Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by miało być choćby jestem na nie to Na pewno nie z bossa , który jest na normalniej mapie ... , tylko z bossa na danym dungeonie .

Pozdrawiam R3SPecT .

Tak ,tak to była tylko propozycja =)

13735324352268179080.png

Opublikowano

Lepiej by było wycofać roski na magie...

Ponieważ jak grasz dajmy przykład Shamanem Smokiem ... Expi Ci się ciężko , ciężko z zarobkiem ,metinami , no w sumie można powiedzieć ,że shaman jest jedną z najtrudniejszych postaci .

Jak już się ustawisz , eq zrobisz skille zrobisz ,chcesz chociaż koxić w pvp ,ale co ? Wbije Ci kox w eq na magie full + jebnie sobie roske no to skillem bedziesz walić ile ? 2k ? może troche więcej ... Gdzie tu sens:/

Jeżeli Ci pomogłam albo po prostu czytasz ten post to wejdź na

www.pajacyk.pl

www.okruszek.pl

http://habitat.pl/klikacz.php

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

Pomóż nam wspierać innych.

http://www.mpcforum.pl/topic/141110-pomoz-potrzebujacym/

Opublikowano

Nadal ani widu, ani sluchu o stronce i cliencie, bez urazy ale lecicie troszeczke w kulki, tak samo brak jakiegokolwiek odzewu tutaj na mpc od administracji.

Opublikowano

to jest medium? hahahah konia mam sam robic ito co 1-2 h medal sie oddaje i to jest medium? to jest kurwa gorsze od pl'a

pojebało Cię chłopie tu zrobili prawdziwego mediuma a nie tak jak wcześniej w 2 tygodnie max lvl i koniec gry ...

medium to jest coś podobnego do harda ale trochę łatwiej się gra trochę jak ci nie pasuje to nara -_-

1.png
Opublikowano

strepsio wpadnie, ale boi sie, ze tu sie co nie co zsjebie tuz po starcie, o ile wgl start bedzie :F

jak zawsze...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

pojebało Cię chłopie tu zrobili prawdziwego mediuma a nie tak jak wcześniej w 2 tygodnie max lvl i koniec gry ...

medium to jest coś podobnego do harda ale trochę łatwiej się gra trochę jak ci nie pasuje to nara -_-

"prawdziwego mediuma?" max 99lv czy tam 105 i to medium? , kolego nie znasz sie? , nie mów . Medium zaczyna się do 127 w góre a pozatym na medium ma się konika od razu a nie trzeba stracic na to 2dni...

Opublikowano

"prawdziwego mediuma?" max 99lv czy tam 105 i to medium? , kolego nie znasz sie? , nie mów . Medium zaczyna się do 127 w góre a pozatym na medium ma się konika od razu a nie trzeba stracic na to 2dni...

Witaj na Tiveria.pl!

Już dziś załóż konto i dołącz do kilkutysięcznej społeczności graczy. W grze czeka na Ciebie kilkadziesiąt świetnie przemyślanych zadań do wykonania, a także aż 120 poziomów do zdobycia.

Dzien dobry Tiveria, klasyk medium ! ja pierdole co ty nam tu wgadujez ze od 127 medium ?!

Medium rozni sie poziomem zdobywania przedmiotow / ulepszania ekwipunku / expa

jak widac - zmianki itd dropia dosc dobrze, co bardiej przypomina medium...

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Chodzę do kościoła ale czasami jestem za aborcją. Człowieku pomyśl co ty piszesz, tak samo wszyscy "pro elo elo" gracze - jak się nie podoba to dajecie wstecz albo zamykacie kartę i dobranoc. A jeśli chcesz już coś napisać, skrytykować to napisz to normalnie i spójnie. Misji na konia zrobić nie potrafisz jeszcze uproszczonej.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Client niech początkowo wstawią na torrenty( i jakiegoś innego hosta), osoba która już pobierze, może seedować przez co pobieranie odbywa się z największą prędkością łącza.

graphic.png

Opublikowano

W prezentacji napisane jest ze 5dni przed startem bedzie client i strona

2 dni do startu a nie ma ani strony ani klienta tylko forum ....

Nie moge sie doczekac mam nadzieje ze ruszy bez problemow

Opublikowano

Dobra, bo ja jestem cierpliwym człowiekiem ale wszystko ma swoje granice.

Cześć, w tym temacie napisze odpowiedzi na wszystkie wasze najczęściej zadawane pytania.

To lecimy:

P:Kiedy start?

O:Startujemy 17 Listopada, czyli w Sobote. W godzinach popołudniowych.

P:Kiedy strona/klient?

O:Strona i klient zostaną udostępnione jutro, tj 16 listopada w godzinach porannych - popołudniowych.

P:Kiedy beta?

O:Beta startuje jutro, tj 16 listopada w godzinach popołudniowych/wieczornych. Beta jest otwarta (dla wszystkich). Za znalezione bugi płacimy 100 sm. (11 zł sms = 750 sm)

P:Czemu nie moge wejść na tsa?

O:Spróbuj zresetować Router, jesli to nie pomoże to musisz poczekać aż nasz technik się tym zajmie.

Narazie to tyle, temat będę jak coś aktualizował. Pozdrawiam.

INFO Z FORUM OD HIKARIEGO ...

Opublikowano

Powiedzcie mi co wy w tej balanti widzicie... prezentacja jak kazda inna serwer jak kazdy inny. praktycznie niema róznicy . że co że koleś ma 5k widzów na yt dlatego???.

Opublikowano

To jest medium panie bossie, wiec nie wiem po kiego najesz nazwy jakiegoś harda.

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Powiedzcie mi co wy w tej balanti widzicie... prezentacja jak kazda inna serwer jak kazdy inny. praktycznie niema róznicy . że co że koleś ma 5k widzów na yt dlatego???.

No wieesz, nie wszyscy może lubią pójść sobie na dzikusy i za jedną pelerynką wbić 20lvli. Po za tym, te ulepszacze typu wódka, papierosy i wgl. Bronie/zbroje co 5lvli...

To, to wszystko jest już takie przeżarte, że się rzygać chce.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...