Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając to widze że sporo dzieciaczków siedzi na forum.

Aż mi się ich żal zrobiło na pierwszej stronie ten co o tym że serwer dla kasy jest itd...

Koleś dla cb Młody jest 17latek tak?

A ja myślę że ty masz około 16 lat więc jak macie coś beznadziejnego pisać to dajcie sobie siana.

A serwer może być sukcesem z kąd wy możecie wiedzieć że tygodniowy.

H@ wbij na ts-a mam kilka pytanek do serwa.

d tak do 17:30 na TS jak coś nick : rZYT

Ktoś chce zdobyć orginalną gre zupełnie za darmo?? Jeśli masz mi pisać że jestem oszustem to lepiej się siedź cicho. Informacje na PW, napisz a zyskasz. Chcesz sprawdzić na czym to polega?? Napisz do mnie na PW lub GaduGadu a dowiesz się więcej. Do Zdobycia są GiftCody, Steam CS 1.6, Ghost Recon, Battlefield3, Far Cry 3, Call Of Duty Black Ops II, Assasins Creed 3, Fifa 13, PlanetSide 2, Tomb Raider Reflection of Eternity, Grand Theft Auto IV, Fallout 3 Beginner's Guide, Matt hoffman pro BMX 2, Mafia 2, Arma II: Complete Collection, Driver San Fracisko, Crysis 2, Crysis 3, StarCraft II: Heart of the Swarm, BioShock: Infinite, The sims 2, The Settlers 7, WarZ, Fifa Street.

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na poprzednie posty administracji (SilveR itd.) myślę, że serwer jednak dzisiaj nie wystartuje. Team jeszcze nie usunął swoich lvli z rankingu a już 18.35 . Jeżeli chodzi o rejestracje to powinna byc dostępna 20-25min przed włączeniem serwera. Forum nadal nie jest włączone... Możliwe , że się mylę ale mam wrażenie że nic z tego nie będzie...

Opublikowano

Ehh.. Team daj jakieś info na temat serwera..

Dziś start czy nie..?

Nie trzymajcie nas w niepewności.

Ale raczej dziś nic z tego.

70489962284954469327.png

Opublikowano

Fajne, że informujecie ale przydałoby się jeszcze jakieś info na stronie oficjalnej serwera. I jak macie forum to aby przekierowywało ze strony głównej na forum po kliknięciu na zakładkę FORUM.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Opublikowano

Gdyby chciało by Wam się wejść na forum to byście wiedzieli że

Start Serwera Extric2.eu 7 Grudnia około godziny 22 lub 8 Grudnia w godzinach 12-18 Wytrwałość popłaca czeka na was zaraz godzine po starcie serwera wspaniały event z fajnymi nagrodami typ eventu: ( OX,Zuo,)

Tak pisze na głównej stronie na Forum...

No ale cóż narzekać każdy może ale zobaczyć i po czytać to już nie laska ale spoko .

d5xdl82v58d8_t.jpg

Robię grafiki ! Więcej na moim profilu !

Gadu-Gadu: 11891425

Dowiedz się więcej wchodząc na "O mnie"

Opublikowano

Gdyby chciało by Wam się wejść na forum to byście wiedzieli że

Tak pisze na głównej stronie na Forum...

No ale cóż narzekać każdy może ale zobaczyć i po czytać to już nie laska ale spoko .

Każdy klika zakładkę forum i nie przenosi - uszkodzone jest forum więc po co robisz zamieszanie i zapisujesz w notatniku swoją wypowiedz i wklejesz tu ..

beznazwywm.png
Opublikowano

Troche wyjasniej z mojej strony :

Start miał odbyć sie wcztoraj ale do godziny 14 nie odpalone zostało Ch1 Ch2 i to spowodowało ze nie zrobiłęm takiej samej prezentacji z paroma dodakami takimi jak :

- jaki drop z czego jest

- nagrody biologa

- jakie bonusy sa

Tak wiec forum strona jest ale klient sie wrzuca ale z bety moze byc .

Serwer wystartuje jak odpalone zostanie ch1 i ch2 i Sivler odpali jak bedzie miał dzis czas .

ps : Cały czas w bazie robie i poprawiam rzeczy żeby wam sie milej grało zostało poprawione to co na beta mi pisaliscie

- peleryki w sklepie zamiast 200kk dałem 200yang

- dałem cene ks poli bo byly po 0 yang i nie mozna bylo ich kupwoac

- dodałem fryzury dla wszystkich i ceny żebyscie mogli kupowac

- dałem do handlarki zbroje inne i sa +9 na nie +9

- edytowane zostały sklepy co powinno wam lepiej sie grac : rzeczy do biologa po 60k a certy i czer konary po 200kk i wszystko +9

- naprawiony został exp

- zwoj egzo zamiast 200kk jest za 1kk

- dalem na start 5lvl żeby odrazu skille na p od pana chaosu dostac

- dodane zostały konary do npc bo ich nie było

- biologa dodałem do m1

i jeszcze troche dodałem i poprawiłem

Pamiętacie serwer "Immortal" ten serwer zrobił ten sam team. Serwer postoi z miesiąc góra dopóki dzieciaki będą coś wpłacać na is a potem znowu zamkną serwa

W is bedzie tylko pd i rzeczy do expienia bo nie ma potrzeby nic wprowadzać

Opublikowano

Za jaki tydzień . Wczoraj miał być i dalej nie ma . Co najwyżej do dzisiaj więc fast

beznazwywm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...