Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SivleR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 325
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Wszystko spoko, tylko po co dodawać prezentacje serwera w "publikacjach" skoro jeszcze nie jest ON? ;o Czekam na tą betę i mam nadzieje, że uda Wam się utrzymać ten serwer jak najdłużej. Peace, joł.

Opublikowano

@MateuszRTE Ja nie mówię, że nie wierzę ci. Tylko czemu takie negatywne podejście do tego serwera?

Hm , negatywny z tego powodu jak napisał smerf , weszła Vanillia otwarliśmy na moda rek. ja sie nie wypowiadałem jak byl jeszcze w temamie [HA]MrCiastko to on byl od rek. wzioł ją i okey sprawowała sie wszystko pieknie ładnie tylko że nasrała że tak powiem głupio sivlerowi do głowy. i nic nie robił nagle ja na TGM awansował itp. bez mojej wiedzy dal jej całe prawa czyli mogla banować wszystko.A z resztą zrobimy sprostowanie do Extrica co i jak było . bez żadnej informacji z palca wyjętej

Opublikowano

Powiem krótko, znam Klocka i Ciasia jeszcze z shenlonga. Oboje są pracowici jeśli się na coś wezmą to sie zesrają ale skończą, nie raz byłem z nimi na ts ie co prawda mało mieli czasu na rozmowe w przeciwieństwie do pozostałego składu.Obaj zapierdalali za wszystkich co do sivlera "wzioł ją i okey sprawowała sie wszystko pieknie ładnie tylko że nasrała że tak powiem głupio sivlerowi do głowy" tyle z mojej strony.

Opublikowano

Również czekałem na start tego servera, ale z powodu bana na forum pt." Wypie....laj," odrazu ten server zrobił sie negatywny tak samo jak administracja.

Nie Polecam!

qwon

banner_02.png

Opublikowano

Widzę że serwer wystartował, lecz wszystko na serwerze zrobił Klocek i Ciastko =)

No-hamachi ? Szybciej padnie niż powstał ? .

Nie zagram, osobiście nie polecam .

Pozdrawiam =)

Opublikowano

No fajnie to wygląda , ale czy nie będzie tak jak z Immortalem ? Nie ma takiej pewności .

Z decyzją czy zagram wolę wstrzymać się do ok. msc od startu .

Opublikowano
nie ma to jak bronie z Rivendela wziąść żenada:* ... zbroje z resztą też ,, pozdro
Bronie z rivendela ? rivendel nie mial nawet tych drugich zbroi idioto , tak ci juz powiem . I rivendel stal i sral te 2 tygodnie .

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Opublikowano

Ej vaspor stulil bys szpare maly hipserze w rl za to ze tak sprzedajesz pochlastali by cie jak szmate wiec opanuj sie synu puki czas. CO do serwera to gówno dno i deska klozetowa nadaje sie jak klocek do spuszczenia w sedesie. Vanilia 14+ lat sivler 15 = Gdzie ja wsadze? co ja pacze ? wiekszosc roboty odpierd>>il ciastko potem popsztrykal sie z klockiem ktory bronil swojej ciasnej 14, potem on odszedl z teamu bo wąska 14 wpełzła sivlerowi miedzy uda no i taki jest morał tej opowiastki, że jedyne osoby które sie coś znał opuściły serwer wiec nie widze dla niego przyszłości zwłaszcza, ze jest w posiadaniu gimbazy wiec pzdr i powodzenia w dalszych przygodach z serwerem.

ps Mateuszu jak juz cos piszesz to ze słownikiem w reku oczywiscie bez focha.

no comment

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...