Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma to jak bronie z Rivendela wziąść żenada:* ...

zbroje z resztą też ,, pozdro

Te niektóre bronie i zbroje były na oficjalnej becie więc nie pierdol że wszystko z rivendela.

bOPgQ4H.jpg

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ładnie , Prezka 10 na 10 , ale co do predkości pobierania klijenta można było by sie pokłucić

Jeszcze polonia nie zgineła puki my żyjemy !

Opublikowano

mam problem wie ktos jak zrobic zeby mi nie wyskakiwaly te "??" bo sie ciagle pokazuja jak jestem w m1 jak sie na postac wloguje i rusze myszka w bok czy cos to mnie wywala i to sie wlacza wie ktos jak temu zaradzic jak tak to prosze o PW lub pisac tu

Opublikowano

Niedosc ze GM[smoku] Podjebal nick, bo swojego nie potrafi wymyslec

Przez dluugi czas ja uzywalem tego nicku ale jak widac szybko sobie go ludzie przywlaszczyli...

Wbijam do gry 1 moje pytanie skierowane do GM i TGM jak ogarnac buga z klawiszami(klikajac w prawo szedlem w dol itp)

To nic nie odpisali, kompletnie maja gdzies to co gracze do nich napisza. Raz na pare graczy ospisza...

Co do servera to jeszcze sie nie wypowiadam ale zdanie o administracji juz mam ...

Opublikowano

+ - Ile graczy online ?

Poco zadajesz takie idiotyczne pytania ? Nie rób z tego serwera pandory co takie lagi że się grać nie da.
beznazwyvl.jpg
Opublikowano

+ - Ile graczy online ?

Około 350-400 osób o ile licznik na stronie nie jest zbugowany.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...