Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czlowieku ty jestes tepy? Widzisz w prezce to jest medium !!!! a po 2 jak bs w ruch ? 125kk myslisz ze tak latwo tutaj ?

Z czasem tyle będzie warta szkata ripa tak jak na chujmorze -_-

xnzn.jpg
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@oftop

brawo spamerze jestes w top spamerow

o jej ależ się tym wzruszyłem jea jestem w top spamerów stanął mi ajj nieprawdopodobne jest to że jestem tam :c

topic@ czy jakiś GM powie czy będzie to forum dzisiaj ? :x

teoden.png

Opublikowano

E tam ja nie bd expił dopóki na 35lvlu nie bd miał pomocy ani błogo na G

chuj nas to obchodzi ?

@topic Bambos co z forum ?

Opublikowano

Z góry zadam pytanie. Jak z dt, będzie prywatne czy będą mega wojny? Niestety nie mam aktualnie dużo czasu, żeby przejrzeć wszystkie posty lub filmiki .

Opublikowano

chuj nas to obchodzi ?

Kurfa czy ja to zwracam do cb? Wyraziłem opinie co do expa na serwerza ty kurfa szukasz tylko postów, w których możesz napisać "Co nas to obchodzi" W ogóle kto ci dał prawo decydowania za wszystkich co? Myślisz, że tym zabłyśniesz to się mylisz.

Opublikowano

A jak tu jest z epikami itp? Moze jakis system ulepszen?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Tak wgl, to będzie rekrutacja na moderatora forum? :>

Ogarnijcie się !?!?!?!?! Forum nie ma a Wy już na rangi lecicie jak reksio na szynkę. Kurczę bez przesady wieże w team, że nie da dupy ale nawet najlepszym zdarzy się błąd i po serwerze. Będzie rekrutacja na GM itp. to na pewno będą informacje na forum które będzie 13.11.2012 roku o godzinie 19.00 może i wcześniej . Tyle w temacie. Zagram na pewno. Cześć

Opublikowano

Slaby.. zreszta jak kazdy Polski serwer .. wszystko to samo zadnych nowosci .. Ta sama lipa ... nic nie ma nowego ten same dungi te same bony nic nowego caly czas to samo walkowane z serwera na serwer ^.. Wymyslcie cos nowego a nie jakies nastepne idiotyczne serwery ruszaja ..

Opublikowano

Slaby.. zreszta jak kazdy Polski serwer .. wszystko to samo zadnych nowosci .. Ta sama lipa ... nic nie ma nowego ten same dungi te same bony nic nowego caly czas to samo walkowane z serwera na serwer ^.. Wymyslcie cos nowego a nie jakies nastepne idiotyczne serwery ruszaja ..

niby racje, jednakze na takie klasyki wiecej osob leci

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Wszystko zalezy w sumie tylko i wylacznie od startu, to jest jedyna i w sumie najwazniejsza kwestia jezeli chodzi o dzisiejsze privy, to ze Sensual, Bambos itp, itd. sie znaja to nie trzeba mowic, to ze potrafia cos zrobic i chca to zrobic tez nie trzeba wspominac, ale jezeli dadza plame na starcie to nastawienie wielu szanujacych osob drastycznie sie zmieni. To jest najwazniejsza kwestia, ktora musicie (zwaracam sie tutaj do administracji serwera) wziac pod uwage, reszta wyjdzie w praniu, ktore najpierw trzeba "nastawic i wlaczyc!"

Opublikowano

Przypominam, że forum jest już dostępne.

www.forum.[nazwaserwera].pl

[nazwaserwera] -> zamień na balantia

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...