Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk]Balantia.pl

Sensual

Zmianki i Dodania u NPC  

1 334 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za usuni?ciem zmianke i doda? u NPC?

• Tak
      495
    • Nie
      839

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mavex mam to gdzieś czy kogoś to obchodzi po prostu ciesze się, że będę miał czas na oglądnięcie serwera.

Opublikowano

Witamy w domu balantia.pl Aby zmienić tą stronę proszę wgrać pliki do katalogu public_html logo.jpgData utworzenia: Wed 07 listopad 2012 18:34:19

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Witamy w domu balantia.pl Aby zmienić tą stronę proszę wgrać pliki do katalogu public_html logo.jpgData utworzenia: Wed 07 listopad 2012 18:34:19

google tłumacz?

strona dopiero bedzie wgrywana..

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Odezwał się inteligenty. Ludzie.. nie przeszkadza mi , że z PL'a tylko, że chociaż mogli zmienić te literki nad tymi itemami bo to nie ma być serw typu Pl , tylko coś lepszego, czy o czymś nie wiem ?

"Tych literek B nie da sie usunąć, to takie coś jak "druga wersja itema" - zabezpieczenie, żeby nie dalo sie nimi handlować"
Opublikowano

Nie napalajcie się aż tak, żeby potem płaczu nie było.

Ile było takich serwerów na które czekało od chuja ludzi, a nawet nie wystartowały. Oczywiście były też takie które wystartowały.

Serwer zobaczymy jaki będzie, bo to co jest na zapowiedzi nie musi być w grze. Im więcej nowości tym więcej nowych bugów.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ludzie, przypominam że to jest prezentacja servera jaki ma wyjść a nie kącik debili co grożą innym...

35r32u.jpg

P4hS6w.png

Pomocnik
Opublikowano

Weźcie usuńcie zmianki i dodania z npc bo będzie lipa kompletna. Po kilku dniach szmaty pokroju Hammurabiego wbiją i wycyganią yangi i jak wiadomo switchbot będzie działać. Więc sugeruję usunięcie tych zmianek i dodań bo będzie jeszcze ciekawiej. Zróbcie aby dropiły one z metków czy ze szkat.

sygnary.jpg
Opublikowano

tez jestem za usunieciem, ale tobie polecam przeczytac co to jest inflacja http://pl.wikipedia.org/wiki/Inflacja, raczej malo mozliwy jest wzrost cen spowodowany ograniczaniem ilosci yang na serwerze

Jak byście zobaczyli GP z serwer zamiast marudzić od samego rana wiedzieli byście że owych przedmiotów (zmienek, dodań) od dwóch dni już nie ma u Starego Maga!!!

94808728025807177831.jpg

Opublikowano

Jak byście zobaczyli GP z serwer zamiast marudzić od samego rana wiedzieli byście że owych przedmiotów (zmienek, dodań) od dwóch dni już nie ma u Starego Maga!!!

94808728025807177831.jpg

jak narazie to wyniki ankiet mowia inaczej, nie kazdy tak oczekuje na serwer jak ty zeby ogladac wszystkie filmy i czytac wszystkie wpisy na temat serwera, ktory moze upasc zanim powstanie jak wiekszosc serwerow ktore ostatnio wychodza

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak narazie to wyniki ankiet mowia inaczej, nie kazdy tak oczekuje na serwer jak ty zeby ogladac wszystkie filmy i czytac wszystkie wpisy na temat serwera, ktory moze upasc zanim powstanie jak wiekszosc serwerow ktore ostatnio wychodza

Oglądałem ten film dwa dni temu i stad wiem ze zmianek u NPC nie ma przynajmniej wole oglądnąć coś niż siedzieć jak pizda na MPC i pisać zbędne gówna w Temacie.

Po za tym na TS też była mowa co do zmianek i wynika z tego jasno że ich nie będzie, a nawet jak będą to polowa z tych co plącze na ich temat nawet nie będzie w stanie ich kupić.

Opublikowano

I tak bd tu wiele nonowści >.>

Pytania do Adm.

Jaki z skilami na p. ? Kamyki gdzie dropią. ?

system petów bd. ?

dodacie ksotiumy. ?

jakeis nowe fajne misje. ?

Pytasz się jako setna osoba w tym temacie...

Poszukaj sobie odpowiedzi w postach wyżej a nie nabijaj postów.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...