Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda fajnie. A ja lubie Easy ;D Wbiję na Betkę.

Tylko pytanie: Czym ten No-Hamachi się od Dedyka różni ?

No-Hamachi postawiony na komputerze

Dedyk to wykupiona maszyna

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda fajnie. A ja lubie Easy ;D Wbiję na Betkę.

Tylko pytanie: Czym ten No-Hamachi się od Dedyka różni ?

Słabsze Parametry serwera...

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

To jest serwer Immortal grałem na nim pod nickiem Fpsek wbilem 250 lv ex na 180 i dalej nie było możliwości robic eq poniewaz bylo nie do zrobienia ciagle paliło ale oczywiście ten kto zna "H@" to bedzie mial eq całe , serwer po tygodniu upadnie

Opublikowano

7_7_logo.png

To Nowe Forum o Grach i Nie tylko!!!

Każdy spotka tu coś dla siebie!

2.png

Niemartw się , raporcik juz poleciał ; ]

Skoro mówisz , że nie dałeś to czego mam zazdrościć? Ty widzisz co piszesz? :>

Chodziło chyba o zazdrość do praw navi .

Opublikowano

Jeśli ktoś jest chętny dowiedzieć się więcej na temat administracji i syfie panującym tam proszę mi podać IP ts wszystko opowiem pokaże ss-y jeśli jeszcze trochę wielmożna administracja pokozaczy wstawię je na MPC i to będzie koniec przygody z extric.eu ;(

Opublikowano

W prezentacji widać efekty pracy i umiejętności SivleR`a. Polecam serwer i życzę udanej bety ;*

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

skończcie z metinem to tylko spacza wam mózgi, uwolniłem się od metina pół roku temu i dużo lepiej mi się żyje. nie lubie się uczyć ale po skończeniu gry w metina poprawiły mi się oceny mimo że nie uczę się w ogóle mam wyjebane w oceny ale dużo lepiej mi się wiedzie z dziewczyną, znajomymi nawet z rodzicami. metin strasznie uzależnia pomyślicie może sobie że jakiś idiota który ma 13 lat to pisze - nie - mam lat 17 i bardzo się cieszę że skończyłem z tą grą i wszystkimi innymi. ZACZNIJCIE ŻYĆ TO TYLKO WAS PROWADZI W CIEMNĄ ULICZKĘ Z KTÓREJ NIE MA UCIECZKI.

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Jeśli ma tu być to co na imortal to nie polecam. Ogólnie, co ta prezka robi w tym dziale skoro serwer jeszcze nie działa? Temat powinien być w zapowiedziach. Prezka ujdzie w tłumie, ale oczywiście bez bugów się tu nie obejdzie tak jak na imortal, więc szkoda czasu by clienta pobierać. Ja tu nie zagram.

Opublikowano

Czy masz zgode na urzywanie strony ?

Ty masz tutaj moderatora ?

"urzywanie ?!" - Chyba po znajomości ten moderator. O_O

Na serwer czekam, oby był później online 24/7

Opublikowano

Admin w sumie jest w porządku, serwer bez bugów jeszcze nie powstał - ten nie będzie wyjątkiem. Niestety, admin nieświadomie wbił sobie gwóźdź do trumny dodając pliki z mojego byłego serwera.

Zastanawiacie się o czym ten typek pisze... Już wyjaśniam, jako w miarę szanujący się admin, musiałem zabezpieczyć pliki w moim cliencie. Jak wiadomo, każdego Clienta da się rozpakować (łatwiej lub trudniej), lecz pewnych plików lepiej nie ruszać. Do plików mojego clienta dodałem pętlę, której warunkiem na "wyskoczenie" jest posiadanie pewnego dodatkowego pliku, którego Client Extric.eu na 100% nie posiada. Jaki będzie tego efekt? Oczywiście dobrze znany błąd C++, czyli moment w którym pętla pochłonie krytyczną ilość RAM i posypie się albo Client albo system operacyjny.

Sivler, masz jeszcze 2 dni, ja tylko uprzedzam, by potem nie było płaczu.

Mam nadzieję, że tym razem Ci wypali ten serwer.

Jeżeli chodzi o nick [FA/GM]Vanillia... widzę, że niektórym brakuje już pomysłów na nick. Jeśli chodzi o wiek, sam się przekonałem, że akurat ukończone lata często nie mają wiele wspólnego z tym, co osoba ma w głowie.

Opublikowano

Życzę powodzenia :>, z tego co mi wiadomo to administracja serwera (gimbusy) strasznie uprzykrzyli życie ludziom którzy nie mają zamiaru odpuścić, a więc DDos'y będą takie że zapomnicie czekając na niego co to Metin2. Osobiście wbijam pręta w ten serwer, ale jeśli będziecie chcieli pomóc w wyłączeniu go, to "IP",Oprogramowanie + strony do DDos'u podam po "ala starcie".

Pozdrawiam hejtów ;***

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Hmmm... Moim zdaniem 95% hejterów to są również gimbusy... Wszyscy gadają o eq z navicatu, a nikt nie dał dowodu? Co za dziwny zbieg okoliczności. Ściągacie programy do DDoS'u i myślicie, że takie kozaki? Zróbcie lepszy serwer. U Administracji nie liczy się wiek, tylko umiejętności, a Sivler je posiada.

Mogles kogos zabic tym tekstem, ja sie smialem tak, ze niemoglem zlapac tchu ..

Opublikowano
Admin w sumie jest w porządku, serwer bez bugów jeszcze nie powstał - ten nie będzie wyjątkiem. Niestety, admin nieświadomie wbił sobie gwóźdź do trumny dodając pliki z mojego byłego serwera.

Zastanawiacie się o czym ten typek pisze... Już wyjaśniam, jako w miarę szanujący się admin, musiałem zabezpieczyć pliki w moim cliencie. Jak wiadomo, każdego Clienta da się rozpakować (łatwiej lub trudniej), lecz pewnych plików lepiej nie ruszać. Do plików mojego clienta dodałem pętlę, której warunkiem na "wyskoczenie" jest posiadanie pewnego dodatkowego pliku, którego Client Extric.eu na 100% nie posiada. Jaki będzie tego efekt? Oczywiście dobrze znany błąd C++, czyli moment w którym pętla pochłonie krytyczną ilość RAM i posypie się albo Client albo system operacyjny.

Sivler, masz jeszcze 2 dni, ja tylko uprzedzam, by potem nie było płaczu.

Mam nadzieję, że tym razem Ci wypali ten serwer.

Jeżeli chodzi o nick [FA/GM]Vanillia... widzę, że niektórym brakuje już pomysłów na nick. Jeśli chodzi o wiek, sam się przekonałem, że akurat ukończone lata często nie mają wiele wspólnego z tym, co osoba ma w głowie.

pamiętam cię Ink nawet bardzo dobrze mam o tobie bardzo dobrze wyrobione zdanie jesteś dobrym w zasadzie "byłeś" dobrym adminem twój serv był zaje... chodzi o Rivendel ale nie V2 tylko V1 serio 2 wersja to nie wypał był na V1 expiłem 250 2dni a na V2 97 4 nie to żeby coś ale nawet z robieniem bonów było gorzej. zapraszam cie na PW chce coś obgadać.

PS: a co do serva jak ma byc immortal wersja znowu gimb to ja dziękuje

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...