Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pojebalo cie . zeby wp byl pro .. wypier

Dziecko, ogarnij bajere i nie skacz tak bo zapewne taki mądry to ty jesteś tylko w necie.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Wyimaginowana nie ma sensu wdawac się w dalszą dyskusję z tym gimbusem ponieważ jest ona bezcelowa. jej teksty sa plaskie jak deska klozetowa a poziomem nie przebije klatki sciekowej. brak jej argumentów i słownictwa by z Tobą wdawać sie w jakąkolwiek dyskusję. Z wiekiem myślę, ze nabierze rozumu bo puki co jej go brak. z daleka jedzie mi tu pustakiem. Dzis bawi sie w obrońce uciśnionych jutro bedzie robić zupełnie co innego. myślę, że na ts zabrakło by jej tchu by cokolwiek z siebie wydusić skoro nawet rozpisac sie konkretnie nie potrafi wiec o czym my tu piszemy. Ale z chęcią bym też chciał zobaczyć jaka to nasza panna mysha jest wykłapana ;] Co do rodzaju serwerów to hard jest dla starszych, ogarnietych graczy easy/4funy tkie jak ten sa w wiekszości dla dzieciarni. swój lubi przebywać wśród swoich.

Opublikowano

Postaramy się dzisiaj dać wam tą betę, a na razie jesteśmy za Jutrzejszym startem. Ale robimy co w naszej mocy. Forum prawie gotowe, strona także. Znaleźliśmy parę barków w serwerze więc muszę się nimi zająć.

Pozdrawiam.

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Mysha, sory bardzo ale czymś sobie musiałaś zapracować na reputacje Navi-dawczyni. Nie moja to sprawa kombinować czym, ale lepiej odpuściłbym na Twoim miejscu i zajął się swoja posadą GMa czy kim Ty tam u licha jesteś.

W dupie ja mam, te wasze warny.

Opublikowano

zapomnij kupy nie tykam pomijając juz to nie przepadam za ciasnymi miejscami wiec nie chce isc do mamra za majty. Powodzenia, krzyżyk na drogę. Vadness ona jes tam nikim ale to jeden z tych brzydko mówiąc dupolizów robiących wszystko niby z dobroci serca i wlasnego miłosierdzia. w teamie owszem jest ale dziewczynka 13 letnia avarellia czy jakos tak.

Opublikowano

Mysha, sory bardzo ale czymś sobie musiałaś zapracować na reputacje Navi-dawczyni. Nie moja to sprawa kombinować czym, ale lepiej odpuściłbym na Twoim miejscu i zajął się swoja posadą GMa czy kim Ty tam u licha jesteś.

Nie jestem w teamie, nie robie tego dla itemow...

nie chce nawet byc w tym Teamie.

Robie to wszystko, bo zal mi wlasnie tego Teamu, ktory to wszystko musi czytac, wy nie rozumiecie tego, ale postawcie sie na ich miejscu

jeszcze nawet nie postawili tego serva... a juz jakies wątki sie pojawiaja...

na bezczelne komentarze, aż nie chce mi sie patrzec, a jest ich tu od groma ;x

To nie prawda, że krytyka zmusza do dzialania, ktytyka to moment zalamania ;x

Przykto mi z calego serca, że jeszcze tacy ludzie intnieja..

99070055883206568403.png

"Jeśli ktoś ma z Tobą problem, pamietaj, że to jego problem"

...Mysia ;3

Opublikowano

A co ktoś sie wlamał na server i usunął wszystkie pliki ze jakieś problemy ??

nie nikt się nie włamał.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...