Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma to jak bronie z Rivendela wziąść żenada:* ...

zbroje z resztą też ,, pozdro

W takim razie czekamy na zrobienie serwera przez ciebie o raz ani jednej broni z innego serwera.

Opublikowano

Wiecie co wam powiem sam jestem gimbusem i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze tylko gimbus napisze ,,co ma wiek do umiejetnosci'' , ,,nie liczy sie wiek tylko umiejetnosci'' owszem w tym 2 jest racja ale dopiero 20+ jak juz sa pokonczone szkoly nie wspominajac tu o studiach. i to jest najczęstszy błąd gimbusów nie potrafią przydzielic odpowiednio wieku dla tego 2 pojecia. serwera proste i logiczne, ze nie polecam sam nie lubie grac na takich gdzie w administracji i to glownej zasiada stado zdziczałych dzieci. co do tych faworyzacji to ile razy mogliscie dac sobie reke uciac ze cos ktos dostal, byliscie swiadkami ale nikt ni ma ss no bo nie mial jak zrobic do kurwy nedzy sam siedzialem troche na ts z tym sivlerm jak jeszcze z ciastkiem bylo ok i widze malolat sie lubi wkrecac w love story przez neta no daj ty spokój chlopcze zaraz jeszcze bedziesz cyberkowal przez neta z ta 14 letnia vanilia co moze potwierdzic kilka osob min klocek ciastko adi bo znaja ja z rl. Z przodu deska z tylu deska i nazywa sie tereska. to tak dla twojej wiadomosci gdybys nie wiedzial.

pozdro Gadom

Opublikowano

Wiecie co wam powiem sam jestem gimbusem i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze tylko gimbus napisze ,,co ma wiek do umiejetnosci'' , ,,nie liczy sie wiek tylko umiejetnosci'' owszem w tym 2 jest racja ale dopiero 20+ jak juz sa pokonczone szkoly nie wspominajac tu o studiach. i to jest najczęstszy błąd gimbusów nie potrafią przydzielic odpowiednio wieku dla tego 2 pojecia

pozdro Gadom

Wiek tez NIC niema do bycia gimbusem. 20 latek moze byc takim samym gimbusem jak 13 latek.

Gimbus a gimnazjalista maja GOWNO wspolnego zakodujcie to sobie w Wasze male mozdzki .

A jak ktos wyskoczy, ze maja takie same litery czy cos probujac byc smiesznym to niech lepiej wypa ; )

Opublikowano

widocznie ktos nie zaplacil za hosting stronki i zawiesili.. waiting for client

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

a ja tam jak zawsze napisze do chejterów to samo co zawsze: troche optymizmu, czyli pozytywnego myślenia, wiem co jest w stanie zrobić człowiek 15-letni jesli ma doświadczenie. Mówie wam ten serwer wystartuje, i się utrzyma, skąd to wiem? otóż drodzy chejterzy powiem wam, mam taką specjalną moc którą nazywam pozytywnym myśleniem

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie. Ostatnio rozmawiałem z adminem głównym. I powiedział mi w tajemnicy , że jak nie zarobią dużo kasy to serwer po miesiącu off 4ever.

A jak widać, Ty nie potrafisz dotrzymać jego tajemnicy (chociaż sądze że to nie jest prawda).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...