Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdole tego tsa ja chce reje on

na tsie jakis tgm powiedzial mi ze teraz naprawiaja bugi z bety i serwer dzis napewno nie bedzie do grania, elko

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro stronka nie działa moze mi jakiś GM lub grasz wrzucić link gdzie bym mógł bezpośrednio siągnąć klienta FASTEM!

Opublikowano

Kiedy bedzie wlaczona strona i mozliwy do pobrania CLIENT. Czy moze bedzie do pobrania autopatcher i wystarczy tylko CLIENT z BETY?

MichuNiebOB_zps5a1284f1.png

Opublikowano

Oj czy tam serwer zajebisty to bym nie powiedział rozmawiałem dzisiaj z Smokiem i mówieł że o 14:00 będzie start serwera ale jak ma być start serwera wyjaśnie:

-Brak na stronie www informacji o starcie oficjalnym

-na stronie www błąd jest z regulaminem gry

-Brak forum

-brak clienta oficjalnego(Client ten z bety ma dużo błędów)

Ja bym wolał żeby powoli wszystko robili i dokładnie żeby za jakiś czas serwer nie padł.Zróbcie Start oficjalny gdzieś za tydzień jak będzie już wszystko zrobione a nie dzisiaj start jak tu nie jest wszystko zrobione.I to wszystko z odemnie

Opublikowano

Weźcie tą prezke usuncie bo serwer 24/7 OFF 4konta założone : 250, 23, 15 i 13 LvL jest na tym serwie.... Pis Jou

30595.gif

Nie podoba się? Pierdol się!

Opublikowano

Weźcie tą prezke usuncie bo serwer 24/7 OFF 4konta założone : 250, 23, 15 i 13 LvL jest na tym serwie.... Pis Jou

Ogarnij się gimbazo , piątek i już wrócił bo weekend . Te lv'e to GM-testy a serwer za 1h ON !

beznazwywm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...