Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5x exp w stosunku do Pla, to wolę zagrać na innym globalu. Wmawianie, że to medium to żart 5x to medium? wymyślacie jakieś balantyjskie szkaty jak to sa blaski tylko inna nazwa.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co to za gowno

sam jesteś gównem idioto ,poco nabijasz posty jak niezagrasz po 2 jak lubisz 4funy typu srenox to idz tam jak nieośiągniesz nic na hardzie typu pl

xxx

Opublikowano

Slaby.. zreszta jak kazdy Polski serwer .. wszystko to samo zadnych nowosci .. Ta sama lipa ... nic nie ma nowego ten same dungi te same bony nic nowego caly czas to samo walkowane z serwera na serwer ^.. Wymyslcie cos nowego a nie jakies nastepne idiotyczne serwery ruszaja ..

Weź wyjdź.

Jak ci się coś nie podoba to wyjdź z zapowiedzi, nie hejtuj i idź na Xenox'a gdzie jest 257983 broni dla każdej klasy ;x

tenor.gif

Opublikowano

forum.balantia.pl

Na emaila nie dostaje potwierdzenia, już 2 konta zrobiłem na innych domenach

Opublikowano

ta a potem bugowanie yangów jak na draenorze..

Client będzie jutro na dedyku, info z ts'a

Przecież wiemy że mogą być bugi lecz jak dobrze by zrobili to by nie było bugów... Ja tylko proponuje a nie karze im robić...

P4hS6w.png

Opublikowano

Na emaila nie dostaje potwierdzenia, już 2 konta zrobiłem na innych domenach

Sprawdz w folderze 'spam' - ja tam mialem ;d

Opublikowano

client na dedyku hahahahaha

i sciaganie 3k ludzi pod rząd transfer 3 kb/s POZDRO

Kurwa jasnowidz, nie podali jeszcze jaki mają sprzęt a ty już wiesz jaki będzie transfer . płacz dalej.

Opublikowano

Kurwa jasnowidz, nie podali jeszcze jaki mają sprzęt a ty już wiesz jaki będzie transfer . płacz dalej.

to kup sobie okluary idioto, zobaczymy kto będzie płakał jak w v2 sobie miejsca nie znajdziesz bo całego GROMa na ciebie poślę ;**

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

dokladnie... chcialbym, zeby czasy trytonow max/ niebianskich wrocily.. a nie jakies smiecie po trytonach itd... ;] Tak więc, proponuję zrobienie max np trytona, stalek/stalek tych z pl'a itd.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

to kup sobie okluary idioto, zobaczymy kto będzie płakał jak w v2 sobie miejsca nie znajdziesz bo całego GROMa na ciebie poślę ;**

Kozak, grozi mi pseudo-gildią - tym bardziej, że nie wiesz jaki mam nick w grze więc poexpie : *

@DooX

To nie ma znaczenia czy zaznaczałeś jakieś okienko czy nie, email potwierdzający i tak musi Ci przyjść. spróbuj od nowa założyć jak Ci nie przychodzi, chyba że jeszcze trochę poczekasz.

Opublikowano

Daja cos pieczecie na poczatku gry co sie dostaje ?? czy tylko wyglad. Wiem ze na nich mozna bic ale chodzi np. jakis bonus do ataku czy defa ?

Opublikowano

przeszedlem przez 5 stron spamu i wszedzie to samo

po uj piszecie to samo

powiedZieli pokazli na YT

to na uj dyskutujecie

Opublikowano

Nie rozumiem czemu chcecie z tego serwera zrobić takiego harda skoro w prezentacji jest wyraźnie napisane " Balantia to serwer medium. "

Jak dla mnie to mogła by być jedna bron po trytonie i 1 zbroja po niebiańskiej w końcu nie po to ten 105 lvl żeby od 90 nie było co robić i powtarzam to medium a nie hard...

Dobra jeszcze chciałem sie spytać jak z biologiem bo nigdzie tego nie wyczytałem, co ile sie oddaje i czy jak spali to można od razu next ??

EthanaEU2.png

Opublikowano

Jeżeli kolega mówił o tym serwerze to spodziewajcie się nas na serwerze!

Można wiedzieć jeszcze kiedy będzie start? Zrozumcie mnie nie mam zamiaru czytać 27 stron bo znajac życie i tak spam i nic więcej.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Jeżeli kolega mówił o tym serwerze to spodziewajcie się nas na serwerze!

Można wiedzieć jeszcze kiedy będzie start? Zrozumcie mnie nie mam zamiaru czytać 27 stron bo znajac życie i tak spam i nic więcej.

Start serwera przewidujemy na 17 listopada b.r. Data startu, jednakże może się zmienić w wyniku nieprzewidzianych sytuacji.
sygnaturac.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...