Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vaspor, nie szkoda Ci czasu?

Ten serwer sam się zaraz rozleci, bez Twojej pomocy.

Np. Odpowiedz [HA]SivleRa

Ja (Magister): Witam, dlaczego nie ma m2 w pierścieniu tp?

[HA]SilvleR: Bo nie ma

Ja: Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź.

Sory ale tak się tym serwerem wychwalacie ,a nie dość że pierścien TP jest do DU*Y, to jeszcze przy każdym teleporcie CRASH. Handlarze też-świecą pustka.

Dziękuje , pozdrawiam Magister

W dupie ja mam, te wasze warny.

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vaspor, nie szkoda Ci czasu?

Ten serwer sam się zaraz rozleci, bez Twojej pomocy.

Np. Odpowiedz [HA]SivleRa

Ja (Magister): Witam, dlaczego nie ma m2 w pierścieniu tp?

[HA]SilvleR: Bo nie ma

Ja: Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź.

Sory ale tak się tym serwerem wychwalacie ,a nie dość że pierścien TP jest do DU*Y, to jeszcze przy każdym teleporcie CRASH. Handlarze też-świecą pustka.

Dziękuje , pozdrawiam Magister

Borze to jest beta wienc benda jeszcze dorabiac ruzne rzeczy a ty sie czepiasz ze nie ma jakis rzeczy po co takie dzieci sie rodzom to ja niewiem.

ciekawe po ci m2 w pierscieniu skoro expisz psy->orki->v2. zenua

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Sory ale tak się tym serwerem wychwalacie ,a nie dość że pierścien TP jest do DU*Y, to jeszcze przy każdym teleporcie CRASH.

Inek ostrzegał, Admin nie posłuchał... Za błędy się płaci i to ostro.

SKisB.png

Miłego naprawiania tego (pozbywania się moich plików ze swojego Clienta).

Opublikowano
Borze to jest beta wienc benda jeszcze dorabiac ruzne rzeczy a ty sie czepiasz ze nie ma jakis rzeczy po co takie dzieci sie rodzom to ja niewiem.

ciekawe po ci m2 w pierscieniu skoro expisz psy->orki->v2. zenua

"Zenua" to jest Twoja ortografia. Nieobliczalny.

Beta, betą ale takie błędy to nawet w alphie nie powinny być; jak się nie ogarnia to tak jest.

Nie pouczaj mnie bo mało jeszcze wiesz.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

15 minut mojej gry i mogę krytycznie stwierdzić jak poprzednicy, żenua! ;X zresztą ja wole lekko cięższe privy.

@Nieobliczalny: zamiast siedzieć i tu pieprzyc, to lepiej weź słownik i się poucz ortografii.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Praktycznie co chwile pada świat...

GA już pewnie śpi więc nie macie na co czekać.

Komuś nie przypadł serwer do gustu.

Przepraszam wszystkich tutaj zgromadzonych, nie widziałem że od razu padnie świat. Tak to jest jeżeli ktoś ma na własnej maszynie serwer i korzysta z GG, debilizm. I jeszcze raz przepraszam.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

@UP.

Tylko serwer będzie ON i lecą kolejne DDos'y, więc nie masz po co zaczynać gry na tym serwerze, bo i tak dziś o ile nie padnie jutro i tak dalej będą DDos'y.

Będę to robił do póki serwer nie padnie, dziękuję.

04123012067973194001.png

Opublikowano

@UP.

Tylko serwer będzie ON i lecą kolejne DDos'y, więc nie masz po co zaczynać gry na tym serwerze, bo i tak dziś o ile nie padnie jutro i tak dalej będą DDos'y.

ddos na no-hamachi, jesteś zajebisty.

Opublikowano

ON KURWA WERSY PISZE O TYM JAKIEGO DEDYKA MA HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHA

ps; TERAZ gdzie indziej bedziesz pisal te wersy, bo perm poleci ; )

@trwa beta, więc naprawiają bugi pewnie.

ELO ELO MASZ CHUJOWEGO DEDYKA

POSSIJ MI PENTO

JA MAM ZA 18,000

TY ZA 2,000

WIEC SPIERDALAJ

TRALALALA

ELO ELO PIS JOU

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

SIEMANKO JESTEM VASPOR, FIRMA KUPILA DLA MNIE DEDYKA ZA 18,000 PODKRESLAM ZA 18,000

MACIE CHUJOWE SERWERY, BO DEDYKI TANIE

NAGRAM NA WAS DISSA ZARAZ

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

@UP.

Nie bądź taki cwany bo z twoim komputerem może się coś stać ;]

oficjalnelogo.png

Opublikowano

szczerze to zgadzam się z Vaspor SivleR założy Is będziecie Kupować 1 miech i server 4ever off nie opłaca się wam grać Wiem bo grałem na Inmortal Uzbierali 90% na dedyka i się zwinęli :)v bo niby ich technik rozwalił server i że oni mają Kopie

naruto2tt7.png
Opublikowano

Serwer bardzo fajny, ale szkoda ze no-hamachi - Nie zagram. Bardzo duzo graczy na tym stracicie, ale patrzac na prezke to na dedyku byscie naprawde duzo osiagneli.

Zostanę GRAFIKIEM

serwera dedykowanego MT2 !\

GG: 45220437

Opublikowano

45229565235833161184.png

Serwer ciekawy,ale posiada wiele bugów,polecam serwer z wymienionych niżej powodów:

[/left]

[left]-Ogarnięta Administracja.[/left]

[left]-Ciekawa Fabuła.[/left]

[left]- Przyjemny Klient.[/left]

[left]- Ciekawy system ulepszeń.[/left]

[left]- Nowe Bronie[/left]

[left]- Nowe Zbroje[/left]

[left]

64931698447324846581.png

Jestem .Aser♛ - Jeśli masz coś do mnie Pisz PW.

Wiem mam wielu wrogów i mam wielu przyjaciół.

Jestem WOJOWNIKIEM !.

Opublikowano

Serw już ON ?

Bo nwm czy wbijac, znalezc buga i wyjawic dopiero gdy serwer sie rozwinie i bedziesz musial robic reset.

Jutro zobaczysz na przykladzie Balantii =)

Miałem się powstrzymać ,ale kurwa nie mogę...

Jesteś śmieciem , zwykłym dzieciakiem który nie docenia cudzej pracy . Niczego nie doświadczyłeś w życiu , nigdy czegoś nie stworzyłeś co potem dało by się zniszczyć . Chyba że klocka w kiblu . Chuj mnie to boli że komuś się dobrze powodzi ?

No jasne ! Rozjebać czyjąś pracę bez powodu , bo tak mi się kuźwa podoba .

Kompleksy ? Brak miłości ? 24/7 przed kompem ? To nie nasza wina

Polecam dobrego psychiatrę ,a nie metina .

Tyle ode mnie ! Cya !

Opublikowano

kossik co ty powiedz synu drogi piardolisz to nie jest praca sivlera tylko w 75% ciastka i klocka pomijajac to, ze all bronie wiekszosc zbroi jest zajebanych przewertuj sobie strony to sie dowiesz nawet z jakiego serwera.

i tu do cb sivler uwaga nie pisz do kogos dziecko skoro sam jestes jeszcze 15 letnim łebkiem w stroju od komunii.

Opublikowano

Heheheheh. Wczoraj bylo spoko w 1.5h wyexpilem 100 lvl. Dzis zrobilem mentala i zonk. Na 32 lvlu na pustyni za caly spot mam niecale 25%... Ktorys z adminow twierdzil mi, ze wbil wlasnie 80 lv w 30 min. Na moja odpowiedz zeby napisal mi PW i tak pogadamy (bo na ogolnym trzeba czekac 15sec- troche dlugo) nie dostalem odpowiedzi.

Opublikowano

Spiny , spiny i jeszcze raz spiny , co do temau udziele sie jak kos coś mądrego napisze. a ps. Smerf trzymaj piątkę , nie lubie takiego samego czegoś jak ty. Spinania sie na forach różnych

Opublikowano

witam na początek może ss jakim analfabetą jest sivler od kiedy piszemy ''kturych'' itp :>? http://scr.hu/0y9f/0wovf

dodatkowo postanowiłem wbic na forum a jaki, ze byl tam temat ocena teamu wiec postanowiłem coś napisać http://scr.hu/0p55/nhkmu

za gorzkie słowa prawdy które nie były ni jak obraźliwe dostałem bana od 13 letniej FA/GM oto ss co napisalem http://scr.hu/0p55/zpw3g

a oto co widze dzisiaj ban ? bez podanego powodu, bezpodstawnie, żadnego warna? żenada... http://scr.hu/0p55/qnjbr

widać od razu, ze ten rozpuszczony bachor chce o sobie slyszeć same dobre rzeczy bo jak napiszesz takiemu gównu prawde to cb zbanuje i tu widać kolejny raz, ze te dziecko nie ma dystansu i nie potrafi racjonalnie myslec banować za prawde?? i do tego jak widac na ss czysta nieobraźliwa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...