie dziala lub jakies znaczki sa typu

dÄíŐŢ*““W8éŢv_o­

ř’ ·Ą¦VZU¤yö&®˛sz®{@4oúוDÖWň&íP»®¬0­TN|š€|•nN.iŤÍőşáLÄ tb᳨Cن¬,§ĚS˘{Ĺű„Bnű×xňđzś¤Őó6Żn7U ‹ňV¤Ü0*nîĎ-Í'©_łVZU¤yö&ň

prosze o wieksze wytlumaczenie bo wiekszosc tez tego nie czai jak bys nie zauwazyl. nie jestem sam :) tylko kahan zrobil...

masz wypakowac item proto!

nie notatnikiem tylko FileArichverem

Opublikowano

Bardzo fajne przyda się do dropienia. Otóż ja mam taki problem.. Zrobiłem sobie wszystko pod balmorę lecz zbiera mi wszystkie itemki i wszystkie itemki widzi..

Mógłby mi ktos wytłumaczyć albo podrzucić gotowe?

Na Szutki Sun zi

Fasolki

Zmianki

Blaski

EQ woj 1 lvl (hełm +0 zbroja +7 miecz +6).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Bardzo fajne przyda się do dropienia. Otóż ja mam taki problem.. Zrobiłem sobie wszystko pod balmorę lecz zbiera mi wszystkie itemki i wszystkie itemki widzi..

Na Szutki Sun zi

Fasolki

Zmianki

Blaski

Jeśli maż oryginalne serverinfo od kamera to balmora czyta pliki z item_balm i item_balm.txt chyba, więctrzeba zmienić nazwę plików albo edytować serverinfo.

Opublikowano

Na Szutki Sun zi

Fasolki

Zmianki

Blaski

Edytowales Item_balm czy item_proto jak item proto to zmien w serwer info na item_proto lub zmien nazwe na item_balm
Opublikowano

zrobił by ktoś gotowca na pandora albo elitemt2? albo filmik bo serio nie znam sie na tym :/ patrzałem różne poradniki ale to nie mój język :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...