Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta powinna być jutro około 16;00 a oficjalny start w sobotę godzina nieustalona

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem czemu chcecie z tego serwera zrobić takiego harda skoro w prezentacji jest wyraźnie napisane " Balantia to serwer medium. "

Jak dla mnie to mogła by być jedna bron po trytonie i 1 zbroja po niebiańskiej w końcu nie po to ten 105 lvl żeby od 90 nie było co robić i powtarzam to medium a nie hard...

Dobra jeszcze chciałem sie spytać jak z biologiem bo nigdzie tego nie wyczytałem, co ile sie oddaje i czy jak spali to można od razu next ??

Stanowcze nie! Nie mow na to medium bo to jest hard/medium a to roznica, ma byc max tryton tak jak bylo pierwotnie.. W innym wypadku jak dodacie jakies smiercionosne gowno to serwer straci na uroku.

Opublikowano

Jutro tzn piątek 16.11.2012r. - Otwarta Beta

Sobota tzn 17.11.2012r. - Start serwera.

Godziny nie są jeszcze znane. Nie wiadomo jeszcze kiedy będzie strona oraz client. Tyle w temacie.

Opublikowano

ej ej ej czemu jestem na zdjęciu nie dałem zgody ;D ;D

nie pyskuj, ciesz się sławą

dawac clienta !!

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Niektórym dziala ts niektorym nie o co chodzi -.,-

Może to być spowodowane tym, że niektóre ip są zablokowane, gdyż były ataki DDoS na TS'a. Skontaktuj się z Hikarim, bądź Sensualem na forum.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Panie ' Wojciech'u '

Możesz mi powiedzieć w przyokrągleniu kiedy mniej wiecej start serwera sie odbedzie ?

Bo wbije na serwer z dużą grupą i chciałbym wiedziec mniej wiecej yy: )

Pozdrawiam

DestrakszYn

49762455098644588158.png

` Nie wiedziałem, że tak wyjdzie ...

Destruction ™

Opublikowano

Wam się tyle spamu nie chce czytać, a w zapowiedź i na każdej stronie z 3 razy jest podana data startu...

Wypad do pierwszego posta i dokładnie przeczytajcie.

Opublikowano

16.11 ( piątek ) - start jednodniowej bety

17.11 ( sobota ) - oficjalny start

15.11 ( dzisiaj ) - niby ma być dzisiaj strona i client

ts - ts.balantia.pl ( niektórym może nie działać, bo moderator zablokował kilkunastu osobom IP bo była jakaś sprawa z ddos'ami, niedługo zostanie to naprawione - info z forum )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...