Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytania do Adm.

Jaki z skilami na p. ? Kamyki gdzie dropią. ? - Z Metinów

system petów bd. ? - Na starcie Gry wybierasz Peta.

dodacie ksotiumy. ? - uj go wie.

jakeis nowe fajne misje. ? - No raczej.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczeze jak na taki server to slaba prezentacja nie ma nowych mapek nowych bossow nowych metkow taka lipa troche ..

Raczej na hardach nie ma nowych mapek, bossów, metków...

A tak w ogóle te tzw. nowe mapki, metki, bossy są już tak na prawdę stare, przeżarte i nudne.

Tyle osób chce tu grać bo może wszystkim przeżarły się te xenoxy, pandory, itp. gdzie masz zbrojek 100, a broni w uj więcej.

A tak po za tym, teraz nie ma żadnego fajnego serwera. A tutaj po już samej prezentacji widać, że serwer z klasą i aż chcę się grać ;D.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że dropniesz byle co, a mimo to i tak to zbierasz... Ahh te wypady na medale, dropienie ku i kd... Nareszcie te czasu powrócą i to jest fenomen tego serwera !

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

No ja sie już nie moge doczekac... Od dłuzszego czasu nie było serwera, ktory cieszyłby sie takim zainteresowaniem jak własnie Balantia.

Wszystkich moich znajomuch prosze o kontakt na gg : 13807407, tych którzy bedą także tu grac;D

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

po grze na zjebanym elerisie, gdzie trzeba było 55 KU do G, dropiły po 1-2 z metka, ceny były takie, ze za 2 aury mozna bylo wbic bojowy +9 a i tak wszystkie skille mialem G/P to te 10 KU gdzie 4 dropi z metkow to dla mnie plaża.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Prosze was.. 5x ulepszacze względem PLa to 1 spot i macie po 3-5 ulepszaczy...

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie klient do pobrania?

Nie odsyłajcie mnie do przeglądania stron wcześniej bo tyle spamu narobiliście, że trudno tam cokolwiek znaleźć...

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Na tiveri czy balmorze płakali, a itak grało tyle luda, że przejść nie szło, więc jeśli płaczki odejdą to nikt na tym nie straci, a może i zyska.

wiadome, że zyskamy jak odejdą ludzie co wolą grać na easy/4fun

teoden.png

Opublikowano

Można śmiało stwierdzić, że jakaś część głosujących, są stałymi cheaterami z mpc, którzy zawsze używają bsa i nie widzą gry bez niego . Tak wiem, zmianki są i tak drogie, ale owi gracze mogli nie czytać dokładnie tematu, myśląć, że będą tanie jak na innych med/4fun .

Opublikowano

I tak pewnie będzie grało tyle ludzi, że wszystkim będzie się chciało rzygać tyloma ludźmi ...

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Kurw*, ale co wam przeszkadzają zmianki u handlarza skoro 250 zmianek kosztuje 125kk a to jest duża suma... nawet jak ktoś będzie miał te 125kk, to nie będzie opłacalne odpalenie bs'a bo tymi 250 zmiankami gówno wybonuje.. bs jest opłacalny przy dużych ilościach zmianek

Opublikowano

Kurw*, ale co wam przeszkadzają zmianki u handlarza skoro 250 zmianek kosztuje 125kk a to jest duża suma... nawet jak ktoś będzie miał te 125kk, to nie będzie opłacalne odpalenie bs'a bo tymi 250 zmiankami gówno wybonuje.. bs jest opłacalny przy dużych ilościach zmianek

Tu nie chodzi o to przy dropie zawsze masz coś do roboty jak ci się nie chce dropić ku i kd dropisz zmianki i zawsze masz coś do roboty a nie dropisz kd i ku potem selasz by kupić se zmianki -,-

Opublikowano

Moge sie zgodzic z Kizumi ale nie do konca , Gdy zmianki beda dropic z metinow i bosow gracze beda bardzo ogarniczeni bo ci ktorym sie uda wylapac metki i bosy pozniej beda na nie chodzic non stop pozniej beda dropy itd awiec wszystko bedzie "pozajmowane" a jak wejdzie taki nowy gracz to zmianek od nikogo nie kupi bo nikt nie selnie bo kazdy by chciial miec bony jak najlepsze jak sie ma do expa to do pvp jak sie ma do pvp to na wojny itd a dropnac tez nie dropnie bo wszystko bedzie zajete prez

Wiekszosc ludzi pisze ze czym mniej ludzi tym lepiej .. No nie wiem niedosc ze serwer bylby nundny to po 1

po 2 wszyscy by pozniej odeszli z serwera z powodu braku wojen i ludzi do pvp

po 3 serwer moglby upasc bardzo szybko mniej ludzi - mniej kaski z is

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Bodzie będą ze szkat ucznia (a co bystrzejsi zrobią na tym dobry interes :>)

Jeśli te 250zmianek jest za 125kk (które ciężko zdobyć) to ok bo wtedy nie stanie się to śmieciowym przedmiotem którego nie będzie się podnosiło.

Walka o metki czy bossy jest czymś normalnym w tej grze więc to doda trochę klimatu. Jesteś za słaby by walczyć o bossa to indywidualny problem.

Może powróci na priv walka o bossy z pl'a gdzie parę gildii bije się o bossa (min. wiedźma)

Opublikowano

Bodzie będą ze szkat ucznia (a co bystrzejsi zrobią na tym dobry interes :>

Jeśli ci chodzi o przekładanie itemów z szkat ucznia to się nie da tego zrobić ;P

astiumsign.png

Astium i Resthea - Serwery marzeń <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...