Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start Serwera Extric2.eu 8 Grudnia w godzinach 12-18 Wytrwałość popłaca czeka na was zaraz godzine po starcie serwera wspaniały event z fajnymi nagrodami typ eventu: ( OX,Zuo,)

Forum nie gryzie ^^

Opublikowano

Start Serwera Extric2.eu 8 Grudnia w godzinach 12-18 Wytrwałość popłaca czeka na was zaraz godzine po starcie serwera wspaniały event z fajnymi nagrodami typ eventu: ( OX,Zuo,)

Forum nie gryzie ^^

Podasz linka do forum? To ze strony extric2 ma przekierowanie na główną...

Opublikowano

Raczej się nie wyrobią.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Xileo wbij ts.

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

Opublikowano

Może mi podasz ip a pozatym nie widze potrzeby bo nie jestem adminem .

beznazwywm.png
Opublikowano

No, już na stronce nie ma tych GM'owskich postaci więc nie jest źle

Brawo dla adminów usunąć postacie minuta i tyle .

Wielki wyczyn ale cóż jaka taka admistracja taki serw .

Co do startu serwera niewiem co myśleć 5 min do 18 i dalej nic .

Jak coś ja - i mam nadzieje inni dają wam ostatnią szanse do 18 .

Bo nie raz oszukaliście miał być w piątek teraz w sobotę , nic do 18 to żegnam i mam nadzieje że inni też pozdro .

beznazwywm.png
Opublikowano

kolejny serw FAIL a szkoda zapowiadal sie fajnie widac nieogarniety team od razu nawet slowa nie napisze co się dzieje itd NIE POLECAM!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...