Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No świetny serwer się szykuje. ^^

PS: Jak z broniami na 30 i 75. ?

Tych na 30lv nie będzie u handlarzy, tylko będą dropić jak na PL'u.

Natomiast te na 75 tylko z ripera.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Przezorny zawsze ubezpieczony.

Ludziom różne pomysły przychodzą w miarę przybywania objętości portfela.

Team też ludzie.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

Czekam na serwer i czekam i jeszcze tyle dni juz nie moge sie doczekac bo to moze byc nastepca nawet Balmory/ravii chociaz jezeli serwer przetrwa to to bedzie boskiii serwer.

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Jakieś nowe mapki będą? Czy 105 w AV2 trzeba wbijać? (Sory, że spamie pytaniami, ale lubię być dobrze poinformowany)

Opublikowano

co to za gowniany server ?

A co? nie ma 891938298321807932132187321780217830870213870123 broni? nie ma 1000000000000000x rat? :>

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Ludzie! Sensual na TS mówił, że Beta Testy będą w piątek i potrwają tylko jeden dzień!

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Szczym ryj pizdeczko

Wyjdź, dzieciaczku. Nie masz nic więcej do powiedzenia? Chociaż uzasadniłbyś swoją wypowiedź.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Z niecierpliwością czekam na start serwera.

Na taki właśnie czekałem, El**is jest również fajny, ale już powoli pada ;d Ludzie odchodzą itp.

Jak będziecie robić beta to można zrobić tak, że np. 100 osób może tylko wbić ( nie, że 100 osób i koniec, tylko że max 100 osób ;d ), jak ktoś wbije, wyjdzie i będzie 100 osób to już nie wejdzie, a jak ktoś się wyloguje to znów może wbić ;d

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niema pytan wiec ja jakies zadam ;d

1. Czy jest juz Ts serwera?

2. Jakie bonusy od biologa ? mam nadzieje ze to nie jest kolejny serwer na ktorym dostaniemy defa za pamiatki ktory jest useless w pvp

3. Co ile biolog , jezeli wgl biolog bedzie ?

4. CZy to bedzie serwer podobny do starych serwerow sensuala? nie ukrywam ze bardzo mi sie one podobaly coprawda maxymalna ilosc graczy byla 600 ale to przez gmow i problemy ze stabilnoscia gdyby nie to serwery te mozliwe ze stalby do dzisiaj poniewaz byly swietne

Aha zmianki niech zostana u NPC lub niech beda zmieniane poprzez questa lub cos innego aby tylko nie dropily bo to bedzie udreka

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Prezka 10/10 serw 10/10 , ale jedno mnie irytuje. Na jaką cholerę wprowadzać te Skrzynie Ucznia z PL i nawet te oznaczenia "B" nad itemami , mogliście chodziarz zmienić nazwy a tak to...

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Skrzynie ucznia są i tak tylko dla Cb, żeby Ci pomóc w grze! Nie możesz tym handlować ani nic ... Taka skrzynka jest bardzo pomocna !

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...