Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Strona, forum i klient zostaną udostępnione do 5 dni przed startem serwera!

Możliwe, że dzisiaj/jutro już będzie strona/klient i forum..

www.astium.pl

kubfch.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno prawda, narobiłem tyle DT odkąd gram w metina i na pl-u i na privach, próbowałem wszystkiego w tym ten mit o koniu i chuj wyjebywało i tak, więc nie wciskaj mi kitu, który wymyślili ludzie nie robiący DT.

Nie robiący DT? Chyba nie wiesz do kogo mówisz tyle ile ja DT zrobiłem to jeszcze w kołysce leżałeś... Ja mam na to swój sposób nie umiesz to się nie pobieraj...
eRmailBanner1.png
Opublikowano

Nie robiący DT? Chyba nie wiesz do kogo mówisz tyle ile ja DT zrobiłem to jeszcze w kołysce leżałeś... Ja mam na to swój sposób nie umiesz to się nie pobieraj...

Ja pierdziele, kolejny co nie umie czytać ze zrozumieniem. Zresztą pytałem czy DT odbugowali, a nie czy ktoś by mi podał zwalony mit, który i tak nie działa.

xnzn.jpg
Opublikowano

To czekaj na wypowiedz GM;a. Skąd mam wiedzieć jak to wygląda na Balantii, wiem jedno ja nie mam z tym problemów zeby mi czasu zabrakło,,, Jeżeli ty masz cieszę sie bardzo... Jednego osła mniej na DT. . .

eRmailBanner1.png
Opublikowano

Na 100 % skile dla buffa/wp i bodego bd w ch*j drogie już kilka dzien maks.2 po otwarciu serwera .. tak jest zawsze dodatkowo leci spoko ku i ludzie bd się tłukli o kazego metina ..

Opublikowano

Rozdupcaja mi mięśnie czoła Ci co piszą ze zapowiada się druga chujmora itd. bo zapewne każdy z tych idiotów na tej chujmorze grał jak i większość osób w tym temacie tam nogę postawiło.

Opublikowano

Rozdupcaja mi mięśnie czoła Ci co piszą ze zapowiada się druga chujmora itd. bo zapewne każdy z tych idiotów na tej chujmorze grał jak i większość osób w tym temacie tam nogę postawiło.

No i zapewne większość by zagrała na takiej "chujmorze" jak już wcześniej pisałem, ale oczywiscie ze zmienonym teamem;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

SIe chce wam tak pisać co będzie i wgl? Zajmijcie się czyms pożytecznym i czekajcie do startu serwera , najsmiejszniejsze będzie to jak serwer nie ruszy a wy tak sie sracie juz nim .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czcionka jest ogólnodostępna więc jej nie podjebali.. Pozatym będziesz mógł sobie ją wybrać w ustawieniach clienta

Czytaj ze zrozumieniem ..................................
Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem ..................................

stawiasz emoty gdzie popadnie i jak tu zrozumiec..

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

LegendaLZS, każdy tak mówi i jak zawsze w chunjo będzie najwiecej ludzi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...