Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm sugerujesz że ich team jest pro elo najlepszy to czemu założyciel prosi mnie o katakumby hę

Jak byś chciał wiedzieć przez ten Babsthil rozwalil się team ja w nim nie byłem ale znam całą historię

Wziął byś 13 letnią dziwfczynkę do team-u o którje już na innych forach była mowa ze rozdaje eq ???

A jeśli myślisz że na serverach się nie znam no to trudno przekonasz się za miesiąc :]

Ale prosił bym cię abyś potem mi publiczne tzn przez forum udzielił przeprosin :] i przyznał sie ze się myliłeś jeśli jesteś obrońcą tego servera :]

Hmm umowa stoi ???

Hmm nie napisałem że kobiety są gorszę ale ten przypadek dziefcznyki bo jeszcze ona kobietą nie jest. Jest zacofany inteligencją o jakieś 8 lat

P:S jeśli jest to dedyk to czemu w nazwie tematu widnieje napis No-Hamachi bo no Hamachi ozancza server na domowym komputerze

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niezły wysyp hejterów macie.. cóż spróbuje zagrać, lecz niczego nie obiecuje. Prezka ciekawa, serwer również; tylko strone ogarnijcie ;*.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

Po co wypisujecie te brednie jaki to ten serwer jest do dupy i wgl? Nie chcesz nie graj, a do tych którzy czepiają się o wiek to naprawdę muszą mieć jakieś kompleksy.

Mam 23 lata i nie przeszkadza mi jeżeli admini mają faktycznie po 15 lat, ważne aby byli ogarnięci. Pewnie zawitam dziś jeżeli wystartuje, Pozdrawiam.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Mam ogromną nadzieje iż serwer odpali !! jak najszybciej ,ponieważ trochę z kumplami się nastawiliśmy na ten serwer ,bo nie ma kompletnie żadnego zajęcia ,a tak co nie co da się zrobić (na weekend itp..)

Serwer naprawdę wydaje się być rewelacyjne więc proszę ! Postarajcie się aby serwer odpalił i działał !!

Opublikowano

aj wiesz widze to ci czytanie ze zrozumieniem oporowo idzie, napisalem, ze nic bym nie pisal gdybys i doczytaj sobie up w poprzednim poscie. nie sadze by osoba niedorozwinięta operowała tak bogatym zasobem slownictwa. i o to mi chodzi sama jedziesz komus, ze robi bledy gdy ty tez je popełniasz teraz piszesz mi, ze nie mam mózgu a sama nie napisalas nic sensownego jak pewna pani na jakiejs stronie ci dojechała. mi tez nie potrafisz odpisac nic konkret z wyjątkiem tego, ze jestem twoim synem co mnie bardzo martwi ;(

Opublikowano

Niech zgadne, nagle napadnie na was jakiś mega wielki za*bisty ddos przez który znowu rozpadnie się forum i strona.

Po 1. primo po kiego wafla wam forum?! Jeśli nie będzie miało shitboxa i nie będzie czytelne to i tak wejdzie na niego max 20 osób.

Po 2. Czym wy u licha zabezpieczacie strone, jeśli nagle wam znika?!

W dupie ja mam, te wasze warny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...